inspiratie

Wat inspireert je?
Wat beweegt je om actie te ondernemen en je energie te concentreren op een speciaal doel?
Waar ben jij zo gepassioneerd over dat je alle twijfels en angsten vergeet en verder gaat met helderheid in denken en doel.
Handel je alleen als je voelt dat je moet, of handel je als je gedwongen bent en daarom op situaties reageert?
Of wil je enkel actie ondernemen om potentieel moeilijke situaties te vermijden?

Geïnspireerd actie leren nemen en de goddelijke timing, je spirituele leiding en je eigen intuïtieve weten leren gebruiken, zal je helpen in de stroom van het Universum te komen en zo de gewenste werkelijkheid met gratie en gemak dichter naar je toe te trekken.
In een zich ontvouwende werkelijkheid van vrede, vreugde en overvloed.

inspiratie

Geïnspireerde actie is actie die wordt genomen in vertrouwen en in weten dat een bepaalde stap de juiste stap is. Je spirituele leiding en je intuïtie leren gebruiken voor het moment en de richting waarin je de volgende stap mag nemen, schept een balans tussen je gedachten en je bezieling waarin je het beste van je kennis en ervaring gebruikt om de mogelijkheid van een nieuwe realiteit te scheppen.
Hoe weet dat je actie geïnspireerd is?
Als je je rustig en in vrede voelt en niet bang bent.
Dat is als je resultaten stromen en je enkel hoeft na te denken over wat je wilt en de mogelijkheden zich moeiteloos aandienen.

De bewegingen van je denken beperken actie tot reactie omdat het denken reageert vanuit oude kennis en lessen, waardoor alles wat je schept een herhaling wordt van het verleden.
Om inspiratie te leren herkennen, waarmee je handelt vanuit nieuwe informatie en spiritueel weten, is het nodig dat je vertrouwt op je eigen spirituele bekwaamheid en bereid bent iets anders te proberen, of iets wat je nooit eerder hebt gedaan.

Heb je gevraagd om leiding en het antwoord is een stap in het onbekende?
Vertrouw er op dat je door moeiteloze inspanning, altijd geleid wordt op je weg naar de allerhoogste en allerbeste invulling.

Moeiteloosheid zal de nieuwe energie van het leven zijn als je leert geïnspireerd actie te ondernemen, omdat je handelt in samenwerking met je innerlijke leiding in de richting en de weg die precies bij jou past.
Dit is leven dat geleefd wordt met goddelijke invloed: dat je vertrouwt op het Universum die op elk moment in elke behoefte voorziet.
Je beweegt je naar je bestemming om te scheppen en te handelen vanuit het hartsverlangen naar je allerhoogste Zijn.

Nu is het tijd om geïnspireerd actie te nemen in je leven, te doen wat je hart je vertelt wat goed is voor jou en te leren accepteren dat moeiteloosheid de weg is van het Universum.
Kies iets uit je leven dat je wilt veranderen, vraag om leiding en besluit je in vertrouwen te verbinden, handel vanuit het perspectief van je geïnspireerde leiding.

Wees stil en weet dat je geliefd bent en gesteund wordt.

Wees open om de zegeningen van vreugde, vrede en overvloed te ontvangen.

Vertrouw je toe aan je zielsverlangen naar heelheid en herinner je goddelijkheid.

Wees in de geest en geïnspireerd.

 

© Copyright 2011 Jennifer Hoffman
©2012 Nederlandse vertaling door Joke, voor https://www.nieuwetijdskind.com

Jennifer Hoffman is een Amerikaanse, zeer intuïtieve, begaafde vrouw die na een bezoek van Aartsengel Uriel in 2003 de website Urielheals.com opstartte om zijn/haar boodschappen te channelen. Zij schrijft wereldwijd voor een aantal grote spirituele websites en is mede bekend door haar inzichten in de energieën van de Indigo en de Kristalkinderen. Haar artikelen hierover worden door Nieuwetijdskind.com en vrijwilligers vertaald en regelmatig op deze site geplaatst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in