DELEN
Solar Wings
Solar Wings, © Copyright by Saleire
© by Saleire

Geliefde Familie van het Licht, in deze maand van december 2013 overgaand in januari 2014, maakt jullie Aarde belangrijke verschuivingen en aanpassingen in Frequentie terwijl het begint om de Frequentie van de Gouden Straal te verankeren.
De Zon heeft geholpen met deze frequentieverschuiving, en de intense Zonne activiteit van de laatste zes maanden heeft geholpen bij het herijken van de frequentie van de Aarde en het toestaan van deze nieuwe frequentie om zich te settelen en te verankeren.
Geliefde Familie, wij weten hoe moeilijk dit voor jullie geweest is. Als Familie van het Licht, moesten jullie eraan werken om het Licht vast te houden, ondanks de uitdagingen waarmee jullie op vele niveaus geconfronteerd werden.
Nu, in deze maand van december, voltooien jullie het werk van 2013 en beginnen aan een nieuw pad van Manifestatie en Overvloed. In deze boodschap zullen wij eerst de verschuiving van 2013 naar 2014 bespreken, en de krachtige energie van de 12/12 en de Zonnewende, en dan zullen wij kijken naar de binnenkomende energieën van 2014 en de rol van de Kristal Kinderen die nu jonge volwassenen worden.

2013 : Het Jaar van de Transcenderende Dualiteit

angels_light_christmas_1De Aarde verschoof naar Haar 5de Dimensionale tijdlijn in de maand december van 2011. In december van 2012, begon de Aarde aan Haar Nieuwe Cyclus van de Tijd als de “Nieuwe Aarde,” en nu in december van 2013 zal jullie de kans gegeven worden om in jullie Meesterschap van Licht te treden door de dualiteit in jullie leven te transcenderen en de Gouden Straal van het Kosmische Christus Bewustzijn te verankeren.Dit is het waarom dat het zo een moeilijk jaar voor zovelen van jullie geweest is. Op ieder niveau en op ieder moment werd aan jullie gevraagd om keuzes in jullie levens te maken. Zal je op de oude manieren van de dualiteit reageren, of zal je dit transcenderen en ervoor kiezen om een pad van verzoening, mededogen en liefde te vinden.
Voor velen van jullie, is dit nieuwe pad moeilijk geweest, want het pad van liefde begint vaak met zelfliefde en met het leren om “nee” te zeggen wanneer dat noodzakelijk is. Zovelen van jullie moesten leren om ruimte voor jullie zelf te maken en “nee” te zeggen tegen dingen die niet langer voor jullie werkten of misschien nooit echt voor jullie gewerkt hebben.

Dit is oncomfortabel geweest terwijl jullie langzaam geleerd hebben om de dualiteit en het conflict te transcenderen en in/naar de frequentie van integratie en complementariteit te stijgen.
Jullie moesten leren om keuzes te maken en om verantwoordelijk te zijn voor deze keuzes als waarachtige Strijders van het Licht.
Maar, de beloningen zijn ook groot geweest. Terwijl jullie in jullie zelf gereikt hebben, in jullie harten en zielen, en in de liefde, hebben jullie ook de pijn en het lijden getranscendeerd en verhuisden jullie in/naar Vreugde en Vreedzaamheid.
De lange reis van vele levens nadert diens einde terwijl jullie je beginnen aan te passen en te settelen in de Frequentie van Goud en het Christus Bewustzijn. Dit is een plaats van Harmonie, Eenheid en Vreedzaamheid, een plaats van Overvloed en Vreugde.
Het is de frequentie van weten dat alles mogelijk en waarschijnlijk is, en dat je bekrachtigd bent om het leven dat je wenst te creëren.

De Gouden Golf van 12/12 en 21/12

De definitieve “verschuiving” in/naar de Gouden Frequentie wordt bekrachtigd door een Golf van Gouden Licht. Dit begint met het 12/12 portaal en zal het toppunt bereiken op 21/12 met de december Zonnewende.
In deze tien dagen, zal het Licht doorgaan te stijgen en jullie zullen zeker de effecten op alle niveaus van jullie wezen voelen.
Je mag je gevuld met Vreugde en Licht voelen. Echter, je mag je ook vreemd en oncomfortabel in jouw lichaam voelen. Jouw cellen trillen op een versnelde frequentie, en je mag wederom bij jezelf gewaarworden dat je “ascentie symptomen” ervaart die jou je fysiek en emotioneel oncomfortabel laten voelen.
Dit proces zal het toppunt bereiken of pieken op de 21ste december met de Zonnewende, wanneer de energieën van Hernieuwing en Hergeboorte het sterkst zullen zijn. De Aarde zal uitlijnen met het Galactische Centrum en een sterke golf van Diamanten Licht zal ook helpen om de Frequentie van de Planeet te verhogen.
Dan, vanaf de 21ste naar de 31ste december, zal de Aarde de nieuwe frequenties integreren. Dit mag ook een vluchtige tijd zijn aangezien de Nieuwe Energieën en de Gouden Frequentie verankerd worden in de Aarde Rasters.
Dan, eindelijk, op 1 januari 2014, zal het proces voltooid zijn.

De Binnenkomende Energieën van 2014 en de Rol van de Kristal Kinderen

KinderenIn 2014, zal de Aarde verankerd zijn in de Vijfde dimensie en zal op de frequentie trillen van de Gouden Straal van het Christus Bewustzijn.
Deze frequentie van het Christus Bewustzijn zal op de Aarde een krachtige golf van ontwaking initiëren. Mensen zullen in een zeer snel tempo ontwaken, en je zult veel werk te doen hebben om hen in dit proces te begeleiden en te helpen als dat jouw missie is.
Echter, jullie zullen ook gewaarworden dat diegenen die hun frequentie niet kunnen verhogen naar de Gouden Frequentie in/naar stress en ongerustheid en wanhoop zullen vervallen, en alleen in staat zullen zijn om de chaos en desintegratie van het oude energetische raster te zien.
Maar, Geliefde Familie, jullie zullen krachtige helpers in dit jaar hebben, niet alleen in de Engelachtige Rijken, maar ook in de Kristal Kinderen die naar de Aarde kwamen met de uitdrukkelijke missie van het verankeren van het Christus Bewustzijn op de Planeet.
De eerste Kristal Kinderen begonnen op de Aarde te arriveren in de vroege 1990er jaren, en deze wezens bewegen zich nu in/naar hun vroege twintiger jaren. Zij kwamen met hun Lichtlichamen volledige “bekabeld” en gereed om het Christus Bewustzijnsenergie en de Gouden Frequentie te accepteren. In 2014, zullen zijn “aanknippen” en meehelpen om de frequentie te verhogen en de Gouden Straal op de Aarde te verankeren.
Deze Kristal Wezens zijn krachtige Strijders van het Hart, en zij werden voor dit moment geboren! Zij zijn jonge mannen en vrouwen die gereed zijn om naar voren te treden en hun Licht op de Aarde te laten stralen.
En dus, Geliefde Familie van het Licht, zal 2014 het jaar zijn waarin de Gouden Frequentie op de Aarde verankerd wordt, het Diamanten Licht ontvangen wordt en de Kristal Ontwaking zich voor zal doen. Deze zijn inderdaad opwindende tijden voor jullie allemaal!
Wij wensen jullie veel Vreugde en Licht in deze stralende tijden van het Licht!

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

© 2013-14 Celia Fenn and Starchild
http://www.starchildglobal.com

36 REACTIES

 1. @Robert,

  Hoi Robert, ik reageer maar ff hieronder, onderaan jouw stukje past het niet meer 🙂 .

  Je schrijft: “Ik denk dat de aarde of andere externe factor wel voor een versnelling op een bepaalde manier kunnen zorgen (hogere energie frequentie), maar jij alleen maakt dat mogelijk door die verandering te bewerkstelligen!”

  Grappig wel, ik kan het soms buiten mijzelf plaatsen. Dat weet ik van mezelf, maar vergeet dat af en toe weer ff. Dus dank voor je herinnering! 🙂

  En je schrijft: “Daar zitten de lessen opgeslagen die je huidige leven ontstijgen.”

  En met je huidige leven ontstijgen bedoel je, neem ik aan, het loskomen van bepaalde patronen van dit leven?
  Iets waar ik heel sterk het afgelopen jaar doorheen ben gegaan en nog steeds ga, echt werkelijk of je een jas aan het uitdoen bent. En dan nog wel de jas waarvan het lijkt alsof dat mijn leven is/was. Gek is dat 🙂 ! Beetje eng ook! Normaal veranderde er hier en daar wat, kleine dingetjes, wat bewustwordingen. Maar datgene wat fundamenteel mijn leven is of bepaalde is zó aan het veranderen. Van binnen, intern, energetisch. Wow! Is dat dan dus ook wat jij bedoelt met ‘je huidige leven te ontstijgen’ ? Want zo voelt het wel ja! 🙂 Bizarre ervaring vind ik het. 🙂

  Ook schrijf je: “Er komt een moment in je/een leven waarop je tot de constatering komt dat het nooit een puinhoop of een troep was, maar dat het liefdevolle obstakels zijn, neergelegd door jouzelf, om iets moois in jouzelf terug te laten vinden.”

  Ja, ik begrijp heel goed wat je bedoelt. Ik switch heen en weer nog, tussen wat oud zeer en iets hogers. Kijk ik het vanuit een 3D – benadering, of vanuit onvrede, onacceptatie, dan zie ik het als puinruimen. Maar bekijk ik het vanuit een hoger iets, dan kan ik inderdaad, gelukkig, de schoonheid zien, en de magie! Dat heeft jaren geduurd eer ik dat zo wist te zien, voelen. Maar op het moment dat dat beetje en beetje begon te gebeuren, is werkelijk waar Life Changing. En nog bizarder, nog immens dankbaar kunnen voelen vóór al die zelf-belabelde ‘puinhopen’! Gekkehuis 🙂 . Dat bewustzijn is een enorm geschenk, vind ik zelf, het haalt alle scherpe randjes van ervaringen, gevoelens, en dergelijke weg, en ga je je ouders anders zien/ervaren, en zelfs alles wat achter je ligt (in dit leven nu bijna 35 jaar), ervaar je ineen keer anders, zie je anders. Alsof alles zachter wordt. En magisch is ook, dat ik nog steeds leef! 🙂 Dat vind ik zo te gek, dat je daar dus inderdaad niet eerst voor hoeft te sterven 🙂 .

  En wat jij schrijft dat je momenteel in een wat onheldere fase zit, heb je een artikel gelezen, hier op deze site, onlangs nog, die hier over gaat, alhoewel ik zelf de titel niet even 1-2-3 uit m’n hoofd weet, gaat precies daarover! 🙂 Over waar we allemaal energetisch doorheen gaan momenteel en de symptonen en dergelijke. Maar ik ga er vanuit dat je daar wel op de hoogte van bent 😉 . Volgens mij zijn het sowieso spannende tijden voor jou, want zover ik begrepen had, naar aanleiding van jouw schrijven hier ergens op deze site, verwachten jij en je geliefde een kindje, toch? Daar alvast heel veel joy mee toegewenst, trouwens! 🙂 🙂

  Nou goed, heel verhaal, over inhoudelijk gesproken.. 🙂

  Liefs, Susanne

  • Ha Susanne,

   Qua herinnering graag gedaan! 🙂
   Overigens worden we altijd bewust of onbewust begeleid door de geestelijke wereld, dat even gezegd hebbende. In dat opzicht sta je er nooit alleen voor.

   Je zegt :
   “En met je huidige leven ontstijgen bedoel je, neem ik aan, het loskomen van bepaalde patronen van dit leven?”

   Ik bedoel hier dat je levenslessen op verschillende nivo’s hebt. Dat je levenslessen aangaande dit leven hebt, maar ook lessen die het huidige leven ontstijgen. Die je in vorige levens hebt gecreeerd, of op het moment dat je in hogere dimensies vertoefde.
   Het proces van daadwerkelijk loskomen noem ik het transformeren van je lessen. Een les is een energetische blokkade die vaak een gevoels en mentaal component heeft. Dat verkrampt. Met transformeren ontkramp je. Op weg naar de volgende stap in (zelf)liefde.

   Over die jas van jou, klinkt goed hoor, zo te horen gebeurt er veel goeds met jou! Ik begrijp ook wat je bedoelt met dat switchen tussen ‘oud zeer en iets hogers’. Dat heeft inderdaad met je bewustzijn te maken, maar ook met lessen.
   transformatie lessen = groeien in liefde en vertrouwen = groeien in bewustzijn

   Mochten er dan nog stukjes van die jas terugkomen, of dat je het niet definitief kunt loslaten, dan heb ik een tip voor jou. Misschien is de weg die ik volg ook iets voor jou.

   Bedankt voor de tip wat betreft mijn onheldere fase 🙂 Ik ben niet zo goed op de hoogte waar ‘we doorheen gaan energetisch’ :-), ik geloof dat het eerder ook je eigen lessen zijn waar je gevoelsmatig last van krijgt, en niet zo zeer een externe factor. Al kan die externe factor wel de boel bij je op scherp(er) zetten. Ik zie vaak van die artikelen (de zon, de sterren, dit – dat) voorbij komen waar mensen zich mee identificeren. Het enige wat ik dan jammer zou vinden als mensen het daar dan bij laten, en de oorzaak buiten zichzelf zouden gaan zoeken…
   Verder is mijn fysieke lichaam al losgekoppeld van de dimensies waar de aarde aan gekoppeld is, ik heb dan ook geen last van een transformerende aarde in dat opzicht.
   Daarbij weet ik dat mijn levenslessen ook in mijn volgende stap zijn terug te vinden, totdat ik thuis ben. Die onhelderheid komt, net zoals andere symptomen die ik ervaar, niet uit de lucht vallen 😉 Ik zoek dit volledig bij mezelf.

   Klopt, mijn geliefde en ik verwachten een kindje, daar hebben we contact mee gehad 🙂
   Helaas recent nog een miskraam (de 2e) te verwerken gehad, maar voor ons kindje zat er nog iets in de weg. Iets in de geest dat er geen onzuivere verbinding gevormd mag worden bij haar komst.
   Inmiddels is ons vertrouwen wel dusdanig gestegen dat we er op durven te vertrouwen dat ze komt.

   Bedankt voor je wensen! 🙂

   Warme groet van Robert

 2. Lieve Diny , ik wist het dat jij er zeker bij was , dat heb ik ook vermeld , ik ben zo geroerd door deze lieve vorm van medeleven van al die warme mensen , die mijn dochter alleen op papier kennen , zo zie je maar weer , van liefde komt weer nieuwe liefde fantastisch gewoon , ik kan er veel mee , Robert is bezig geweest en heeft liefde en licht naar ze gezonden , Sabine , Susanne , en ne’le heeft een kaarsje aangestoken en liefde en intenties gestuurd , nou is dit niet mooi , en nu gewoon rustig afwachten en van het beste uitgaan met hulp van boven , Diny bedankt lieverd , denk goed aan jezelf , liefs Jannie .

 3. Hey Jannie,

  Ik denk plots aan een boekje dat ik las tijdens een van mijn zwangerschappen, maar ken de titel niet meer. Ik dacht iets van negen maanden. Het is het gechannelde verhaal van een zieltje dat indaald bij zijn mama en de ervaringen dat het hierbij heeft. Het vertelt zijn angsten, zijn ervaringen, zijn verbinding. Het is een ongelooflijk mooi verhaal, waarin vertelt wordt hij een zieltje de eerste keer zijn ouders ziet. Hoe hij bij hen op bezoek komt, hoe het voorbereid wordt op indalen. Het boekje zelf maken ze niet meer, maar misschien kan dit verhaaltje je dochter ook helpen over haar boosheid door liefde te gaan voelen voor een mogelijk zieltje dat bij hen wil komen. Het boek zou mooi zijn. Maar dan zou ik wel de titel moeten herinneren en moet je het nog vinden. Misschien kent iemand hier het boekje. Maar misschien staat ze al open voor het principe van het verhaal, zonder het te lezen als jij het haar vertelt. Misschien kan jij ook contact maken met een ziel rondom haar en die geruststellen ook dat kan helpen.
  Ook al volg ik wel de redenering van Sabine en Robert dat gods wegen ondoorgrondelijk zijn, ik geloof ook echt dat onze eigen intenties een rol spelen in ons leven. Maar dat gevoelens van ongeloof, boosheid en immens verdriet de intenties in de weg kunnen staan.

  Nog veel liefde voor je dochter en een dikke knuffel voor jou.

  • @nele, lieve ne’le ik ben misschien wel amicaal met lieve te zeggen , maar ik kan niet anders ik voel zo ongelofellijke liefde van jullie allen uitstralen , en dat voor mijn dochter , jij steek een kaarsje aan , Robert heeft veel voor mij betekend , Sabine heeft een geleide meditatie gedaan , geweldig , Diny leefd heel erg mee , Susanne geeft haar steun , wie weet nog veel meer mensen in stilte , mijn dochter moest eens weten , ik laat haar met rust nu want het gaat weer spannend worden , en ze kan de druk niet aan , als iedereen gaat bellen , en maar vraagt hoe gaat het , Onze dochter zit op mediteren met man samen , dat is heel goed voor beiden , en dat boekje , vind ik het ergens , dan moet het zo zijn , misschien kringloop , en ik weet dat lichaam en geest een raar iets kunnen zijn , ik heb zelf jaren ,op een kind gewacht meer dan vijf jaar , ik had een miskraam gehad , en was lichamelijk niet goed veel te dun , jaren geen menstruatie gehad , en toen kwam onze jongste schat een engeltje op aarden , de andere ook hoor , wij hebben er drie , maar zo lang erop moeten wachten , ik hoop nu dat onze dochter ontspannen is en niet meer ziek van de hormonen , dat is rare troep hoor , met jullie hulp (samen zijn wij sterk )en ik probeer contact te krijgen rondom haar , ik doe wat er in mijn macht ligt , ik zend jou een dikke knuffel terug en bedankt voor je medeleven . Liefs Jannie

   • @Jannie,

    Lieve Jannie,

    Natuurlijk leef ik heel erg met je mee en heb in de avond – na jouw oproep – het universum gevraagd om jullie kracht en liefde te sturen. Ik koos er voor om dit in stilte te doen. Bijzonder mooi om te lezen dat dit dan toch bij je is binnengekomen.

    Liefs, Diny

 4. Hey Jannie,

  Ook ik heb haar even liefdevolle aandacht en intenties gestuurd. 🙂 Ik hoop echt dat na alles wat ze hebben meegemaakt hun wens in vervulling zien gaan. Morgen zal ik nog een kaarsje branden. Daar is het nu te laat voor geworden.

  Liefs Nele

  • @Nele, Dank jij ook lieve ne’le het is werkelijk hartverwarmend hoe men meeleefd lief hoor , ik denk dat dat kaarsje heel belangrijk is want ze zijn er nog niet , nu maar hopen , dat het aanslaat , een Gods wonder zou zo maar kunnen gebeuren , in deze tijd mooie tijd van dec , Susanne jij ook nog bedankt hoor , het doet ons erg goed . Liefs Jannie

 5. Hallo Robert. bij deze wilden ik je bedanken voor je hulp aan mij en Fam. , het belangrijkste is nu een brief, als mijn dochter , dat wil , ze weet dat ik wel meer dingen gedaan heb om hulp van mijn gidsen te vragen , en ik dacht nog even aan de zusters van het klooster bij ons , die kunnen bidden voor je gezamenlijk een noveen , ik heb een zuster als goede vriendin , ze zijn alleen erg op leeftijd , ik weet niet of het nog op te brengen is voor de zusters , ik ga mij nu in jou aanwijzingen verdiepen , ik ben echt geroerd dat mensen elkaar zo helpen , het is een moeilijk onderwerp , erg teer en een kwetsbaar iets . Robert nogmaals h bedankt een innig dankbaren Jannie .

 6. Lieve mensen . Ik heb een vraag aan uw allen , zouden jullie à u b voor onze dochter willen bidden , ze heeft een baby verloren , en is nu bezig met haar zesde i v f behandeling het verlangen naar een baby is zo groot , gisteren heeft ze al een behandeling gehad en was erg ziek en pijn , en dat met kerst , ik zou het zo fijn vinden als uw dat zou willen doen voor haar en haar man , wij zijn uw eeuwig dankbaar , als uw dit wil doen voor haar en haar man . Liefs Jannie .

  • Heey lieve Janny,

   Natuurlijk wil ik dat voor jou doen.
   Vanavond als de kids op bed liggen zal ik een prachtige geleide meditatie van Irene Langeveld doen de hartsverbinding. Ik zal dan mijn intentie en de verbinding maken met jou dochter. Ik zal haar liefde en licht sturen. Daarnaast zal ik in alle rust ook een gebed voor haar en haar man het universum insturen.

   Toch wil ik je wel meegeven dat de wegen van god ondoorgrondelijk zijn en soms begrijp je niet waarom sommige dingen lopen zoals ze lopen, je kan het grote plaatje niet altijd overzien.

   Natuurlijk hoop ik met heel mijn hart dat jou dochter en haar man hun wens uiteindelijk vervuld zal worden.

   Ik heb nu 3 x geprobeerd een reactie te geven maar alles slaat op tilt hier…..misschien dat hier uiteindelijk toch 3 reacties verschijnen, dat weet ik dus niet zeker…..bij deze

   Heel veel liefs Sabine

  • @Jannie,

   Hoi Jannie,

   Ikzelf ben niet zo van het bidden, maar ik ben wel van de positiviteit en de intenties en de wensen zeg maar, dus ik wens dat je dochter haar kindje weet te ontvangen en dat daar veel vrijheid en plezier in ervaren zal worden! 🙂 Het allerbeste gewenst en dat 2014 maar een mooi, rijk, vervullend jaar mag worden voor je gezin, Jannie 🙂 .

   Warme groet, Susanne

   • @Susanne, Lieve Susanne ik begrijp het hoor , niet iedereen doet dat , ik hoop dat alle beetjes helpen , ja en dit is haar laatste kans , dus het zou het mooiste cadeau zijn wat wij zullen ontvangen , heel erg bedankt voor je mooie wensen , en ik hoop voor jou dat jij ook het allllller alllller beste krijg wat je verdien , want het is niet niks wat jij heb meegemaakt , desondanks ben je een positieve en lieve meid , jij ook een mooi jaar met mooie dingen op je pad , ik had je elders al geluk gewenst hoor , ik weet niet meer waar . Liefs Jannie .

  • Dag Jannie,

   Ik heb vanochtend wat licht/liefde naar ze gestuurd… om de situatie wat te verlichten en op te lichten. Ik hoop dat het helpt, in welke hoedanigheid dan ook.
   Toen ik contact maakte, voelde ik verdriet, boosheid en het letterlijk hoog zitten (benauwdheid). Na enig moment leek dat weer te zakken.

   Wat Sabine ook zegt, soms is het moeilijk te begrijpen waarom dit zo loopt zoals het loopt.

   Ik weet niet of je/jullie daarvoor openstaan en of je dat kent en wat vindt, maar het is mogelijk dat je dochter een brief laat schrijven met haar gids (automatisch schrift). We hebben allemaal gidsen in de geestelijke wereld die op de hoogte zijn van ons wel en wee, en zo wellicht meer helderheid kan geven. Helderheid kan zorgen voor meer begrip, zodat de boosheid en verdriet ruimte kan maken voor openheid en liefde.

   Hartelijke groet van Robert

   • @Robert, Hallo robbert. Wat ontzettend aardig dat je dit heb willen doen voor onze dochter en schoonzoon , ja je heb gelijk wat je voelden , ze heeft alles wat jij zeg , ze heeft op het randje gelegen , en is 3 dagen in een coma gehouden , vlak voor dat de baby overleed is ze er met bed heen geweest maar door alle zware medicatie weet ze het niet meer , het had gescheeld als ze dat bewust had gedaan , ze is wel op een cursus mediteren gegaan , met man hoor , maar nu ze onder de hormonen zit en ziek en opvliegerig is kan ik beter even wachten met het voorstel voor die brief , het is wel een mooi idee ,en zou goed zijn voor beiden , ik weet wel een aantal dingen over gidsen , ik heb er zelf 3 , maar dat van die brief zou je dat à. u . b even willen toelichten , als dat kan hoor , daar heb ik geen idee van , gisteren avond op Ned. 2 een vrouw gezien die er 3 had verloren , heel bijzonder hoe die met dat verlies omging , ik moet zeggen ze kreeg wel nog 3 kinderen dat is een verschil , maar heel mooi hoe ze dat deed . Mijn dochter gaat de zevende en laatste keer in ., en haar leeftijd speeld een rol , ik hoor het van je , als je tijd heb , van die brief en hoe en wat . Nogmaals bedankt het is hartverwarmend ook Sabine en Susanne , liefs Jannie

    • Hallo Jannie,

     Graag gedaan!

     Zo te horen zware tijden…

     Wat betreft die brief. Er zijn mensen die in contact kunnen komen met gidsen uit de geestelijke wereld, en zo doende een boodschap op papier kunnen overbrengen.
     Jouw dochter heeft ook een gids die vast een boodschap voor haar heeft in deze moeilijke tijd. Dat kan ondersteunend werken, en wellicht ook verhelderend.
     Ik begrijp dat het ook nu niet het moment kan zijn.

     Er zijn genoeg mensen die zo’n boodschap door kunnen geven, en vast ook wel hier op deze site, maar mocht je er geen weten, dan zou Annemie zeker wat van betekenis kunnen zijn :
     http://www.omael.nl/automatisch-schrift.html

     Als je wilt kan ik wel een voorbeeld geven wat ze ooit voor mij heeft geschreven. Om een indruk te krijgen.

     Succes en sterkte voor jou en de jouwen!

     Hartelijke groet van Robert

      • Hallo Jannie,

       Dit was mijn laatst geschreven boodschap. Zoals je ziet is het altijd een liefdevol bericht.

       Boodschap :

       Het is altijd lastig als je van anderen afhankelijk bent. Je wilt duidelijkheid en stappen zetten, maar in afwachting moet je soms blijven wachten voordat je groen licht krijgt en verder kunt. Je mag op zo’n moment vertrouwen op je gevoel en de juiste intentie naar het geheel sturen. Jouw liefde vanuit je innerlijk, jouw toewijding en het enthousiasme zal er uiteindelijk voor zorgen dat de missie zal slagen. Omdat alles vanuit jou eigen kern komt. Jouw wezen.
       Gods plan kan dat niet weigeren omdat hij dan zichzelf weigert. Je mag meer vertrouwen hebben op hetgeen dat er allemaal gebeurd. Rust of vooruitgang hebben allemaal redenen. Om jou er voor te laten zorgen dat je meer en meer naar jezelf luistert en op jezelf vertrouwd.
       Omstandigheden zorgen er soms nog wel eens voor dat je gaat wankelen. Op zo’n moment zegt je hart iets anders dan je verstand. Dit botst en zorgt dat je wens zich van je afkeert.

       Het is soms lastig om dit te blijven volgen. Te blijven vertrouwen dat alles een reden heeft. Menselijk gezien gaan we dan anders reageren. Pas als het eerste gevoel, emotie gezakt is, krijgt het goddelijke weer kans om te spreken.
       Want spreken doen we zeker. Bij overgave hoor je ons weer. Begrijp je wat we zeggen. Alleen het tot uitvoering brengen zorgt soms voor weerstand. Een beetje van jezelf. Dat is dat ego wat dan soms de kop op komt steken. De angst van het loslaten en het vertrouwen op dat wat het goddelijke voor je in petto heeft.
       Een beetje weerstand van je omgeving. Zij weten niet hoe te handelen met een nieuwe veranderende Robert.
       Blijf echter je eigen koers varen. Dat is het belangrijkste. Je weet dat je niet alles hiervoor op hoeft te geven maar dat het integreren is van oud en nieuw.
       Je doet dit al, maar soms ga je twijfelen en heb je die bevestiging nodig.
       Ja, wij voelen je onzekerheid bij tijd en wijle op komen. Hoe zeer wij ook onze liefde naar je sturen. Zachtjes komt er dan een muurtje om je heen die je beschermd. Soms wil je de pijn en emotie niet voelen. Wil je gewoon mens zijn en de boel de boel laten. Maar na enige dagen besef je dat je daar niet verder mee komt. Dat je je groei en ontwikkeling daarmee beperkt.
       Wij zijn dan ook blij dat je je dan weer open stelt voor ons. Voor onze boodschappen en tips. Je ziet ze steeds meer. Het besef komt steeds meer.
       Dat jij een deel van ons bent. Een aanvulling voor ons werk op aarde. Je rustige kijk en handelswijze zet anderen aan het denken. Natuurlijk heb je wel eens je uitspattingen, maar dat geeft niet.
       Je bent niet de enige hierin. Er komen steeds meer mensen op je pad die je steunen in datgene dat je naar buiten brengt. Men denkt na, worden zelf ook meer eigen met hun ziel. Puur en alleen omdat jij hen laat beseffen dat we allen één zijn. Dat de pijn en het verdriet dat je een ander aan doet, uiteindelijk bij jezelf terug komt.

       Als lichtwerker op aarde mag je bergen verzetten. Het is niet gemakkelijk en soms komen er problemen op je pad waar je zo snel geen oplossing voor weet. Weet echter lieve Robert, dat je alleen maar hoeft te vragen om het antwoord, de oplossing….. en deze zal bij je binnen komen. Vraag vanuit je hart, je ziel, want die heeft de verbinding met je hoogste goed. Met je bron. De hoogste bron. Waar we allen deel van zijn.
       De herinnering aan thuis zal op zulke momenten tot in elke vezel van je lichaam gevoeld worden. De herkenning van pure liefde voor alles en iedereen. Dat zij bij je horen en jij bij hen. Dit wordt vanuit jou kern gevoeld.
       Lastig is het als je dat niet altijd over kunt brengen omdat de herinnering van de ander nog niet zover is. Probeer echter liefde naar hen te sturen, ook al doet men je nog zo’n pijn.
       Hun ego vecht opdat men niet bij hun eigen kern en waarheid kan komen.
       Jij weet dit, voelt dit en voelt je soms machteloos als je een ander zo ziet vechten. Omdat je weet dat het zo simpel kan zijn. Pure overgave en vertrouwen op wat de bron voor je in petto heeft.

       Dit geldt ook voor jou lieve Robert. Blijf het vertrouwen houden op datgene wat er met je gebeurd. Alles heeft een reden. Geef je er aan over en zie dat het gevecht je er alleen maar verder van verwijderd.
       Door je over te geven aan alles wat gebeurd, kom je eerder bij het resultaat dat je wilt bereiken.

       Jij mooi mens. Ben niet bang dat we je in de steek laten. We zijn dag en nacht bij je. Als licht in sombere dagen. Laat je door ons leiden en alles komt goed.

       In licht, liefde en kracht.

       Einde boodschap.

       Warme groet van Robert

 7. Ontzettend mooi stukje, en ook erg hoopvol. Bedankt voor het plaatsen van deze tekst. Het brengt gerustelling. 🙂

  Liefs, Susanne

 8. Hola,

  Ik zou er graag nog het volgende aan willen toevoegen, ik hoop dat het voor jullie bijdraagt 🙂

  De aarde is een levend wezen wat in transformatie is, en stijgt in frequentie. Het stijgt niet enkel in frequentie, maar laat als gevolg hiervan ook dimensies los waaraan de aarde gekoppeld is. Het is deze ontkoppeling die kan zorgen voor disbalans en onrust bij de mens, in het geval de persoon in kwestie nog verbonden is met de door de aarde losgekoppelde dimensie.

  De mens is in beginsel gekoppeld als volgt :
  – het fysieke lichaam gekoppeld aan de 3e dimensie
  – het emotionele energielichaam aan de 4e dimensie
  – het mentale of etherische energielichaam (waar de chakra’s zich in bevinden) aan de 5e
  De overige energielichamen zijn niet geactiveerd.

  Voor kristalkinderen komt daarbij :
  – een geactiveerd lichtlichaam (energielichaam) op het nivo van de 6e dimensie
  – een geactiveerd ziellichaam (energielichaam) op het nivo van de 7e dimensie, op dat nivo van liefde bevindt zich het christus bewustzijn. Vandaar dat kristal kinderen dat bewustzijn (liefde) meebrengen naar aarde. Zij komen volgens mij geen ‘aardse’ lessen uitwerken in dit leven, zodat hun ondergelegen energielichamen schoon van levenslessen zijn. Ze kunnen dat bewustzijn, die liefde, direct neerzetten.

  De aarde is voor zover ik weet gekoppeld aan de 6e, 7e, 8e en 9e dimensie, en heeft de 5e dimensie losgelaten. Het is het loslaten van deze 5e dimensie die er voor zorgt dat mensen die nog energetische blokkades in hun mentale energielichaam hebben zitten op het nivo van de 5e dimensie, daar onrust en disbalans van zullen ondervinden. Dat zou je wellicht kunnen beschouwen als ‘ontwaken’.

  Kristalkinderen, of mensen die het transformatieproces aangaan (zoals ik wel eens beschrijf), zullen niet geraakt (niet uit balans gebracht) worden door deze loskoppeling van de aarde, maar kunnen juist bijdragen door de anderen te ondersteunen in hun proces.

  Warme groet van Robert

  • @Robert,

   Hoi Robert,

   Ik vraag me af wat je precies bedoelt met de zin: “door deze loskoppeling van de aarde”, en het loslaten van de 5e dimensie.
   Ik dacht dat we juist bezig waren los te komen van de 3e? En dat dat ook gewoon hier op Aarde gebeurt? Ik ben benieuwd wat jij dan ook bedoeld met ‘het loskoppelen van de aarde’.

   🙂

   Liefs, Susanne

   • Hey Susanne,

    Ik vind het wel grappig dat jij dat er uitpikt :-), want er schoot me na het schrijven van dit stukje te binnen dat ik niet helemaal duidelijk of volledig geweest ben. Ik dacht toen, naja, als iemand nog iets wil weten, hoor ik dat wel. Dus : goeie vraag 🙂

    Ik ben bang dat het een groter en inhoudelijker verhaal is geworden dan dat ik in gedachten had. Ik heb geprobeerd om het enigszins begrijpbaar te houden 🙂

    Op de eerste plaats even een kanttekening, en die is dat er vanuit diverse (betrouwbare) bronnen anders naar dimensies wordt gekeken, of in ieder geval anders benoemd. Ik kan alleen wat over mijn ervaring/weg vertellen.

    Transformeren is het proces om levenslessen, energetische belemmeringen in je energielichamen, te neutraliseren. Het is van verkramping naar ontkramping, van blokkeren naar stromen, van ‘pijn’ naar liefde.

    Je transformeert stap voor stap, les/blokkade per keer, totdat je een energielichaam bevrijdt hebt van energetische belemmeringen. Dan ben je ontwaakt in die dimensie. Je draagt de liefde en bewustzijn met je mee van dat nivo, je waarneming/schouwing is toegenomen tot dat nivo.

    Zodra je een energielichaam bevrijdt hebt, kun je het hoger gelegen energie lichaam activeren. Zo transformeer je stap voor stap. Zo kom je steeds dieper gelegen lessen tegen, en zo ook oude pijnlijke gevoelens en patronen die je in je diverse levens bent tegengekomen. Je komt steeds dichterbij de kern, de oorzaak.

    Je fysieke lichaam trilt in beginsel op de frequentie van de 3e dimensie. Zodra jij gaat transformeren, zul je stap voor stap je energielichamen gaan activeren. Dat betekent dat je fysieke lichaam nog steeds trilt op het nivo van de 3e dimensie, echter je hoogste energielichaam trilt op een vele hogere frequentie. Indien dat verschil meer dan 4 dimensies bedraagt kan dit disbalans en een remmende werking veroorzaken.
    Het gaat dan altijd om de trilling van je fysieke lichaam en die van je hoogste energielichaam. De mens zit in beginsel met zijn fysieke lichaam trillend op het nivo van de 3e dimensie, en met zijn hoogst geactiveerd lichaam, dat is zijn mentale/etherische lichaam op het nivo van de 5e dimensie.

    De oplossing voor dat verschilprobleem is om je fysieke lichaam te ontkoppelen van de 3e dimensie, en te koppelen aan de 4e dimensie. Hiermee gaat je fysieke lichaam trillen op het nivo van de 4e dimensie. Het betekent niet dat je los komt te staan van je fysieke lichaam ofzo 🙂 Dat proces herhaalt zich naarmate je hoger gelegen energielichamen activeert.
    Doordat je fysieke lichaam op een hogere frequentie komt te zitten heeft dat het voordeel dat je dat nivo van liefde en bewustzijn direct op aarde tot uitting komt.

    Dit hele verhaal geldt ook voor de aarde. De aarde is een levend wezen en ook in transformatie, net zoals wij, groeiend in liefde. Het effect van de transformerend aarde heeft een duidelijk effect op ons, zoals gezegd.
    De aarde zit zoals gezegd niet meer te trillen op de frequentie van de 3e dimensie, ook niet op de frequentie van de 4e dimensie, en ook niet op de frequentie van de 5e dimensie. Maar op de frequentie van de 6e t/m 9e dimensie. Natuurlijk heb je plekken die op lagere frequenties zitten, ik beschouw dat, net zoals bij de mens, als lokale verkrampingen in de vorm van lessen, net zoals bij de mens 🙂

    Doordat de mens in beginsel niet hoger dan de 5e dimensie komt, heeft aarde energie op het nivo van (minimaal) 6e dimensie energie een omhoogtrekkend effect voor deze mens. Dat betekent dat ze blootgesteld zullen worden aan een hogere energie, waardoor er ook meer energie door hun levenslessen (energetische blokkades) zal gaan. Dat betekent dat mensen uit balans kunnen raken, onrust ontstaat, en sneller triggers zullen krijgen, wat hun lessen dan ook zijn.
    Dat is enerzijds goed nieuws, omdat niemand zo z’n lessen zal ontgaan, anderzijds kan het nog wel de nodige onrust veroorzaken, en minder plezante reacties op die triggers.

    De lessen van de mens aangaande dit leven zitten allemaal op het nivo van de 4e en 5e dimensie. Daar zullen ze dus sneller mee in contact komen. Op de 5e dimensie kennen we het mentale/etherische lichaam zoals gezegd, daar zit een grote oorzaak voor mentale/geestelijke kwelingen.

    Een heel epistel dus. Ik vind het wel leuk om er over te vertellen, maar twijfelde of het wel handig is om zo inhoudelijk te worden. Naja, bij deze 🙂

    Warme groet van Robert

    • @Robert,

     Hoi Robert,

     Dank je wel voor je uitleg 🙂 . Ik vroeg me dus al af wat je bedoelde met ‘loskoppelen van de aarde’ enzo. ‘t Is me helder wat je er nu mee bedoelde 🙂 .

     Ik ervaar zelf enorme veranderingen in mijn eigen bewustzijn, gevoel en reactie op zaken. Nu ben ik daar al jaren mee bezig, alleen het afgelopen jaar lijkt er een enorme versnelling plaats te vinden (!). Nu heb ik begrepen dat dat allemaal bij deze tijd hoort en dat stemt me erg gerust. Onderwerpen waar ik mijn hele leven al zo’n beetje tegen aan loop en/of mee worstel die vanuit een heel nieuw/ander perspectief ineen keer gezien worden. ‘t Is zo gek, ‘t is net alsof je daar ‘normaal’ eerst voor dient te sterven, en nadat je daar losgekomen van bent, dingen weer begint te zien zoals ze werkelijk zijn. Nu lijkt dat te zijn gebeuren tijdens ditzelfde leven, met nog hetzelfde lichaam, dezelfde uiterlijkheden, dezelfde jeugd. Ontzettend gek, engig, maar heel fijn verschijnsel, om het maar even zo te noemen. Alsof je inderdaad een verschuiving maakt van heb-ik-jou-daar. 🙂 . Eng om mee te maken, maar ook te gek.

     Je schrijft: “Ik heb geprobeerd om het enigszins begrijpbaar te houden.”
     En je schrijft: ” Ik vind het wel leuk om er over te vertellen, maar twijfelde of het wel handig is om zo inhoudelijk te worden.”

     Ikzelf, maar goed, is natuurlijk mijn persoonlijke mening, heb helemaal geen moeite met je uitleg en wat je noemt ‘inhoudelijk’. Ikzelf vind je prettig lezen 🙂 . En leer ook weer dingen door middel van jouw gedachten, zeg maar. Ik heb sowieso niet zo’n probleem met dat wat als inhoudelijk wordt gedefinieerd, want wat voor de een te lang is is voor de ander weer te kort, of zoiets dergelijks. Ik heb zelf ook nogal de neiging om, volgens de gehoorde meningen van anderen, nogal uitgebreid te kunnen zijn, 😉 , dus ja, jouw uitbreiding omtrent het inhoudelijke stoort mij dan ook in z’n geheel niet. 🙂

     En ik begrijp dus nu wat je bedoelt met het loskoppelen.. het is niet zozeer het loskoppelen van je lichaam, want dat houdt sterven in, maar je bedoelde het loskoppelen van je fysieke lichaam van de 3e dimensie. Got it 🙂 .

     Ook schrijf je: ” Transformeren is het proces om levenslessen, energetische belemmeringen in je energielichamen, te neutraliseren. Het is van verkramping naar ontkramping, van blokkeren naar stromen, van ‘pijn’ naar liefde.”

     ‘t Is gek eigenlijk, ergens, dat het inderdaad alleen maar lijkt te gaan over, zoals je schrijft, van verkramping – naar ontkramping, en van pijn – naar liefde. Mijn leven is tot nu toe daar eigenlijk over gegaan. En ik zie het ook veel om mij heen.
     Van ontspanning – naar ontspanning. Van liefde – naar liefde. Dát lijkt me weleens leuk om te ervaren 🙂 . Inplaats van zo’n ruwe diamant die we maar te bij te schaven dienen te hebben om naar een hogere dimensie, en dus een hogere (levens-)ervaring te gaan.

     Ik zat daar vandaag nog over na te denken, op het moment dat je in dit leven geboren wordt, en begint, en op een gegeven moment tiener bent, jong volwassen, en dus ga je in dit Nederlandse leven, in deze (Westerse) cultuur, de deur uit, of studeren, of werken, en vind maar je plek. Het geeft het idee van vrij zijn. Schoon zijn. Een frisse start. En dus ga je, en probeer je.
     Maar eigenlijk begin je natuurlijk niet fris en fruitig, en is je geboorte in dit leven dan wel een start, maar niet nieuw, ‘t is meer Op-nieuw. Zeg maar. Een bagage aan weet ik veel die je meeneemt. En dus is het / lijkt het inderdaad zoals jij schrijft van verkramping – naar ontkramping, en van pijn – naar liefde.

     Hoe zou het zijn wanneer je kan gaan leven, werkelijk, van dag tot dag, ongeacht het verleden met al z’n do’s en don’ts, van ontspanning – naar ontspanning, en van liefde – naar liefde?!
     En ergens in den beginne was dat al zo, omdat je ooit bent begonnen vanuit liefde natuurlijk, ook het begin natuurlijk van dit leven, alleen de puinhopen, de troep, daar sta ik wel van te kijken, zeg, jeetje, haha 🙂 .
     Alsof je dacht in de klas van nieuw(igheid) te komen, en ga het maar ontdekken, leven, vieren! Om vervolgens erachter te komen dat je in de klas van schoonmaken en puin ruimen zit. Inplaats van op het feestje te zijn, of nog beter, het feestje zelf te zijn, lijkt de schoonmaakploeg van het feestje te zijn. Haha, dat is maar een gek iets. Dus ja, wat jij inderdaad schrijft, Robert, van verkramping – naar ontkramping, en van pijn – naar liefde, ik hoop dat we met z’n allen daar vrij van raken en kunnen gaan leven, weten te leven, weten te zijn, van ontspanning – naar ontspanning, en van liefde naar liefde. 🙂

     Tegelijkertijd, er zullen vast al wel delen van ons zijn die daar al mee bezig zijn in het grote Hier en Nu. 😉

     Warme groet, Susanne

     • He Susanne,

      Graag gedaan, leuk dat je het prima oppikt en begrijpt 🙂 Het is inderdaad persoonlijk wat iemand inhoudelijk kan vinden. Ik moest wel eventjes nadenken hoe ik het enigszins duidelijk kon beschrijven. Ik zit momenteel in een fase van onheldere momenten, en dan kost zoiets me veel meer moeite 🙂

      Mooi die veranderingen in eigen bewustzijn enzo. Ik denk dat de aarde of andere externe factor wel voor een versnelling op een bepaalde manier kunnen zorgen (hogere energie frequentie), maar jij alleen maakt dat mogelijk door die verandering te bewerkstelligen!

      Grappig dat je dat zegt, over datgene ‘zien’ en daarvan loskomen, waar je normaal eerst voor dient te sterven, maar nu dit leven gebeurt. Dat is ook precies wat er gebeurt als je aan de slag gaat met hoger gelegen energielichamen (van af je lichtlichaam, 6e dimensie). Daar zitten de lessen opgeslagen die je huidige leven ontstijgen. 🙂

      Over het ervaren van ontspanning – ontspanning of van liefde – liefde. Waarschijnlijk heb je al wel levens gehad waar je dit ervaarde. Misschien dat je dit leven juist die omslag wilde doormaken met een bepaald doel, misschien ook versneld 🙂

      Je zegt :
      “Hoe zou het zijn wanneer je kan gaan leven, werkelijk, van dag tot dag, ongeacht het verleden met al z’n do’s en don’ts, van ontspanning – naar ontspanning, en van liefde – naar liefde?!”
      Zodra je dat verleden, hoe ver terug ook (ook vorige levens), kunt ‘loslaten’, zal dat vast lukken 🙂
      Niet iedereen is zich even bewust van dat verleden, niet even gevoelig, en niet iedereen stelt dezelfde doelen… Jij in al je hoedanigheid bent een product van jouzelf.

      Je zegt :
      “En ergens in den beginne was dat al zo, omdat je ooit bent begonnen vanuit liefde natuurlijk, ook het begin natuurlijk van dit leven, alleen de puinhopen, de troep, daar sta ik wel van te kijken, zeg, jeetje, haha 🙂 .
      Alsof je dacht in de klas van nieuw(igheid) te komen, en ga het maar ontdekken, leven, vieren! Om vervolgens erachter te komen dat je in de klas van schoonmaken en puin ruimen zit. Inplaats van op het feestje te zijn, of nog beter, het feestje zelf te zijn, lijkt de schoonmaakploeg van het feestje te zijn. Haha, dat is maar een gek iets.”
      Er komt een moment in je/een leven waarop je tot de constatering komt dat het nooit een puinhoop of een troep was, maar dat het liefdevolle obstakels zijn, neergelegd door jouzelf, om iets moois in jouzelf terug te laten vinden 🙂

      Warme groet van Robert

 9. Allereerst beste Gordon dank je wel voor dit mooie stukje over aartsengel Michael , en een hele fijne kerst , dankzij jou kunnen wij dit toch allemaal lezen , ik ben er blij mee. , en zo velen mensen . Ik ben nog niet helemaal klaar met het afronden van , de kwestie nee leren zeggen , om ook dingen wat geen zin meer heeft weg te doen , al is het alleen al goed voor lijfsbehoud , ik kan niet iedereen helpen , toch meer van mijzelf proberen te houden . Een pad van verzoening , mededogen en liefde heb ik al gevonden , het is alleen zaak niet van het pad af te dwalen . Ik weet dat het nu tijd is mijzelf te vinden in deze stralende tijden van het licht . Jannie

 10. Gordon, dank je wel voor de prachtige en zeer verhelderende foto. Het bewustwordingsproces van de mens in 7 stadia. Dit is waar het allemaal om draait. De opgerichte mens. Wanneer dualiteit wordt opgeheven en er evenwicht ontstaat tussen het linker en rechter pad (voorgesteld door de 2 slangen) zullen de chakra’s zich één voor één openen. Door rechtop te lopen, zal zijn/haar energie vrij kunnen stromen. De mens zal de Middenweg bewandelen en een open kanaal vormen tussen hemel en aarde.
  Liefs van Lia

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in