Bevrijd jezelf van oude patronen en breng je vuur volledig tot leven

Ken je dat? Dat sommige patronen of gevoelens niet veranderen, maar dat je niet begrijpt waarom? Je hebt jezelf toch al regelmatig binnenstebuiten gekeerd?!

Tijdens de cursus ‘Ancestral Haunting’ afgelopen weekend, leerde ik dat dergelijke patronen een soort energetische herinneringen kunnen zijn aan een verleden dat je zelf niet hebt geleefd.

We doken in onze voorouderlijnen en ik maakte contact met mijn overgrootmoeder. Ze woonde in bij mijn opa en oma en hun kinderen, omdat ze geen man had en blijkbaar, als vrouw alleen, geen eigen huis kreeg toegewezen. Ze was een wijze, lieve vrouw, maar met haar seksualiteit kon ze geen kant op. Heel verdrietig voor haar, maar drie generaties later ook nog frustrerend voor mij.

Want nu wil ik meer passie in mijn leven, en hoewel we in een behoorlijk vrije tijd leven, vergeleken met tachtig jaar geleden, loop ik op dat vlak regelmatig aan tegen grenzen. Zijn het niet mijn eigen, dan wel die van anderen. En aangezien ik nooit genoegen neem met ‘hoe de dingen nu eenmaal zijn’, schreef ik me in voor die cursus.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

De details van het hele proces zal ik je besparen, maar het komt ongeveer hier op neer: zodra dingen benoemd en erkend worden die altijd zijn verzwegen, bevrijd je de levenskracht die was bevroren in de tijd.

De dag eindigde als de restaurantscène uit ‘When Harry met Sally’. De energie gierde door mijn lichaam, en ik zat gillend van plezier in mijn stoel, met mijn benen in de lucht, te midden van twintig andere deelnemers. Ik geneerde me er niet eens voor.

Wil jij je ook van patronen bevrijden die je zelf niet helemaal snapt? En je vuur volledig tot leven brengen? De volgende volle maan is een supermaan en die is dus extra krachtig. Ze staat in vuurteken Boogschutter; het teken dat een hang heeft naar vrijheid en avontuur. In het energieveld dat we samen (met onze voorouders) creëren ga je op zoek naar de levenskracht die ongemerkt is vergeten, om hem uit je geschiedenis te bevrijden!

Doe je mee?

Datum: woensdag 13 juli van 20 – 21 uur
Kosten: 17,95 (inclusief replay, die veel mensen vaak herhalen)
Aanmelden kan hier: http://bit.ly/maanceremonie

Liefs, Hermelijn

P.S.

De komende tijd gaan we op Instagram Live korte meditaties doen om je energie te focussen, in lijn met de energie van de dag. Ook a.s. maandag om 9.30 uur. live! Volg ons hier: https://www.instagram.com/nieuwetijdskindmagazine/

Hermelijn van der Meijden
Energytrainer en auteur

Volg me hier op Instagram

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in