buschauffeur
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

“Die Marokkanen komen altijd te laat”, zei de ongeveer 55 jarige vrouw verbeten tegen haar reisgenoot toen we bij de bushalte stonden te wachten en de bus aan kwam rijden.

“Zie je wel, het is weer die Marokkaan”, zei ze, “die komt altijd te laat”. Haar reisgenoot haalde zijn schouders op en reageerde niet. Ik stapte  achter haar de bus in en was bezig een nette zin te zoeken voor mijn gevoel van verontwaardiging en boosheid om de opmerkingen van deze vrouw die voor zich uitkeek alsof het hele universum tegen haar samenspande .

Ik  bedacht me omdat mijn irritatie groter was dan mijn redelijkheid, zocht een plek en liet de vrouw voor wie ze was. Ik keek naar de klok in de bus; hij vertrok precies op tijd.

De buschauffeur zette ons af , even voor de halte , zodat we sneller bij het station konden komen, iets wat hij altijd doet, en glimlachte vriendelijk zijn tanden bloot.  Zijn gezicht straalde warmte uit; iets wat het altijd doet.

vitaal water
vitaal water
vitaal water
Gordon Volckmer
Hallo! Ik ben Gordon Volckmer, de oprichter van Nieuwetijdskind Magazine. Toen ik in 2009 startte was het mijn intentie om in Nederland en België mensen ‘wakker te maken’ en te informeren over een veranderende wereld die op weg is naar een nieuw bewustzijn van liefde, vrede, en harmonie. Ook met de intentie om spiritualiteit “mainstream” te maken en een ‘thuis’ te scheppen voor de lezers zowel in de artikelen als de community die is ontstaan. Nieuwetijdskind Magazine heeft een grote betrokkenheid en bevlogenheid om aan een betere wereld bij te dragen en nieuwe initiatieven vorm te geven, ten behoeve van iedereen.
Vorig artikelEen paar aangeboren indigo eigenschappen
Volgend artikelStoornissen in relatie tot hoogsensitiviteit

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie asch
vul je naam in