door Meester Morya.

De goddelijke kracht aanwezig in jouw leven moet je een kans geven door gewoon concrete dingen te doen. Niet door voortdurend te zitten nadenken over alles en nog wat, maar door het eens te zijn met jezelf diep in je hart en dan vanuit die oorspronkelijkheid stappen te zetten omdat je weet: ‘ik zit altijd tegen dezelfde systemen aan te hikken, ik doe altijd zaken die ik mij achteraf beklaag of ik denk: ik heb zoveel om handen dat ik niet weet welke richting uit’ en dan is het goed om overleg te plegen met jezelf en zaken tot een duidelijkheid te brengen en dan concreet stappen te zetten. Want het gaat er niet om dat je blijft malen en draaien met je gedachten, maar dat je eigenlijk concrete stappen zet in jouw leven om dingen duidelijk te maken en van daaruit te zien dat toch een zeker optimisme in jouw leven kan zijn.

 

Doe niet teveel maar doe wat je in je hart draagt en weet dat dit heel belangrijk is en als je hulp nodig hebt daarbij, vraag het aan je Goddelijke Meester of aan de mensen die in het Goddelijke aanwezig zijn en die voor jou een Licht betekenen. Je kan vragen aan de Christus, je kan vragen aan de Goddelijke Moeder, je kan vragen aan diegene die je in je hart draagt, die nauw aansluit bij wat jij in jouw leven wil.

Als je innerlijk onrustig bent, dan is dat niet goed. Daarom is het goed om te kijken naar de betekenis van jouw leven en niet te veel op jouw schouders te nemen maar eigenlijk op een verantwoordelijke manier vooruit te gaan en te weten dat dingen heel erg belangrijk kunnen zijn.

 

Je moet weten: je staat nooit alleen. Meester Morya

© Geert Crevits, www.morya.org


Te beluisteren op www.morya.org

3 REACTIES

  1. Soms is het wel fijn om te lezen dat het ok is om eens een stapje terug te nemen.
    Van de week voor mezelf gekozen tegenover mijn vader. Vond ie niet leuk maar voor mij was het belangrijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in