walking-into-the-light

walking-into-the-lightWat voor onze, prachtige, jongere generaties Nieuwetijdskinderen een natuurlijk wéten en handelen is, is voor de “Nieuwetijdskinderen op leeftijd” soms eerst een “terughalen” van herinneringen of bijleren als het gaat over Liefde en Licht.

Een soms lastig, maar intens mooi passend proces in het universele – en individuele evolutionaire plan.

Juist de wat oudere Nieuwetijdskinderen zijn in deze nieuwe tijd van belang om onze Indigokinderen, Sterrenkinderen, Kristalkinderen, Regenboogkinderen te begeleiden en te blijven ‘ positiveren’  om hun  zo prachtige taak op aarde te kunnen blijven uitvoeren.

Een taak die zwaar maar intens mooi is en waar ze zich voor hun terugkeer op aarde beschikbaar voor hebben gesteld. Beschikbaar gesteld om onze planeet aarde stukje bij beetje terug te mogen brengen naar de mooiheid waarin wij haar ooit  geschonken hebben gekregen en waarvan het toch echt de bedoeling is geweest haar in die hoedanigheid te koesteren en te blijven behouden.

Hun ziel wéét, maar het tempo van uitvoering zal enigszins aangepast dienen te worden naar de realiteit waarmee ze op aarde te maken krijgen. Om te integreren in de aardse sfeer, alvorens ze hun taken volledig kunnen uitvoeren, kunnen intens heftige, verwarrende gevoelens en situaties ontstaan.

De gemaakte afspraak alvorens hun terugkeer naar de aarde is in eerste instantie zodanig naar de achtergrond gebracht om überhaupt te kúnnen functioneren op deze planeet.

Zielen die uit zo’n hoog geëvolueerde Lichtsfeer komen hebben zelfs soms eerst een aantal kortere levens op aarde nodig om de sfeer van “negativiteit vs positiviteit” (hetgeen wij op de aarde mee te maken hebben) eerst weer te kunnen “leren” doorstaan gezien deze zo immens afwijkt van de Lichtsfeer waaruit zij komen.

Het aspect negativiteit ligt inmiddels zo ver achter hen dat kortere integratie periodes soms nodig zijn om een herinnering van voor hen  vele vele lichtjaren terug eerst weer ” even” op te kunnen pakken.

De wat oudere generaties Nieuwetijdskinderen, als ik bij mezelf mag blijven  geboortejaar 1965, kunnen en mogen een soort van bruggenbouwers zijn tussen de huidige mensheid en de missie van de nieuwe, jonge generaties Nieuwetijdskinderen.

Nódig om het begrip tussen de oude en de nieuwe tijd te helpen laten samensmelten.

Hemel en Aarde

Onze Nieuwetijdskinderen kennen geen onvertogen woorden, wíllen hier niet eens aandacht aan schenken vanuit hun intens zuivere ZIJN, kijken bij onwaarheden dwars door je heen en stuiten daardoor op lastige situaties. Lastige situaties die hen uitgelegd kunnen worden door de voorafgaande generaties Nieuwetijdskinderen, die iets meer recente, aardse, mindere ervaringen hebben ervaren en doorleeft en hiermee inmiddels iets beter begrijpen ” hoe het werkt” op onze planeet.

Met mijn hele ziel en zijn vraag ik alle oudere generaties Nieuwetijdskinderen zijnde, ouders, coaches, leerkrachten op scholen, een ieder “gewoon in de wandelgangen” te willen vragen of bewustwording iets geactiveerd mag worden. Hiermee bedoel ik idd gewoon hardop vragen, zonder je af te vragen waar een antwoord dan wel vandaan kan of mag komen.

Zodra ons bewustzijn geactiveerd mag worden zijn we sneller en grootser in staat onze jongere generaties Nieuwetijdskinderen hun taak te kunnen laten uitvoeren waarbij hun hindernissen tot een minimum worden beperkt.

Laat denken zoveel mogelijk uitgeschakeld zijn, een mooie balans is super maar als het denken de overhand neemt tracht dit te herkennen, erkennen, laat het er zijn maar voed het niet ajb. Spreek ook gewoon hardop uit; “o.k.,  ik constateer dat  ik in mijn denken zit, ik laat het er zijn maar voed het niet door er enkel op een afstandje naar te kijken…..” Het zal werken en het is de ervaring van het uitproberen zo waard. Je hoeft er niets voor te doen, enkel er iets voor te láten. Hiermee slaan we twee vliegjes in één klap, de focus is al iets meer van de huidige generaties Nieuwetijdskinderen af waardoor zij letterlijk meer ruimte krijgen en tevens ontwikkelen we zelf een nieuwe kracht, een nieuw ervaren of weten, binnen ons eigen zijn. De vruchten van deze gezamenlijke resultaten die we, over decennia, hier weer van mogen proeven zullen zoet zijn. Ik schrijf heel bewust over decennia. Om aan te geven dat geen turbo wonderen van ons gevraagd worden die niet realistisch en haalbaar zijn. We hebben er immers decennia over gedaan om op dit punt te belanden en zullen ook decennia nodig hebben om weer op te kunnen en mogen bouwen.

Maar elke vorm, elke wijze, elke kleine aandachtsvorm hiervoor zal wel direct energieën veranderen waardoor de wederopbouw als een  Lichtproject ervaren en beleefd zal worden en struikelblokjes die we tegenkomen anders ervaren en uiteindelijk vereffend zullen worden.

Veel goeds, kracht en positiviteit voor allen toegewenst, en laat tot je diepste zijn doordringen dat positiviteit altijd elke vorm van  negativiteit zal overstijgen. Houd moed en vertrouwen en durf te geloven dat we zichtbaar en onzichtbaar intens beschermd en geleid worden.

 

Veel Liefde en Licht,

Mirjam Cost

6 REACTIES

 1. Wat een prachtig verhaal en hoe herkenbaar.
  Ik mag als moeder en als leerkracht hier een bijdrage aan leveren…!

  • Hallo Saskia, fijn dat mijn verhaal je zo aanspreekt, maakt me blij. Je bent toch niet ” toevallig” Saskia D. uit H ? Blijde dag en dank je wel voor je reactie. Hartelijke groet Mirjam

 2. Hoi Mirjam! Dank je wel dat je dit zo onder woorden brengt!
  Hardop zeggen wat je ervaart en wat je wilt/wenst bevestigt alles sterker omdat je je dan bewuster bent van wat je doet. Daardoor wordt het ook beter opgepikt door je Hogere Zelf en alle Lichtwezens die staan te popelen om je te begeleiden.
  Lekker om (weer)even te lezen dat het om decenia gaat…voel me af en toe ietwat opgejaagd ;).
  Groetjeknuf van een andere oudere nieuwetijdskind,
  Saskia
  ps: Gordon; wat heb je een supersite!!!

  • @hoi hoi Saskia,
   Dank je wel voor jouw open en mooie reactie. Ik herken het hoor het je soms wat ” opgejaagd” voelen. Het is meer instnctief dat we zo graag nog zoveel willen doen omdat we mogen wetdnpen en begrijlen hë en dat maakt soms innerlijk onrustig. Voelde ook dat ik het in het stukje nog even wilde aanhalen. Blij en fijn dat je zo reageert. Dank je wel. Zonnig weekend en warme groet, Mirjam

 3. Dank je wel voor je bijdrage Mirjam,

  Ik denk dat het heel goed is dat wij, de wat oudere nieuwetijdskinderen (ik ben zelf van 1972), elkaar op deze manier steunen in onze taak want wat een mooie en moedige taak hebben wij!
  Je stuk maakt me daarvan weer iets meer bewust.
  Dank je wel.

  Jesse.

  • @Jesse,
   Dank je wel Jesse voor je positieve reactie. Ook voor ons onderling is en blijft het belangrijk om te delen en elkaar te blijven herinneren wat onze rol hierin mag zijn toch.
   Mooo te lezen dat je het olk zo oppakt. Hartlijke groet Mirjam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in