Leestijd: 4 minuten

Braco
advertorial

Kan een blik je leven veranderen? Braco en zijn gevende blik

Een “gewone man met een buitengewone gave” – is een zin waarmee Braco vaak wordt omschreven. Hij heeft, zoals sommige wetenschappers en artsen hebben opgemerkt, een speciale gave om levens van mensen te verbeteren: door middel van zijn stille blik. Braco reist op uitnodiging naar grote congressen en evenementen over de hele wereld.

Braco’s blik is iets dat je zelf moet ervaren. Zoals hij daar staat op een podium, en mensen zwijgend aankijkt. Ongeacht nationaliteit, religie of levensstijl, mensen zeggen dat zijn blik hen gelukkiger maakt.
Braco werd benoemd tot vredesambassadeur en ontving de PeacePole tijdens een internationaal evenement van de Verenigde Naties in New York 2012, een prijs die reeds eerder werd uitgereikt aan de Dalai Lama.
Braco wordt met grote regelmaat uitgenodigd voor congressen en evenementen in de VS, Australië, Rusland, Israël, Japan, Europa. Meer dan 100 documentaires met getuigenissen over hem werden reeds gefilmd.

“Het interessante aan Braco is, dat hij werkelijk veranderingen in mensen teweeg kan brengen. (…) We vragen ons altijd af of er iets is dat de wetenschap nog niet heeft ontdekt, een soort energie, die tot de mensen doordringt” Prof. Dr. Vladimir Gruden.

Al meer dan 20 jaar deelt hij zijn gave met mensen. In stilte, zonder mensen van iets te willen overtuigen of enige filosofie te verkondigen. Wanneer Braco op het podium staat en je zijn blik schenkt zonder iets te zeggen, voelen bezoekers een warmte, diepe vrede of een vitaliserende kracht.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Nu Tickets online kopen: https://www.braco-nederland.nl/

 

Braco

Sommigen vertellen dat deze ervaring hun levensproblemen en zelfs lichamelijke kwalen heeft opgelost en een positieve balans in hun leven teweeg heeft gebracht.

BracoEen documentaire over Braco’s werk getiteld “The Power of Silence,” met de beroemde auteur Paulo Coelho, ging eind 2016 in Hollywood en New York in première.  Topmodel Naomi Campell, een van de vele bekende bezoekers aan deze première was diep onder de indruk

De evenementen van Braco worden over de hele wereld bezocht door beroemdheden als Donna Karan, en AndieMacDowell. Ze gaan er niet naartoe om hem te horen spreken. In plaats daarvan aanschouwen ze de schoonheid van zijn stille blik.

Braco in Amsterdam | Informatie

Datum:Zaterdag, 28 september 2019

Lokatie:MERCURE Hotel Amsterdam City

Joan Muyskenweg 10, NL-1096 CJ Amsterdam

Tijd: 09.00 tot 14.00 uur

Begin van het evenement op het hele uur; 9,10,11,12, 13 en 14 uur.

Entree: 10 €

Nu tickets online kopen: https://www.braco-nederland.nl/

Tickets worden ook ter plaatse verkocht.


FacebookVolg Braco op Facebook: https://www.facebook.com/Braco-Netherlands-105459554170700/

BRACO official channel:https://www.youtube.com/channel/UCX9Cmc4Px9ceqJ7UihkTNKw

Internationale Site van Braco: https://www.braco.me/

Nieuwe bioscoopfilm over BRACO “One World – The Ocean of Presence” 

ocean of presence-bracoNu geselecteerd voor AWARENESS Festival in L.A. Californië

Kijkje in de toekomst van het bewustzijn van de mensheid? Of gewoon een uniek vermogen van één man alleen?

Deze film van Gerald Schank en SlavicaMartinovic heeft de laatste 2 maanden internationale awards gewonnen op filmfestivals o.a. in India, Bhutan, en United States.

De film is nu geselecteerd en uitgenodigd om deel uit te maken van het AWARENESS FESTIVAL in Los Angeles, Californie en zal vertoond worden op zaterdag 12 oktober 2019 om 20.30 – 22.00 u in LA LIVE. Voor een preview https://vimeo.com/350662661  

Belangrijke Informatie

Deelname aan het evenement is mogelijk voor personen van 18 jaar of ouder en zwangere vrouwen tot en met de derde maand van hun zwangerschap.

De ontmoeting vindt uitsluitend in groepsverband plaats.

Er mogen alleen volwassenen (18 + jaar) deelnemen aan een ontmoeting met Braco’s blik of stem. Kinderen en zwangere vrouwen voorbij de derde maand van hun zwangerschap wordt afgeraden aan een ontmoeting deel te nemen. Het is wel mogelijk dat een naaste of familielid een foto van het kind of de persoon tijdens de ontmoeting vasthoudt, om zo de mogelijkheid te geven om met de blik en de stem van Braco in contact te komen.

Let op: deelname aan Braco Live Events of Live Online Meetings is geen vervanging voor enig medisch of therapeutisch advies dat uw arts of behandelaar heeft voorgeschreven. Het advies of de voorgeschreven therapieën en behandelingen van uw arts of behandelaar moeten te allen tijde worden opgevolgd voor en na de ontmoeting met Braco’s Blik of stem.

Lees voor deelname alstublieft de reglementen voor de ontmoetingen door. Hartelijk dank.

13 REACTIES

 1. Je bent niet afhankelijk van een man zijn vriendelijke blik. Als je verwacht dat iets werkt dan creëer je dat voor jezelf door je sterke overtuiging, placebo. Je kunt ook jezelf op een zelfde vriendelijke manier aankijken in de spiegel. WAAROM MOETEN WE ALTIJD IEMAND OP EEN VOETSTUK PLAATSEN ALSOF HET EEN HEILIGE IS EN WE DAARME ONSZELF KLEIN MAKEN

 2. Bijna 5 maanden heb ik met de info over Braco, die ik via een vriendin kreeg, niets gedaan. Ik was sceptisch. Toen hoorde ik het voor een 2e maal via iemand anders en wilde het toch eens onderzoeken. Ben extra ervoor naar München gereden in 2011. Nu 8 jaar later ga ik enkele keren per jaar naar hem toe in Amsterdam en Keulen en kijk ik regelmatig de gratis LIVESTREAM vanuit zijn centrum in Zagreb. Ik heb er zelf veel hulp door ontvangen in diverse levenssituaties en geloof en vertrouwen in een betere toekomst voor mij en de hele mensheid. Ik kan alleen maar zeggen: “het is de moeite waard om het te onderzoeken en je net als mij te overtuigen”.

 3. Wel rust ervaren toen ik via internet naar hem keek. Vraag me alleen af wat het belang ervan is dat beroemdheden naar hem toe komen.

 4. hallo, als hierdoor meer liefde en respect onder mensen ontstaat, vind ik dat prima, maar wie is zich bewust dat dit iedereen kan? begin bij jezelf, want je moet het niet bij een ander gaan zoeken. (en zeker al niet gaan betalen, of je wil hier perse geld aan besteden, dan is dat jullie keuze)
  Ik raad iedereen aan die hierin gelooft om eens naar zichzelf te kijken op dezelfde manier waarop je naar die man kijkt. neem eens tijd voor het volgende te doen: zet een rustige muziek of, maak het rustig en gezellig, hoe je zelf merkt dat je tot rust kan komen. Dat is voor iedereen anders, de ene heeft graag stilte, de andere muziek, nog iemand anders heeft graag een kaarsje erbij, doe waar jij rust bij ervaart. en als je dat gevoel hebt, zet jezelf dan eens voor de spiegel en kijk in je eigen ogen, je zal merken dat dit nog meer kan opleveren.
  Het zal in het begin onwennig zijn en je angsten en onzekerheden kunnen opspelen, maar blijf het proberen en je zal zien dat het werkt.

  veel geluk en plezier.

 5. Nou,daar was ik even onder de indruk vanmorgen.
  Ik wilde het artikel van vandaag openen en zag de ogen van deze man en wist niet wat me overkwam.
  Er begon gelijk een bepaalde energie te stromen.
  Het heeft mij in ieder geval nieuwsgierig gemaakt.
  Dankjewel voor deze “commercie”.
  En nee,ik ben geen aanhanger.
  Gewoon een dagelijkse lezeres.

 6. Het is maar net hoe je het bekijkt.
  Een reclamecampagne of een mogelijkheid om iets nieuws
  te ervaren.
  Iedereen mag het voor zichzelf uitmaken.
  Het is niet perse slecht of goed maar anders.

  • Hey Nina,
   dit is 1 van de twee artikelen van vandaag, en helemaal bovenaan dit artikel staat dat het hier om een advertorial gaat. Je kunt dus geinformeerd kiezen of je het wilt lezen. Nieuwetijdskind Magazine is een onafhankelijk magazine , zonder dikke uitgeverij oid erachter en door af en toe een advertorial te plaatsen kunnen wij onze artikelen gratis aanbieden en onze kosten drukken. Hartegroet, Gordon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in