Braco
Braco
advertorial

 Amsterdam, 02november 2019, MERCURE Hotel Amsterdam City 

“Mensen zoals Braco hebben een speciale gave, een speciaal vermogen om deze alomtegenwoordige levenskracht te verzamelen, te kanaliseren en door te geven aan de mensen die het kunnen gebruiken.” Prof. Dr. med. A. Racz

Sommige bezoekers, die de stille blik van Braco hebben gezien, zeggen dat zijn blik wonderen kan verrichten. Anderen geloven dat Braco een katalysator is voor iets onzichtbaars dat hen door zijn ogen bereikt en transformaties mogelijk maakt. Door zijn stille blik helpt Braco sinds 1995 mensen om hun leven mooier en beter te maken. Hij heeft, zoals sommige wetenschappers en artsen zeggen, een speciale, zeldzame gave die wereldwijd duizenden bezoekers trekt.

Braco spreekt en onderwijst niet en geeft ook geen filosofie door. Zonder woorden lijkt zijn blik in stilte mensen in zichzelf te laten keren en te verbinden met zichzelf, met de bron, met hun eigen innerlijke licht. Dit is niet onder woorden te brengen, dat kun je alleen maar zelf ervaren.
Wanneer Braco op het podium staat en kijkt ​​zonder iets te zeggen, voelen bezoekers warmte, vrede, geluk of een vitaliserende kracht. Sommigen zeggen dat dit hun levensproblemen heeft opgelost en hun lichamelijke kwalen heeft geheeld en dat er een positief evenwicht in hun leven is gekomen.


Bekijk de Trailer!

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

“Het interessante aan Braco is, dat hij werkelijk veranderingen in mensen teweeg kan brengen. (…) We vragen ons altijd af of er iets is dat de wetenschap nog niet heeft ontdekt, een soort energie, die tot de mensen doordringt” Prof. Dr. Vladimir Gruden.

Nu tickets online kopen: https://www.braco-nederland.nl/

Braco en zijn stille blik

Nu tickets online kopen: https://www.braco-nederland.nl/

peacepole bracoIn 2012 ontving Braco van een VN-organisatie in New York een internationale vredesprijs: de ‘PeacePole’. Deborah Moldov, vertegenwoordiger van de World PeacePrayer Society, reikte de Internationale Vredesprijs uit aan Braco: “Het is tijd om een ​​nieuwe cultuur van vrede op te bouwen en dat doet Braco. Ik geloof dat dat precies is wat Braco door zijn blik teweegbrengt; hij geeft elke persoon een persoonlijke ervaring van vrede. […] De uitreiking van de ‘PeacePole’ aan Braco was een bijzonder moment. Het was niet alleen de toekenning van de prijs, maar ook een kans voor de mensen van de Verenigde Naties die daar bijeenkwamen om Braco te waarderen als een ambassadeur voor de vrede.”

Nu tickets online kopen: https://www.braco-nederland.nl/

Eind 2016 ging de speelfilmdocumentaire ‘The Power of Silence’over Braco’s werk in Hollywood en New Yorkin première.Braco ziet zichzelf niet als een genezer. Hij ziet het als zijn taak om het leven van mensen te verbeteren. Hij heeft geen invloed op de vorm waarin en óf een verbetering voor een bezoeker optreedt. Hij spreekt met veel respect over zijn gave en is altijd verbaasd over de ervaringen van bezoekers. Op uitnodiging reist hij onder andere naar de VS, Mexico, Rusland, Japan, Australië en veel Europese landen.

Drie dagen per maand kun je de speciale energie ervaren via een livestream. Hier komen duizenden mensen uit maximaal 80 landen samen en zij vertellen net als bij de live-evenementenover vergelijkbare verbeteringen in hun leven. Met slechts een paar klikken, kan iedereen gratis lid worden van de website www.braco.me.
Sommige bezoekers voelen onvoorwaardelijke liefde door Braco. Misschien is dat de beste verklaring voor een fenomeen dat niet door verstand en logica kan worden verklaard. 

Braco in Amsterdam | Informatie

Datum:Zaterdag, 02 november 2019

Lokatie:MERCURE Hotel Amsterdam City

Joan Muyskenweg 10, NL-1096 CJ Amsterdam

Tijd:

09.00 tot 14.00 uur

Begin van het evenement op het hele uur; 9,10,11,12, 13 en 14 uur.

Entree:

10 €

Nu tickets online kopen: https://www.braco-nederland.nl/

Tickets worden ook ter plaatse verkocht.


FacebookVolg Braco op Facebook: https://www.facebook.com/Braco-Netherlands-105459554170700/

BRACO official channel:https://www.youtube.com/channel/UCX9Cmc4Px9ceqJ7UihkTNKw

Internationale Site van Braco: https://www.braco.me/


Belangrijke Informatie

Deelname aan het evenement is mogelijk voor personen van 18 jaar of ouder en zwangere vrouwen tot en met de derde maand van hun zwangerschap.

De ontmoeting vindt uitsluitend in groepsverband plaats.

Er mogen alleen volwassenen (18 + jaar) deelnemen aan een ontmoeting met Braco’s blik of stem. Kinderen en zwangere vrouwen voorbij de derde maand van hun zwangerschap wordt afgeraden aan een ontmoeting deel te nemen. Het is wel mogelijk dat een naaste of familielid een foto van het kind of de persoon tijdens de ontmoeting vasthoudt, om zo de mogelijkheid te geven om met de blik en de stem van Braco in contact te komen.

Let op: deelname aan Braco Live Events of Live Online Meetings is geen vervanging voor enig medisch of therapeutisch advies dat uw arts of behandelaar heeft voorgeschreven. Het advies of de voorgeschreven therapieën en behandelingen van uw arts of behandelaar moeten te allen tijde worden opgevolgd voor en na de ontmoeting met Braco’s Blik of stem.

Lees voor deelname alstublieft de reglementen voor de ontmoetingen door. Hartelijk dank.

beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie

1 REACTIE

  1. Als ik naar zijn foto kijk krijg ik de indruk dat hij een Indiaan is, of een ander natuur wezen. Vreemd, ik heb hem nooit ontmoet, zie nu voor het eerst een foto van hem en voel ineens liefde….. Wat een enorme gave is dit.

    Liefs,
    Marja

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in