DELEN

Celia Fenn: Opkomst van de nieuwe aarde | Avonturen in het Nieuwe Bewustzijn |  vertaald door Oscar Woudsma

maart 2012

Maandag 19 maart : Tijdens het ​​naderen van de eerste Equinox van 2012, worden de energieën op de planeet Aarde zeer actief en intens en een beetje instabiel. Veel mensen hebben dit gemerkt, vooral in de nasleep van een serie zonnevlammen die nieuwe informatie en nieuwe Lichtcodes voor Evolutie in onze planetaire en persoonlijke Lichtlichaamsvelden hebben gebracht. Maar nu is er meer aan de hand dan alleen Zonnevlam activiteit. De Aarde is zich aan het voorbereiden op de Uitlijningen en de Passages van 2012, en we worden op een hele letterlijke manier “op snelheid” gebracht.

Allereerst, bracht de Zonnevlam activiteit ons de nieuwe Lichtcodes die een begin maken met de verankering in de 8e en 9e Dimensie van Bewustzijn en is begonnen met de structurering van de Raden van de Hoeders der Aarde. Deze informatie wordt door de Pijnappelklier en de Hypofyse in het Lichaam ontvangen. Beide klieren verkeren nu in de “hyper”-stand. Dit kan vergeleken worden met een grote “download” of “upgrade” in een computer, waar de nieuwe informatie vereist dat nieuwe patronen worden gevormd en dat opnieuw moet worden opgestart. Onze cellen ontvangen nieuwe instructies en onze neurale netwerken ontvangen nieuwe patronen. We hebben wat “afschakeltijd” nodig om te herstarten. Ik heb zelf dit weekend alleen maar in bed gelegen om ruimte te maken voor het proces. De meest waarschijnlijke symptomen van dit proces zijn duizeligheid, aangezien de Pijnappelklier tot het maximum wordt geactiveerd en ook slapeloosheid als gevolg van de Pijnappelklieractivering, maar ook stemmingswisselingen en depressie; dit houdt verband met de druk op emoties en het hormonale systeem via de Hypofyse.

De energie wordt door iedereen op de Planeet op een of andere manier gevoeld, al dan niet bewust. En, alsof dat nog niet genoeg is, is er op dit moment nog een ander proces aan de gang. Aartsengel Michael informeert ons dat de aarde op dit moment haar “basisfrequentie” aan het verhogen is, wat inhoudt dat op holografisch niveau de frequentie toeneemt en alles aan het versnellen is. Dit is nodig om de passage van de Aarde door het 2012 Portaal aan het eind van het jaar mogelijk te maken. Je kunt je voorstellen dat als de Aarde zich opstelt om door het oog van een naald te gaan, de richting en de snelheid precies goed moeten zijn, opdat we er allemaal doorheen gaan.

Op Fysiek niveau betekent dit dat de onderste Chakra’s, het Wortel-, Sacraal – en Zonnevlecht Chakra, allemaal hun draaisnelheid aan het verhogen zijn. Dit betekent op haar beurt dat alle oude “zaken” die daar nog rondhangen er van af worden geslingerd zodat er druk ontstaat op deze Chakra’s. Het betekent op haar beurt dat jullie pijn en stress in jullie lichaam voelen terwijl het lichaam gewend raakt aan de verhoogde frequentie. Het goede deel hiervan is natuurlijk, dat de hogere frequenties de manifestatie van de Nieuwe Aarde op het fysieke vlak ondersteunen op hetzelfde moment dat de oude zaken uit ons systeem worden weggeslingerd. We kunnen verwachten dat het oude verder uit elkaar zal vallen en dat meer van het “nieuwe” zich zal beginnen te manifesteren.

Jullie voelen je misschien, een beetje zoals ik, alsof jullie zelf uit het systeem worden weggeslingerd, maar houd nog even vol, het is gewoon een tijd van verandering, overgang en versnelling, zoals het schakelen terwijl jullie je naar de snelweg begeven!

Ik zou ook nog willen zeggen, dat onze prachtige kinderen ons helpen met deze verandering …. Er zijn nu zoveel mooie Kristal-/Sterrenkinderen die in de laatste tien jaar geboren zijn en die al “bedraad” zijn voor deze versnelling. In feite zijn zij aan de leiding, en dat is de reden waarom zoveel kinderen het op dit moment fysiek moeilijk hebben.

En een ander punt is, dat als we deze versnelling accepteren en streven naar het in balans te brengen van onszelf, we bezig zijn om de planeet te helpen bij het niet hoeven te ervaren van een “ramp” om de energie los te kunnen laten. Herinner jullie je deze tijd van vorig jaar nog, met Japan en de tsunami? Laten we hopen dat we dit jaar samen er aan kunnen werken om deze energie in balans te brengen met de Elementalen en de Draken, zodat de Aarde in balans kan blijven.

Dus, iedereen die dit leest, houd de komende dagen nog even vol en blijf in balans. Rust wanneer het nodig is, zorg voor je fysieke lichaam en weet dat dit over een paar dagen zal gebeuren! Het is ons voorrecht, om de energie als Hoeders der Aarde te dragen en onze mooie planeet te helpen tijdens haar Ascensiereis.

© 2012-13 Celia Fenn en Starchild Global, www.starchildglobal.com
Nederlandse vertaling © 2012-13 Oscar Woudsma, www.dezesdezon.nl

10 REACTIES

 1. Bedankt voor dit mooie stuk! Deze week was/is een enorme heavy week voor mij. De week daarvoor ook. Veel emoties die loskwamen/komen…Dingen die ik dacht al verwerkt en losgelaten te hebben willen nu volledig losgelaten worden. Ik laat het allemaal mooi stromen, Just Go With The Flow! Ook voel ik momenten dat mijn chakra’s heel warm worden. Mijn 7e en 6e chakra die voel ik ontzettend goed draaien.
  Heel gek ik voel me nu 14 i.p.v 23.

  Wat fijn ook dat deze informatie met ons gedeeld word. Daar ben ik erg dankbaar voor! Ook zo grappig dat altijd de juiste artikelen verschijnen op het juiste moment!

  In liefde,

  Dewi

 2. Wat fijn om te lezen! Ook ik heb er last van. Maar dan van hevige pijn in mijn onderrug dat kwam en ging en de arts wist niet waar het vandaan kwam. Fijn om te weten dat het hiervan is!
  De laatste dagen voel ik me veeeeel energieker dan ooit tevoren! Heerlijk!

 3. Ik voel me eigenlijk helemaal prima. Ik vraag me wel vaak iets af bij het lezen van artikels als deze. Ik ben hier naar de aarde gekomen zoals nog velen. Komen dus ook van een andere (hogere) dimensie terug naar hier in de 3de om te komen helpen. Dan zijn we toch sowieso al gewend aan hogere energie? Ook hebben we die assertie al achter de rug, deze veranderingen gelden dus voor de zielen die “bij de aarde horen” en toch niet voor diegene die hierheen kwamen om te helpen want dan ben je die fase al voorbij. Kleine bedenking 🙂

 4. Maar goed ook dat ik dit lees. Daarom voel ik me de laatste tijd onrustig in mijn lichaam. En als ik ga slapen lig ik helemaal niet lekker. Dan draai ik telkens.

 5. Ik voel me eigenlijk juist afgelopen tijd, maanden, juist heel erg goed.
  Meer in mijn eigen energie :)en vol van energie.
  Ik vind het alleen maar mooi om te zien en te mogen ervaren hoe het ”oude” weg gaat uit mijn leven en plaats maakt voor het ”nieuwe”.

  Liefs

 6. Oh wat een verademing om dit te lezen zeg….
  Ik voelde me vanaf vorige week donderdag wat vreemd, niet mij zelf..
  En vanaf maandag was ik helemaal niet meer me zelf, heel depri, moe, emotioneel, fysieke klachten( die nu nog wat aanwezig zijn)

  En heb ook gemerkt dat mijn energie anders aan voelt, wat ben ik blij dit artikel te hebben mogen lezen, want dit sluit echt aan, bij hoe ik me nu voel, en waar ik me in bevindt.

 7. Wat een opluchting dat dit artikel geplaatst is.Al weken spook ik s`nachts rond met een enorme druk op me (achter)hoofd,ook ben ik misselijk en af en toe duizelig.Okay nu ben ik zwanger dus dacht ik “dit hoort er gewoon allemaal bij” maar toch voelde het niet kloppend…..nu ik dit lees voel ik van binnen een enorme blijdschap en opluchting.Ook tuf ik wel 5x op en neer s-nachts om de blaas leeg te slingeren…maar goed weer een hoop opgeruimd:))

  We houden vol en gaan voor de balans,vrede en liefde in onszelf,voor de ander en voor de aarde!

  Warme groet van Suzanne

  • Net zoals Suzanne dacht ik ook dat ik zwanger was, ook al kon dit nauwelijks.
   Ik slaap héél onrustig, ik droom vele zaken over het verleden, ik hoef een aantal keer ‘s nacht uit bed om te plassen, soms heb ik veel energie, soms heel weinig, mijn lichaam tintelt vooral aan hartchakra en heb ook veel last van winderigheid.
   we houden idd vol, dank zij al deze informatie die ons zegt dat het opruim tijd is, we gaan voor het Nieuwe !
   Veel liefs
   Chantal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in