Een realiteit vastgelegd: bovennatuurlijke kinderen doen ‘onmogelijke’ dingen

Samengevat: Een openbaar verslag van de CIA beschrijft het bestaan van  parnormale kinderen en volwassenen met speciale gaven op het gebied van de parapsychologie. Waarom neemt niemand dit soort gevallen serieus, terwijl ze als topgeheimen worden bestudeerd in de hoogste kringen van de overheid?

Cassandra Vieten, Directeur bij het Institute of Noetic Sciences, had het niet beter kunnen zeggen: “men lijkt ontzettend bang dat de reputatie van de hele wetenschap wordt besmeurd als ze gebeurtenissen bestuderen die te maken hebben met bijgeloof, spiritualiteit en magie. Ons beschermen tegen die slechte naam lijkt vaak belangrijker dan het aanmoedigen van de wetenschappelijke nieuwsgierigheid of het beschermen van academische vrijheid. Maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen.”

Ze heeft gelijk: nieuwe ontdekkingen worden al jaren geweigerd omdat ze ons hele denkbeeld overhoop zouden gooien. Zelfs al zijn die ontdekkingen gebaseerd op waarheid, validiteit en wetenschappelijk bewijs, het simpele feit dat ze ingaan tegen de bekende geloofssystemen is genoeg om ze gewoon te negeren. Gelukkig is dat aan het veranderen, want die ontdekkingen helpen ons om ons bewustzijn uit te breiden. Door over de grenzen te kijken van wat we denken te weten, door nieuwe kanten van onze realiteit te ontdekken die eerst onmogelijk leken, maar toch echt waar zijn.

Hoeveel wetenschappelijke waarheid komt er kijken bij parapsychologische krachten als psychokinese, helderziendheid, telepathie en kijken op afstand? Het volgende citaat is van Dr. Jessica Utts, al 12 jaar professor en voorzitster van de Faculteit voor de Statistiek aan de University of California.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

“Wat me overtuigde was simpelweg het bewijs. Dat stapelde zich maar op toen ik in dit veld werkte en ik zag zelf ook steeds meer van het bewijs. Ik bezocht laboratoria om te zien wat ze daar deden en ik zag dat hun onderzoek heel strak in elkaar zat… En ik werd overtuigd door de goede wetenschap die ze daar bedreven. Sterker nog, als een statisticus heb ik advies gegeven in haast alle velden van de wetenschap, maar nergens anders heb ik experimenten met methodologie en controles gezien die zo waterdicht zijn als hier.

Paranormale kinderen in China

_bovennatuurlijke kinderen (1)Zijn er in China begaafde, paranormale kinderen kinderen. Dat moet je wel denken, zeker als je de verslagen hebt gezien die na jaren van geheimhouding openbaar zijn geworden. Kijk maar in de wetenschap van de parapsychologie. Je moet dan haast wel toegeven dat er in dat veld hele belangrijke dingen worden gedaan.

Dit soort gevallen zijn niet nieuw. Ze komen voor door de hele geschiedenis en over de hele wereld. Je hoeft maar te kijken in de oude literatuur, van de Veda’s en yoga sutra’s tot Jezus, Mozes, Milarepa en Mohammed. En het bewijs van de moderne wetenschap zegt ons dat deze gaven veel meer zijn dan oude legendes.

De CIA heeft een elektronische database, die gedeeltelijk openbaar beschikbaar is. Daar kwam ik een interessant artikel tegen, getiteld ‘Paranormale genieën in China’. Het artikel is geschreven door Marcel Truzzi, voormalig professor van de Eastern Michigan University en oprichter van de Amerikaanse Commissie voor Wetenschappelijk Onderzoek van Paranormale Claims (CSICOP) en medeoprichter van de Vereniging voor Wetenschappelijke Verkenning.

De inleiding van zijn artikel geeft ons een goed beeld van wat er in China met paranormale kinderen gebeurt:

“De elfjarige Tang Yu en zijn vriendje Chen Xioming waren op weg naar huis van school, in een afgelegen bergdorpje in de gemeente Dazhu. Onderweg begonnen ze te stoeien. Volgens het verhaal botste Tang tegen het borstzakje van Chen’s jas en kreeg hij een visioen van twee Chinese tekens. Hij beschreef die symbolen levendig aan Chen, die een pakje Flying Wild Goose sigaretten uit zijn borstzak haalde. Volgens de jongens stonden op de zijkant van het pakje de twee symbolen die Tan Yu had ‘gezien’.

Tang Yu wilde zijn ontdekking liever niet delen met Tang Keming, zijn vijftig jaar oude boerenvader. Hij wist zeker dat die hem niet zou geloven. Dus in plaats daarvan begon hij raadspelletjes te spelen met de andere dorpelingen. Hij vroeg ze om een willekeurig teken op een papiertje te schrijven, dat papiertje tot een propje te verfrommelen en dat propje bij zijn oor te houden. Tang zou dan raden wat er op het papiertje stond. Men zei dat Tang het altijd goed had. Nieuws over Tang Yu verspreidde zich al snel voorbij zijn dorpje naar de hele Sichuan provincie, in het midden van China.

De wetenschapsraad van de regio en haar bureau van onderwijs en cultuur wilden Tang laten onderzoeken. Daar werd duidelijk dat het jongetje inderdaad woorden en kleuren kon identificeren als ze op een propje papier bij zijn oor werden gehouden. Journalisten en verwonderde ambtenaren van de lokale partij zetten de resultaten al snel kracht bij en op 11 maart 1979 verscheen dit opvallende verhaal in de Sichuan Daily.

Vanaf dat moment kwamen er steeds meer meldingen van paranormale kinderen met gaven zoals telepathie, helderziendheid, röntgen-ogen, en psychokinese. De meeste kinderen waren tussen de negen en veertien jaar oud, maar soms waren ze pas vier of al vijfentwintig. Volgens Feng Hua, een traditionele Chinese arts, waren er ongeveer 2.000 kinderen met zulke gaven op de hele Chinese bevolking, toen 1 miljard.

Begin jaren ’80 hadden deze wonderbaarlijke paranormale kinderen het geschopt tot de pagina’s van China’s prestigieuze wetenschappelijke tijdschrift Nature Journal. Vanwege het grote succes organiseerde dat tijdschrift zelfs een enorme conferentie – het Eerste Wetenschappelijke Symposium over de Bovennatuurlijke Werking van het Menselijk Lichaam – met deelnemers van meer dan 20 universiteiten en medische opleidingen. Het symposium werd gefilmd door de Shanghai Studio voor Wetenschap en Onderwijs en de film, getiteld ‘Do You Believe It?’, werd op nationale televisie uitgezonden aan miljoenen Chinezen.”

Truzzi beschrijft daarna een aantal gevallen en voorbeelden. Bijzonder interessant, en er zijn naast dit specifieke artikel haast te veel andere verslagen met fantastische voorbeelden. De feiten die Truzzie hier noemt, komen bijvoorbeeld ook voor in een voormalig geheim verslag van de Amerikaanse luchtmacht over teleportatie. Het verslag is beschikbaar gemaakt door de Federatie van Amerikaanse Wetenschappers. Ook dat document heeft het over de Chinese paranormale kinderen en zoomt in op kinderen die volledige objecten konden teleporteren, zonder ze hoeven aan te raken.

In een ander artikel, ‘Onderzoek naar Paranomale Gaven om Ruimtelijke Barrières te Doorbreken’, kijken onderzoekers ook naar paranormale activiteiten. Het artikel geeft meerdere voorbeelden van kinderen en mensen die werden gefilmd en onder strikte wetenschappelijke voorwaardes stonden. We hebben het hier dus over mensen met hele bijzondere krachten, die al jaren door duizenden wetenschappers en overheden worden bestudeerd.

Behoorlijk mysterieus, toch?

_bovennatuurlijke kinderen (1)

De les

Ik vind het nogal interessant dat er zoveel onderzoek is gedaan naar paranormale gebeurtenissen, vooral in hele hoge kringen van de overheid en specifiek ook binnen de afdelingen van Defensie van meerdere landen. En er zijn dus heel wat verslagen met positieve resultaten. Een mooi voorbeeld uit Amerika is een onderzoek naar kijken op afstand. Dat betekent dat je een locatie kunt zien waar je zelf niet bent, ongeacht hoe ver weg het is.

Dr. Hal Puthoff vertelt over het succes van dit programma in een artikel dat in 1995 openbaar werd gemaakt:

“De succesvolle herhaling, de feedback over protocollen en de verfijning van methodes hebben geleid tot significant wetenschappelijk bewijs over het bestaan van het fenomeen [kijken op afstand]. Deze resultaten wordt kracht bijgezet door de ontdekking van een groeiend aantal mensen die deze gave demonsteren, vaak op hoog niveau en tot hun eigen verbazing. Dit vermogen is zo ver ontwikkeld bij ons instituut dat zelfs het bezoekende CIA-personeel, dat niet eerder is blootgesteld aan deze concepten, goed presteerden onder gecontroleerde omstandigheden.”

De parapsychologie is een prachtig onderzoeksveld dat ons bewustzijn helpt uitbreiden, dat onze geest kan openen voor kanten van de werkelijkheid die we tot nu toe vooral hebben genegeerd. Menselijke wezens zijn zo veel meer dan wat we onszelf doen geloven. Als we even stilstaan, nadenken en wat onderzoek doen, dan zien we al snel dat we iets heel belangrijks over het hoofd hebben gezien.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in