DELEN
Bevrijding van autisme en AD(H)D: de ontbrekende schakel

Ik móet deze informatie doorgeven. Het is van groot belang voor onze gezondheid en betreft een openbaring van nieuwe informatie, onder andere over bevrijding van Autisme en AD(H)D! Het komt van een hoge Bron, een wezen dat zichzelf als een aspect van God presenteert, namelijk: Mededogen. Het staat in een boek, dat heet Medical Medium van Anthony William, recent in het Nederlands uitgegeven. Het gaat over alles wat we moeten weten om de onbehandelbare en onbegrepen ziekten van deze tijd op te lossen. Ik beperk me hier tot de informatie over Autisme en AD(H)D. Het is de schakel die tot nog toe ontbrak in ons begrip van Autisme en AD(H)D.

De terugval van autistische mensen

We weten inmiddels dat autistische mensen, vanuit hun leven in Waarheid en met hun unieke kijk op onze problemen, ons een weg banen naar een nieuwe samenleving. Dat blijkt alleen nog niet zo makkelijk vanwege alle klachten en angsten van deze wondermooie mensen. Ik kreeg nogal eens argwanende reacties van autistische mensen op mijn artikelen over de bevrijding van autisme met voorspellingen van terugval. Ik hield me er niet mee bezig. Gaandeweg blijkt dat deze mensen geen ongelijk kregen: een aantal van de door mij gecoachte autistische mensen ‘valt terug’ in klachten en angsten en zal dan weer een ‘rondje’ moeten ‘lopen’ alvorens verder te groeien. Anderen groeien gelijkmatiger naar het openen van zichzelf en het belichamen van hun kwaliteiten, maar ook bij hen is het vaak een worsteling en dat gaf mij vraagtekens. Waarom ziet hun verzet er zo anders uit dan bijvoorbeeld mijn eigen verzet? En opeens zag ik dat boek op mijn beeldscherm! En dat boek vertelt over de aardse, fysieke oorzaak van autisme én van AD(H)D.

Het niet genezen van AD(H)D

Over AD(H)D is zóveel te doen. Er zijn allerlei verklaringen voor en vooral oplossingen, zoals Ritalin, voedingsmiddelen enzovoort. Terecht maken we ons hierover zorgen. We begrijpen nog steeds niet hoe het zit en wat nou echte genezing geeft, zonder bijkomende schade aan het kind of de volwassene. Het Medical Medium laat ons zien dat dé fysieke oorzaken van autisme en AD(H)D één en dezelfde zijn. Dat laat ons begrijpen waarom mensen met autisme bijna altijd ook de diagnose AD(H)D hebben gekregen en waarom de één meer autistisch of AD(H)D-erig is dan de ander. Er blijkt een glijdende overgang van AD(H)D naar autisme. Houd je vast.

De Boosdoener

Het Medium vertelt dat de kern van het fysieke probleem van AD(H)D en autisme is, dat er kwik (en ook aluminium) in de tussenruimte tussen de hersenhelften van het kind is gekomen. Dit gebeurt deels door genetische overdracht en deels krijgt het kind dit mee in de uitwisseling van vloeistoffen in de baarmoeder. Deze tussenruimte is een lege ruimte waarin de energie tussen de hersenhelften vrij kan bewegen, zodat informatie uitgewisseld kan worden tussen deze delen bij kinderen. Met 18 jaar sluit deze ruimte zich; het kwik (en aluminium) raakt dan opgesloten. Door het kwik raken de trillingen tussen deze hersenhelften verstoord, waardoor het kind andere verbindingen leert maken in de hersenen om de wereld toch te leren begrijpen. Deze andere verbindingen richten zich meer op het voelen en de intuïtie. Hieruit ontstaan de uniciteit, de artisticiteit, het invoelend vermogen en de diepgang van de autistische mens. En ook in het denken kunnen alternatieve verbindingen ontstaan, waardoor veel autistische mensen sneller kunnen denken.

Kwik

Kwik is een heel naar goedje wat de mensheid al een paar eeuwen met zich meedraagt en waarvan de giftige, ontregelende werking al heel lang gebagatelliseerd wordt. Het hoopt zich op in de darmen en hersenen en wordt steeds gevaarlijker door oxidatie en door het aantrekken van virussen en andere indringers. Vóór het achttiende jaar is kwik nog goed uit de hersenen te verwijderen door de instructies in het boek te volgen. Daarna wordt het moeilijker, maar het is nog wel mogelijk. Het ontlast de overmatige hersenactiviteit en de darmproblemen waar de meeste autistische mensen last van hebben. De talenten en innerlijke gaven zullen blijven bestaan.

De Indigokinderen

Je kunt veel van het kwik en andere zware metalen in je hersenen hebben, of minder. Daar ontstaat de onduidelijke scheidslijn tussen autistisch of niet en autistisch en AD(H)D. De minder aangedane kinderen gedragen zich hyperactief, impulsief en/of alleen overmatig afgeleid en vallen onder de diagnose AD(H)D. Degenen met de zwaarste kwikbelasting zijn de autistische kinderen. Het wordt nu ook begrijpelijk waarom de diagnose autisme meestal gepaard gaat met AD(H)D. Het is deze hele groep kinderen, met AD(H)D en autisme, die door het Medium aangewezen wordt als de Indigokinderen. Zijn we van dit vraagstuk ook eindelijk verlost: een autistische cliënte van mij, die nu een gestage spirituele ontwikkeling doormaakt in mijn workshops, bleef aan mij de vraag voorleggen of zij een Kristalkind is. Geen Kristalkind dus.

De Oplossing

Wat een boek is dit! En dit gaat dan nog maar over één van die misbegrepen aandoeningen waarmee we worstelen. En het geeft oplossingen! Voor AD(H)D en autisme ligt een groot deel van de genezing in het ontgiften van zware metalen. Een rijtje van supplementen gaat daarbij helpen en ook een paar soorten fruit en groenten, die speciaal voor het werk gemaakt lijken. Tegelijkertijd kunnen de darmproblemen worden aangepakt, waarover een apart hoofdstuk is opgenomen met ook verbazingwekkende, nieuwe onthullingen over onze spijsvertering. En dan de enorme hang naar snoep van de meeste autistische kinderen. De suikers van snoep bereiken de hersenen niet en juist daar is die enorme hoeveelheid glucose nodig, vier keer zoveel als andere kinderen nodig hebben! Fruitsuikers bereiken de hersenen wél en helpen daar bij het maken van al die alternatieve neuronale verbindingen. Fruit eten dus. En dat willen de meeste van die kinderen natuurlijk helemaal niet!

Wat je kunt doen om te genezen

Lieve mensen, ouders: kóóp dat boek! Het is briljant geschreven en leidt zonder omwegen naar de kern van de problemen. Het voorziet van daaruit in een behapbaar lijstje met doeltreffende en uitvoerbare oplossingen. Laat je overprikkelde kinderen ontgiften en doe zelf ook een kuur! Het wordt tijd dat autisme en AD(H)D tot het verleden gaan behoren en dat we de Indigokinderen hun enorme potentieel de wereld in zien brengen.

Je kent allemaal iemand in je omgeving die al lang ziek is of die kwakkelt met van alles. Of je bent het zelf. Als je eerst jezelf en dan één ander dit boek gunt, dan werken we aan een gezonde wereld, eentje waarin we alle ziekten kunnen voorkomen of oplossen. Behalve aan mijzelf geef ik het aan een alternatief genezer die mij hielp en ik geef het aan mijn huisarts, die een oprechte inzet voor zijn patiënten heeft. Ik breng vrienden, cliënten, collega’s en iedereen die het maar wil binnenlaten op de hoogte van dit boek. Laten we allemaal gaan ontgiften van zware metalen. Laten we de komende generaties vrijwaren voor deze akelige last. Ik ben sinds anderhalve week bezig met de aanwijzingen daartoe uit het boek.

Referentie: Medical Medium-Anthony William, copyright 2015; Nederlandse vertaling 2017 bij Bol.com

website: www.medicalmedium.com

Het boek: www.bol.com/nl/p/medical-medium

https://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=8405&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fmedical-medium%2F9200000076598680%2F%3Fgclid%3DCj0KCQiArYDQBRDoARIsAMR8s_RNuTmrfZ0Sz1IcFx57Bp1M4I5JEXYlhjp1r8it6UyLcB1oxR60IXQaAqc1EALw_wcB&name=Medical%20Medium&subid=boek

Vorig artikelNaar een liefdevolle transformatie in vier eenvoudige stappen
Volgend artikelJouw kind is niet het probleem
Babette Gijsen
In mijn praktijk geef ik spirituele coaching en workshops aan Nieuwetijdskinderen (van 16 tot 66!). Ik heb 25 jaar ervaring als psycholoog, psychotherapeut en spiritueel coach in het begeleiden van mensen naar een gelukkig leven. Mijn werkwijze is intuïtief, direct en gaat door alle lagen heen naar de oorsprong van jouw blokkades. Een vervullend leven vanuit Kracht, Liefde en Waarheid wordt een keuze. Samen ontmantelen we de sluiers van on-bewustzijn en ontbloten jouw Goddelijke Kern. Iedere laatste zondag van de maand is er in Praktijk De Nieuwe Mens een dagworkshop met steeds een ander onderwerp, wat intuïtief bekend wordt in de week ervoor. Iedere tweede zondag van de maand is er de Co-creatie groep voor mensen die meer willen betekenen voor de aarde en de mensheid en zelf een snelle ontwikkeling wensen! Mijn diepste wens is dat we alles in het Diamanten Licht zetten. We rijzen op uit de puinhopen van de oude wereld en scheppen de Nieuwe Samenleving van Universele Liefde en onbegrensde mogelijkheden.

22 REACTIES

 1. Lieve mensen,ik ben een hopeloze mama,met een 31jarige zoon met asperger,,hogerbegaafdheid,en een traumatisch ongeval op 7 jarige leeftijd,waar bij mijn broer met de vrachtwagen hem meenam ,en ze zouden,de dag er na terug komen,doch het noodlot besliste anders,zware crasch,T. kan nog voor de hulp diensten kwamen,uit de verhakkelde stuurhut kruipen,doch mijn broer zit 3 uur geklemd,tim doolt rond,niemand zag hem,en wist niet dat hij bij die vrachtwagen hoorde,tot mijn broer kon vertellen,ik had een klein jongentje bij,hij heet T,vindt hem aub,daarna is hij in coma gegaan,been amputatie,daar vrachtwagen gekanteld was,bacterien via open wonde,naar organen gegaan,een week later ,de machines stil gelegd,maar ik blijf er bij,dat T die nacht een schok opliep,waar hij nooit uit gekomen is,maar ik was een alleenstaande mama,en iedereen liet ons alleen,maar de nachtmerrie ,duurt nu reeds 24 jaar,en T. draagt het niet meer,onder stress,begint hij te dolen,en vindt nooit rust in zijn hoofd,enkel door alkohol,hij studeert nu voor zijn droom, in Brussel,maar zijn hogere begaafdheid,vecht met zijn asperger,en maakt zijn,en ons leven tot een hel,hij wil zelfs euthanisie aanvragen,als er aub,ook maar iemand iets zou kunnen helpen,we hebben alles gedaan,maar de klassieke geneeskunde,is te zwak voor hem,als we die rust in zijn hoofd zouden kunnen krijgen,zou ziels dankbaar zijn,tot nu heb ik hem steeds kunnen helpen,maar heb de indruk ,nu hij 31 jaar is,dat de tijd hem inhaalt,iedereen zegt T. je bent zo inteligent,maar een boterham met choco,is dat kleine ventje,dat in de nacht van 7 juli 1994,is blijven stil staan,als er iemand ook maar iets weet ,help me aub mvg Inge,mama van T.,hij draagt het niet meer.zou heel graag zijn DNA laten annalyseren,want met de juiste voeding,is al veel verholpen,maar deze post traumatische stresstoornis,zou er uit moet,want elk jaar ,wanneer we naar de datum van ongeval gaan,al zou ik hem op sluiten,en vast binden,op het bed,dat hij maar veilig zou zijn,wel kan u vertellen,het plafond,zou nog naar beneden vallen,het is niet te verklaren,wat er in die periode gebeurt.

 2. Zeoliet is ook een goed hulpmiddel voor het ontgiften van zware metalen. Het heeft geen smaak geen geur en is heel fijn van structuur. Is makkelijk in het eten te verstoppen van eetprobleem types.
  MMS is super middel tegen alle bacteriën, virussen en schimmels.

 3. Die kinderen willen vast inderdaad geen fruit. Ook de behoefte niet. Dit ervaar ik zelf ook. Ook ADD. Zou willen dat ik een natuurlijke groente en fruit drang had maar dat heb ik niet en nooit gehad.

  Je kun het moeilijk iemand opdringen, ook die kinderen niet. Het moet een eigen behoefte/keus zijn. Dan heb ik het nog niet over allergieën voor bepaalde fruit. Pijn op de borst slokdarm en de hele avond daardoor een pijnlijk gevoel, niet kunnen slapen.

  Luister vooral naar je eigen lichaam en waar deze behoefte aan heeft. Ik eet kilo’s snoep en weinig fruit maar functioneer prima.

 4. waarom krijg ik hierbij het gevoel alsof dit boek een verlossende religie is waar we voor overtuigd worden? Ikzelf ben 18 jaar en ook bij mij is vroeger ADD geconstateerd. Ik heb hier mee leren leven en kan zeggen dat ik een erg gelukkig persoon ben met een huppelende ziel. het is niet makkelijk, en het is het ook nooit geweest. maar mijn overtuiging is dat ADD vooral een weteschappelijke benaming is voor wat een High Sensitive Person word genoemd in het alternatieve circuit. maar hoe je het ook wil noemen, en wat je ook wild geloven. kwik of geen kwik. Ik ga al helemaal niet leven met de overtuiging dat er een giftige stof tussen mijn hersenen zit!! om het nog mooier te maken zou hij daar ook niet meer weg kunnen omdat ik 18 ben. nee nee. ik wil veel geloven, maar ik ga niet tegen mijn lichaam vechten… ik hou meer van samenwerken.
  oja tussen haakjes, ik eet 3 stuks fruit per dag en nog steeds ben ik een ADD-er. mijn tip is: leer er mee leven mensen. als je het hokje AD(H)D niet had gekregen had je het er ook gewoon mee moeten doen!

  vriendelijke groet,
  Senna Eijkemans

  • Laat je niet bang maken, Senna. Ik zou zelf met ADHD gediagnosticeerd zijn als de diagnose in mijn tijd al had bestaan. Ik ben er helemaal doorheen gekomen, ik werd een toonbeeld van rust in mijn hoofd. Dat kan dus zonder bewust ontgiften. Sinds ik echter weet dat ontgiften in het algemeen goed voor je is, doe ik dat zelf graag. Ennuh…drie stuks fruit is niet zoveel hoor.
   hartelijke groet,

   • Heb je dan echt geen een vorm van twijfelen nadat je dit boek hebt gelezen? In iedere minder enthousiaste reactie hieronder heb je wel iets te vertellen om ons ongelijk te bewijzen… Ik geloof lekker wat ik wil, en die 3 stuks fruit vind ik meer dan genoeg om gezond te blijven. Te veel fruitsuikers zijn ook niet gezond naar mijn idee!

 5. Me net geabonneerd op je nieuwsbrief, meld me nu direct weer af.
  Autisme is aangeboren, niet het gevolg van inentingen, vergiftiging oid. Het is ook niet te genezen, we kunnen wel leren er beter mee om te gaan. Jammer dat deze kwakzalverij en geldklopperij nog steeds voorkomt.

  • Hallo Cynthia,
   Ook jij kan kijken waar jouw reactie uit voortkomt. Veel van onze afwijzing komt voort uit angst. Angst dat we niet goed zijn, angst voor elkaar, angst om te veranderen en angst dat het toch niet gaat lukken, want het is nog nooit gelukt. Angst is bedoeld om te overwinnen.
   Autisme is inderdaad aangeboren. Je krijgt kwik en aluminium mee in de baarmoeder en via de genen. En de spirituele bedoeling blijft daarmee ook gewoon overeind, dat zit op een ander niveau.
   Als je je angst overwint (dat kan deels door de kwik ontstaan en ook door virussen die van kwik houden) dan kun je misschien nog een deel van dat kwik kwijtraken door te ontgiften. Het vermindert de last die je hebt van je autisme en het mooie ervan: jouw speciale gaven, krijgen beter de kans om op te bloeien.
   Met Liefde,
   Babette

  • Hallo Arthur,
   Leer voelen wat Tegenkrachten zijn en wat Waarheid is. Wie heeft er baat bij om zeer veel moeite te doen om iets onschuldigs, wat toch niet werkt, te weerspreken, zonder enig bewijs, slechts aannamen en oneliners die goed klinken. Leer je eigen intuïtie gebruiken of gebruik je voelen en negeer kritieken van andere mensen: het is altijd negatieve energie, het brengt niets goeds, het spiegelt waar ze zelf staan op dat moment. Richt je op dat wat wél goed voelt en negeer dat wat niet. Als we dat allemaal doen dan krijgen we snel een betere, vreedzame, gelukkige en ook gezonde! wereld.
   Met Liefde, Babette

 6. Mooi artikel – alleen een opmerking; als ‘Indigokinderen’ slechts ‘Indigokinderen’ zijn door een teveel aan kwik en andere metalen in het lichaam, zijn het toch slechts kinderen met bepaalde eigenschappen door dit teveel aan slechte stoffen? Misschien dat ik het verkeerd lees, maar dit raakt een beetje in strijd met mijn spirituele opvatting over Indigokids.

  • Deze vraag zat er aan te komen natuurlijk! Je kunt op meerdere dimensionele lagen naar ontwikkelingen kijken. Als deze kinderen voorbestemd zijn voor een spirituele weg, dan moeten hun fysieke lichamen daarop geprepareerd worden. Nou, dat is op deze wonderlijke manier gebeurd. Het universum staat voor niets!

 7. besteld voor mij en mn echte mooie tweelingziel <3 en natuurlijk voor alle andere mooie mensen die op mn padje komen 😉 en dank je voor het delen lieverd 🙂

 8. Het is een geweldig boek waar allerlei tips en aanbevelingen instaan om gezond te leven en je te vrijwaren van metalen uit je lichaam. Zo is er het water vasten waardoor je ontgift en afvalt, ook allerlei tips van vitamine en mineralen, een echte aanrader voor iedereen , niet alleen kinderen die gediagnosticeerd zijn. Met een ding ben ik het niet eens in je verhaal en dat is dat juist deze kinderen WEL Kristalkinderen zijn, maar doordat zij hun talenten niet kunnen leven autistische kenmerken krijgen. Deze kinderen hebben allemaal een hele sterke en goede connectie met de Bron . Ik hoop dat op dat bewustzijn ook de nadruk gelegd mag worden , hun verbinding met de Bron en niet op de autistische aspecten.

 9. Wij hebben onze kinderen( de inentingen oa) laten ontstoren door een Biophotonen therapeut. Na de 1e behandeling merkten we al direct verschil. Het gaat om een jongens tweeling. De ene extravert en de andere introvert. Helaas waren de jongens al 19 voor we van deze therapie hoorden. Homeopaten hebben ook een dergelijke therapie maar dan ontstoor je stofje voor stofje en dat duurt tot wel jaren. De biophotonen therapie kan het in 1 of 2 keer. Ze kan bijv. ook Lyme ontstoren trouwens.

  • Hallo Mikkie,
   Ik heb zelf Lyme gehad en ben bij meerdere biofotonen therapeuten geweest. Lyme is niet goed begrepen, ook door de alternatieve geneeskunde niet. Achter Lyme zit het Epstein Barr virus (niet de Borrelia!) wat zich toont en verbergt op meerdere trillingsniveaus. Virussen zijn niet te “ontstoren”, je hebt er de juiste voeding en supplementen (kaardebol, kattenklauw) voor nodig. Ook zware metalen zijn niet te ontstoren: het moet je lichaam uit. Van één van mijn biofotonen therapeuten kreeg ik aanwijzingen daartoe. Alleen de functie van fruit en groenten bleef onderschat!

   • alles is energie en gelukkig kunnen we met de juiste energetische frequentie ook alles “genezen” oftewel in de juiste balans brengen <3 🙂

   • Dag Babette,
    Ik ben net terug van mijn biophotonen therapeut. Ze vond bij mij ook Eppstein-Barr. Ze heeft het ontstoord. Ik had onverklaarbaar ( ziekenhuis-cardioloog) boezemfibrileren en te hoog cholesterol( ben vegetarier). Ook zware metalen weggehaald. Ben benieuwd. Cardioloog heeft alleen statines en bètablokkers voor mij in de aanbieding………….En af en toe defibrileren…………. Ik heb ook lyme gehad. We wonen in de bossen met 3 katten en 1 hond. Je ontkomt niet aan de teken. Afgelopen zomer hoge koorts gehad. Biophotonen therapeut ook weggehaald. Er zijn er inmiddels al meer dan 130 bacterie varianten in de Borrelia bacterie..

  • Hoi Sylvia! Fijn wat jullie als woongemeenschap kunnen doen. Kijk misschien wel even naar de omschrijving van het probleem van ASS-ers met hun omgeving, want dat klopt niet: Ass-ers voelen juist alles aan en in van hun sociale omgeving, maar ze begrijpen niet waarom mensen niet handelen naar hun gevoelens!

 10. Hoi Babette,dank voor het delen. Mijn zoon heeft autisme en wij hebben al samen een geweldige weg bewandeld met voeding suppletie kruiden dolfijnen etc. Wij zijn nu al 10 jaar bezig met een begeleidt woonproject bezig waar ook mooie dingen komen. De site
  http://Www.stichting-ave.nl.
  Lieve groetjes Sylvia Dirkse

 11. Geweldig Babette, dank je wel…ik ga het gelijk bestellen..! Jouw verhaal verklaart al zoveel, dat het boek helemaal overweldigend moet zijn. Dank voor het delen <3, Melis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in