Sean Caulfield


Avonturen in het Nieuwe Bewustzijn

door Celia Fenn

03 februari 2011De Nieuwe Aarde Rasters, het Midden-Oosten en de energie van de Boom des Levens …. we voelen op dit moment duidelijk de veranderingen en overgangen, als de oude Driedimensionale rasters uiteenvallen en de Aarde naar de Vijfde Dimensie opschuift. De “crisis” in het Midden-Oosten maakt heel erg deel uit van deze verschuivingen en veranderingen, en is niet iets om bang voor te zijn.

In 2010 ging ik diverse keren naar het Midden-Oosten, inclusief Egypte, met het duidelijke doel om te werken met de nieuwe energieën en om de Goddelijke Vrouwelijke Shekinah energieën te verankeren, ter voorbereiding van de manifestatie van de Nieuwe Aarde op de Vijfdimensionale Rasters. Het is voor mij dus niet verwonderlijk, gelet op de intensieve inspanningen die vele Lichtwerkers op dit gebied geconcentreerd hebben, dat de energie nu aan het verschuiven is.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Ik interesseer me echter vooral in de manier waarop het oude door het nieuwe van zijn plaats wordt geduwd in termen van energieën en rasters. Het Midden- Oosten is een belangrijk gebied op de Planeet, omdat het de plaats is die het concept “dualiteit” verankert en deze beheerst de oude driedimensionale raster netwerken. Deze plaats ligt niet in Egypte, maar in Irak. Het was de Soemerische “intelligentie”, die vestigde wat ik het “holografische implantaat” zou willen noemen dat “religie” werd in het Midden-Oosten.

Het “verhaal” was, dat er oorspronkelijk een “Tuin van Eden” was in het Midden-Oosten. Hier was het dat de mensheid is “gevallen” in dualiteit, en sinds die tijd moest werken om zichzelf te “verlossen”. Wat een prachtige kunstgreep is dat, om mensen vast te houden in het idee van lage eigenwaarde, schuld en “niet goed genoeg”. Dit heeft krachtige en dominante dictators toegestaan om mensen te overheersen door middel van religie en paternalistische politiek, waar een sterke “vader” figuur bijna “goddelijk” wordt in zijn macht en controle. Nu de Nieuwe Aarde rasters hun vorm beginnen aan te nemen, hebben deze oude verhalen niet langer meer de macht om de menselijke geest vorm te geven. Mensen zijn aan het ontwaken, en beginnen te zien dat ze de macht hebben om hun eigen lot en toekomst te bepalen, en om de controle van zich af te gooien die al zo lang werd uitgeoefend via de Irak Sterrenpoort en haar holografische implantaten. De manipulatieve energie van de Soemerische/Irak Sterrenpoort was zelfs in staat om de heldere energieën van het Sirius Portaal van Giza te ondermijnen en dat is de reden waarom Egypte zo lang onder controle bleef van dit geloofssysteem, ondanks de krachtige Sirius energieën die nog steeds in Egypte te vinden zijn.

Telkens als ik het Midden-Oosten bezoek, word ik geraakt door de grimmige dualiteiten in deze maatschappij, waar “goede en foute” geloofssystemen zijn uitgegroeid tot redenen om te onderdrukken en te doden. De schaduw energie wordt naar buiten gekeerd en wordt “de vijand”. Dit is nergens duidelijker dan in de relaties tussen mannen en vrouwen, waar vrouwen “zwarte schaduwen” worden in hun hoofddoeken, die drager zijn van de seksuele schuld van mannen. Hoe goed zal het zijn wanneer het Midden-Oosten vrij is van deze energie, en iedereen vrij kan zijn om uit te drukken wie ze zijn in een nieuwe samenleving.

Ja, we zitten in de geboortestadia van deze nieuwe energie. De verschuivingen en bewegingen in Noord-Afrika zullen ook van invloed zijn op de rest van Afrika. Als het “holografische implantaat” verzwakt en wegvalt, zullen de krachtige Rasterlijnen worden geopend die vanuit Noord-Afrika naar Zuid- Afrika lopen. Deze rasters zijn gedurende honderden jaren gesloten geweest. Toen ik rasterwerk deed met een groep Lichtwerkers in Zimbabwe in 2009, waren we niet in staat om het Licht verder naar het noorden te brengen dan Rwanda. Dit kwam doordat de Voorouderlijke Geesthoeders de toegang hadden afgesloten tot de Grote Meren die de rivier de Nijl voedden en Centraal- Afrika verbond met het Midden-Oosten. Dit was om verdere aantasting in de richting van Afrika door de energie van de Soemerische Holografische implantaten te voorkomen. De rasters werden stevig gesloten in de 19e eeuw, toen de wijze Geesthoeders en Voorouderlijke Geesten de Koloniale energie zagen die Afrika binnenkwam en zich realiseerden dat de rasters moesten worden gesloten om de energieën van Afrika te beschermen. En zo gebeurde het, en heel weinig mensen waren nog in staat om toegang te krijgen tot de diepe Elementale energieën van Afrika. Afrika werd het Schaduwland van Europa en Amerika, de plaats waar de energieën van Gebrek, Armoede en Duisternis zouden worden gedumpt door het westerse collectieve bewustzijn. Maar dit is allemaal klaar om te veranderen als het Soemerische Holografische implantaat van dualiteit afbrokkelt die deze overtuigingen bekrachtigde. Afrika zal gaan opkomen zodra het Soemerische implantaat is verwijderd, het Sirius portaal is gestabiliseerd en de Afrikaanse rasters weer zijn geopend.

De sleutel tot het openen van de Rasters ligt in Zuid-Afrika. De mensen die de San of de Bosjesmannen werden genoemd in Zuidelijk Afrika zijn erkend als de voorouders van het Menselijke Ras. Zij waren de oorspronkelijke bevolking ofwel de eerste mensen. In de Soemerische implantaten, is dit feit vervormd tot het verhaal dat ze werden geschapen om slaven te zijn voor de “Goden”. Dit is natuurlijk niet waar, alhoewel het een leuke rechtvaardiging is voor slavernij en apartheid, en als zodanig in het verleden gebruikt is. De San waren de oorspronkelijke Hoeders van de Boom des Levens, en ze zijn haar wortels. Zij zijn de oorspronkelijke Houders van de Afrikaanse Rasters, en de meeste van hen zijn overgegaan naar de Geestenwereld.

Wat is er nog over van de Bosjesmannen in Afrika? Niet veel …. zij zijn een uitstervend ras. Zij zijn verdreven van hun land en onteigend. Ze kunnen hun traditionele manier van leven niet meer volgen en hun traditionele wijsheid loopt het gevaar om voor altijd verloren te gaan. Ik ben onlangs begonnen met het werken met Sean Caulfield, die door de San Geesthoeders gekozen werd om de verbinding te zijn tussen de wereld en de laatste overblijfselen van de Bosjesman mensen. We voelen heel sterk dat de wortels van de Boom des Levens op dit moment hulp nodig hebben om de boom nieuw leven in te blazen in de nieuwe Vijfdimensionale rasters. Dit zijn enkele foto’s van Seans werk met de San mensen in Zuid-Afrika

Sean Caulfield

Op dit moment, tijdens de Nieuwe Maan, en terwijl er zo’n tumult is van verandering, vragen wij jullie om de mensen in Afrika en het Midden-Oosten in het Licht te houden. De Nieuwe Aarde komt op, het oude valt weg, en Eenheidsbewustzijn wordt geboren op de Planeet. Het is inderdaad tijd om de Geboorte van het Nieuwe te vieren!

Ik zou ook graag een video met jullie willen delen die ik vorig jaar heb gemaakt in Israël, bij het Meer van Galilea. In deze video werk ik met een groep Lichtwerkers om de Goddelijke Vrouwelijke energie en de Magdalena Vlam te verankeren. Het is dit soort werk, dat de oprichting mogelijk maakt van de Nieuwe Aarde Rasters, die de oude vervangen. Ik dank alle toegewijde Lichtwerkers die het werk doen waartoe ze zich op dit moment geroepen voelen om te doen!

Video:

© 2011-12 Celia Fenn en Starchild Global,
Nederlandse vertaling © 2010-11 Oscar Woudsma, www.dezesdezon.nl
Dit werk valt onder licentie van Creative Commons License.

U bent vrij om het werk te kopiëren, te verspreiden, vertonen en uit te voeren onder de volgende voorwaarden: U moet de auteur benoemen, U mag dit werk niet gebruiken voor commerciële doeleinden, en u mag dit werk niet wijzigen, veranderen of voortbouwen op dit werk. Bij hergebruik of verspreiding dient U de licentievoorwaarden van dit werk kenbaar te maken aan anderen. Van elk van deze voorwaarden kan worden afgeweken indien u toestemming hebt van de rechthebbende. Voor elk ander doel van gebruik moet toestemming worden verleend door de auteur.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in