Braco
Braco
advertorial

Amsterdam, 01 februari 2020, MERCURE Hotel Amsterdam City

 


“Er was een grote vrede voelbaar, een energie die zo overweldigend was, gewoon overweldigend. Ik kan het gevoel niet beschrijven. Het is als een licht. Een fantastisch iets. Ik word er magisch door aangetrokken. Een paar minuten, die goud waard zijn … voor het leven. ‘Een bezoekers na een ontmoeting met Braco’s blik.
Ervaringsbericht van de arts Dr. Matthias Kamp

Het leven is een groot geheim en ondanks alle kennis van de moderne wetenschap, zijn er veel dingen die we niet weten en begrijpen. De vraag naar het hoe en waarom raakt veelalonder de drukte van ons dagelijkse bestaan. De moderne mens vindt zelden tijd om de blik naar binnen te richten.

Ik hoorde jaren geleden voor het eerst over Braco. In het begin was ik zeer verrast, maar ook onder de indruk van zijn manier van werken; mensen zonder woorden te helpen, alleen door de kracht van zijn stille blik hun leven te verrijken. Samen met enkele medische collega’s woonde ik een aantal evenementen bij met Braco, om zo antwoorden te vinden over de bijzondere gave van deze man. Een ontmoeting met Braco is een uitzonderlijke ervaring in onze moderne tijd, die wordt gekenmerkt door discussies, meningen en een verwarrende overvloed aan informatie. Dit is een man die niet in het openbaar spreekt maar alleen communiceert via zijn ogen, wat mensen letterlijk naar een ander innerlijk niveau kan tillen. Voor sommige bezoekers kan dit zo voelbaar zijn dat soms de woorden ontbreken om de innerlijke verandering te beschrijven. Sommigen ervaren een sterk gevoel van geluk en vreugde, anderen een diepe vrede, een helder licht door het hele lichaam of een heilzame kracht, zoals een stroom die door het hele lichaam gaat.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Nu tickets online kopen: https://www.braco-nederland.nl/

Anderen meldden positieve veranderingen in hun huwelijk en gezin, of het gevoel dat er een zware last van hun schouders was gevallen, alsof ‘er iets zwaars uit de ziel was verwijderd’. Op het evenement met Braco in Amsterdam sprak ik met een 63-jarige man, die na twee hartaanvallen en twee bypassoperaties duidelijk lichamelijk aangedaan was. Hij woonde verschillende keren een evenement bij met Braco. In de dagen na zijn derde ontmoeting, voelde hij zich plotseling beter. Sindsdien maakt hij fietstochten van30 km, waar hij voorheen na slechts 100 meter lopen al volledig buiten adem was. Een andere bezoeker in Amsterdam had al meer dan 10 jaar last van ernstige schouderpijn aan de linkerzijde (de zogenaamde frozenshoulder). Na een evenement met Braco verliet hij de zaal zonder enige pijn. Hij meldde dat hij een krachtige energiestroom en tintelingen in de aangedane arm had gevoeld, waarna de pijn verdween.

Tijdens de evenementen met Braco’s stille blik komen er soms meer dan duizend mensen samen, maar doorgaans zijn er maximaal 200 mensen per evenement aanwezig. Het is niet eenvoudig, misschien zelfs onmogelijk, om een ​​antwoord te vinden op de vraag welke kracht er in Braco’s ogen schuilt, en wat voor een werking er van zijn stille blik uitgaat, als hij enkele minutenlang naar de groep mensen kijkt die voor hem staat. Zelfs mensen die puur toevallig of als metgezel van de bezoekers naar de evenementen kwamen, zonder enige voorkennis, hebben het aangegeven; een spontane, duidelijk voelbare inwendige reactie.

Braco

Braco wil zelf niet als genezer worden gezien. Hij komt uit Zagreb in Kroatië en ging daar naar school en later naar de universiteit. Hij is getrouwd en heeft een zoon. Toen hij zijn gave in 1995 ontdekte, verliet hij zijn zeer succesvolle carrière en heeft sindsdien op uitnodiging over de hele wereld naar congressen en evenementen gereisd. Hij spreekt met veel respect over de werking die hij op mensen heeft en is altijd weer verbaasd over wat zijn bezoekers ervaren. Hij geeft aan geen invloed te hebben op wat er gebeurt. Braco belooft geen genezing. Hij geeft geen uitleg, onderwijst niet en diagnosticeert of behandelt niet. Hij biedt alleen de mogelijkheid om door datgene wat hij met mensen deelt, op het persoonlijk vlak hulp te bieden.

Wetenschappers en artsen hebben zich de afgelopen jaren int Braco en zijn gave verdiept en zelfs boeken over hem geschreven. Zij zien een speciaal fenomeen in Braco en zijn werk en er zijn zeer interessante theorieën over hem geschreven, waarin de verschillende aspecten van wat er gebeurt worden belicht. Misschien zijn woorden te beperkt om een ​​fenomeen te verklaren dat uit stilte is ontstaan. Wie hier antwoorden op zoekt, moet de moeite nemen om het zelf te ervaren, in plaats van te theoretiseren, zonder zelf de ervaring van een ontmoeting met Braco gemaakt te hebben. De Zwitserse professor Alexander Schneider, sinds jaren voorzitter en tevens oprichter van een van de grootste grenswetenschappelijke congressen ter wereld, had Braco jaren geleden voor een van zijn congressen uitgenodigd. Diep onder de indruk van zijn effect op mensen, schreef hij uiteindelijk een boek over Braco. Hij noteerde het volgende: “De kans dat er tijdens een ontmoeting met Braco iets bij de mensen gebeurt, is uitzonderlijk hoog. (…) Om te begrijpen wat Braco doet, moeten we onze kijk op de natuur en de wereld veranderen. ”

Voor meer informatie, een overzicht van de meest recente live-evenementen in Europa en gratis online-evenementen (livestream) ga naar: www.braco.me

Films en clips over Braco zijn te zien op: YouTube: Braco official channel 

Dr. med. RudinaThanasi, specialist in dermatologie:
Ik hoorde 10 jaar geleden over Braco. Ik heb Braco’s ogen al verschillende keren gezien en ik voelde me altijd kalm, innerlijke vredig en ervaarde een algemeen gevoel van welbehangen en lichtheid. Ik vroeg enkele van mijn vrienden en mijn patiënten en zelfs vreemden, om me te vergezellen naar een evenement met Braco of om naar een dvd over hem te kijken. Ik kan zeggen dat 99% van de tijd het gevoel van kalmte, vrede en welzijn de meest genoemde ervaring was.

Dr. med. L. Colizoli, psychiater, VS.
Ik heb nog nooit zo’n sterke positieve energie bij iemand anders gevoeld. Ik heb veel respect voor wat Braco doet en ik ken talloze andere artsen die dit respect […] voor hem delen.

Braco in Amsterdam | Informatie

Datum:Zaterdag, 01februari 2019

Lokatie:MERCURE Hotel Amsterdam City

Joan Muyskenweg 10, NL-1096 CJ Amsterdam

Tijd:

09.00 tot 14.00 uur

Begin van het evenement op het hele uur; 9,10,11,12, 13 en 14 uur.

Entree:

10 €

Nu tickets online kopen: https://www.braco-nederland.nl/

Tickets worden ook ter plaatse verkocht.


FacebookVolg Braco op Facebook: https://www.facebook.com/Braco-Netherlands-105459554170700/

BRACO official channel:https://www.youtube.com/channel/UCX9Cmc4Px9ceqJ7UihkTNKw

Internationale Site van Braco: https://www.braco.me/


Belangrijke Informatie

Opmerking: het evenement met Braco is geen vervanging voor medische behandelingen of therapie en is geschikt voor bezoekers vanaf 18 jaar en zwangere vrouwen tot de 3e maand van hun zwangerschap.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

4 REACTIES

  1. Hebben jullie misschien de titel van het boek dat Alex Schneider – bij leven president van de Basler PSI-dagen – heeft geschreven?
    Ik kan het niet vinden..

  2. Ik weet dat Braco voor bepaalde zielengroepen veel doet of kan doen ….ik zal wel van een andere “groep” zijn 😉 , want op mij heeft het geen enkele uitwerking ……na verschillende keren…. maar vol lof hoor wat die man kan en doet !…. 🙂 er zijn veel mensen die er fantastische ervaringen bij hebben 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in