cadeau sterrenbeeld

Het is lastig te geloven, maar de feestdagen staan toch echt voor de deur en 2021 kijkt ook al om het hoekje. Zijn je feestinkopen je ontglipt en heb je even geen inspiratie meer? Geen zorgen, want wij vroegen twee astrologen om hun ideeën voor iedereen op je lijstje, op basis van hun sterrenbeeld. Laten we meteen beginnen.

Ram:

Volgens onze astrologen zijn Rammen echte trendsetters. “Ze zijn graag de eerste (en enige) op straat om hun nieuwe speeltje te pronken.” Denk aan de kleur rood, iets dat speciaal voor hen is gemaakt en/of iets actiefs en strategisch, zoals een competitief spelletje.

Stier:

“Praktische cadeaus van hoge kwaliteit vallen goed in de smaak bij de Stier.” Maar als ze zijn geboren onder Venus, dan staan ze ook open voor originele kunst en luxe spullen voor in huis (zolang ze maar niet te veel opvallen). “Ze vinden het ook leuk om dingen met de hand te maken, dus denk ook aan kunstsetjes of spullen als verf of kwasten waarmee ze hun eigen meesterwerken kunnen maken.”

Tweelingen:

Tweelingen zijn gewaagd en trendy, ze kleden zich vaak in felle kleuren en modieuze kleding. “Ze zijn geboren sprekers en zullen je altijd dankbaar zijn voor gadgets waarmee ze in contact kunnen blijven met hun duizendste vriendin. Ze zijn helemaal weg van popcultuur en hebben vaak een indrukwekkende film- en muziekverzameling waar ze altijd nog wel wat extra’s voor willen hebben.”

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Kreeft:

Sentimentele Kreeften houden van cadeaus met iets persoonlijks. “Dit sterrenbeeld gaat over de geschiedenis, dus je maakt ze eerder blij met cadeaus met een klassieke waarde (zelfs antiek) dan de nieuwste, modernste speeltjes.” Kreeft is ook het sterrenbeeld van de moeder, dus iets knus en huiselijks valt ook altijd goed in de smaak.

Leeuw:

cadeau sterrenbeeld“Leeuwen zijn gek van glamour-cadeaus die ze in het openbaar kunnen laten zien,” vertellen onze astrologen. “Denk aan alles wat glinstert, kostuum-achtige kleding, glimmende auto’s of alles wat ze zelf nog kunnen aanpassen.” De Leeuw is ook het sterrenbeeld voor het theater, dus goede kans dat ze het missen om naar live voorstellingen te gaan. Maar met camera apparatuur kunnen ze die zelf maken!

Maagd:

Maagden zijn geaard en bewust. Daarom houden ze ook van zelfgemaakte cadeaus met een zo klein mogelijke impact op het milieu. “Dit zijn de helden en heldinnen van doe-het-zelven, dus een of andere handige machine voor hun hobby’s zal ze eindeloos blij maken.” Deze actieve mensen houden er ook vaak van om films, boeken of muziek te verzamelen.

Weegschaal:

“Een uitbundige Weegschaal zorgt dat ze altijd is omringd door mooie en luxe dingen,” zeggen de astrologen. “Make-up, parfum, kookgerei, kunst – ze wil het allemaal, maar wel met een designer-twist.” Ze zijn ook van nature weg van socializen, dus een cadeau dat ze kunnen delen met een vriend of partner maakt iedere Weegschaal blij.

Schorpioen:

Dit zijn intuïtieve, bedachtzame en diepe mensen. Daarom houden ze van cadeaus die heel persoonlijk of uniek zijn. “Hun alleen-tijd is belangrijk voor ze, dus boeken, spullen voor kunst en software valt altijd goed in de smaak.” Een Schorpioen maakt ook graag dingen met de hand, of probeert juist te ontdekken hoe iets werkt door spullen uit elkaar te halen.cadeau sterrenbeeld

Boogschutter:

De avonturier en reiziger onder de sterrenbeelden. Reizen kan nu natuurlijk niet, dus ze zijn extra blij met iets dat ze helpt om van hun vrije geest te genieten. “Ze houden ook van uitspattingen met felle kleuren en een stoere kant, dus ga langs bij die kleinere kledingzaakjes of vintagewinkels in plaats van de bekende namen.”

Steenbok:

“De klassieke en elegante Steenbok ziet de langdurige waarde in van gerespecteerde merknamen.” Dit sterrenbeeld is ook wat gevoelig voor status, dus een cadeau voor hen kan het beste exclusief aanvoelen. Denk aan een lidmaatschap voor een exclusieve club of een speciale uitgave van een product. Een Steenbok is ook weg van sport en ondernemerschap, dus sportartikelen en businessboeken zijn ook altijd een goede optie.

Waterman:

Met een voorliefde voor de ruimte en ideeën voor de toekomst is iedere Waterman dol op de nieuwste en beste technische speeltjes. En als sterrenbeeld voor het humanitaire “zijn cadeaus van bewuste bedrijven perfect, al helemaal als de opbrengst naar een ontwikkelingsland of goed doel gaat.”

Vissen:

En als laatste, maar zeker niet de minste: de dromerige Vissen houden ervan uit de werkelijkheid te ontsnappen. “Ieder cadeau waarmee ze ‘er even uit kunnen’ zal ze helemaal bevallen.” Denk aan een dagje wellness of alles wat met zelfverzorging te maken heeft. “Door hun levendige fantasie zijn ze ook dol op muziek, poëzie, fotografie en dans – vooral als het een indie-gevoel geeft.”

En vergeet niet: wat je uiteindelijk ook koopt voor de mensen op je lijstje, het gaat uiteindelijk om het gebaar dat je je geliefden blij wilt maken.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

4 REACTIES

  1. Grappig om te lezen. Wat me fascineert, is dat voor een aantal mensen om mij heen het enorm klopt, maar voor een aantal ook absoluut niet. Ik ben heel benieuwd waar ‘m dat in zit. Zou je me dat kunnen aangeven?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in