Door Celia Fenn

29 mei: De hemel is een Plaats op Aarde: de Straling van de Vijfde Dimensionale Nieuwe Aarde in Actie. Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Logboek van de Aarde schreef. Toen ik terugkeek zag ik, dat aan het einde van maart de laatste was, net voordat ik vertrok voor mijn rondreis door het Midden-Oosten en Europa. Wat een intense en prachtige twee maanden was het, en wat een enorm voorrecht om met groepen en bijeenkomsten van prachtige mensen te zijn in vier verschillende landen. Waar ik ook heen ging, de energie was van een ongelooflijk hoge frequentie toen groepen van ons het gewoon “deden” en werden opgenomen in de Vijfde Dimensie als een Groep Liefdevolle Lichtenergie als Eén gefocust in het Licht. Vanaf de oevers van het Meer van Galilea in het Heilige Land, tot de heuvels onderaan het Kasteel Tomar in Portugal, was de energie van Liefde, Vreugde en Gelukzaligheid een deel van de ervaring. De Hemel is inderdaad een plek op Aarde!

Ik heb nog niet de tijd gehad om mijn eigen foto’s en video’s te downloaden, maar dat zal nog wel komen als ik mijn ervaringen met jullie deel op de website, maar hier is alvast een foto, genomen tijdens de laatste ceremonie die ik uitvoerde in Portugal. Zesenzestig mooie Lichtwerkers, verenigend tijdens een intense en mooie ceremonie, die drie uur duurde, waarin we onze hernieuwde aansluiting op de Elementale Energieën en de Draken Families vierden. De foto is genomen tijdens een van de pauzes die we hadden tussen de ceremonies door, en hij bevat wat van de energie.(deze foto is te vinden op de site van Starchild:

Na dagen van koud en regenachtig weer, brak de zon door en was de dag perfect. De Elementalen voegden zich bij ons om er een perfecte dag van te maken. De Familie van Licht die kwam, werkte in totale Harmonie en Liefde, en ik kan de vier prachtige vrouwen die naar voren stapten om de Hoeders te zijn van de Elementen Aarde, Lucht, Vuur en Water en de tolk Maria Joao alleen maar bedanken. Het was waarschijnlijk de mooiste ceremonie waaraan ik ooit heb deelgenomen, en het was voor mij een ervaring van de Straling van de Vijfde Dimensie en de Nieuwe Aarde zoals wij samen als één werkten.

Tijdens deze periode van twee maanden van vreugde en genade, was er veel chaos en verwarring aan de gang in de “buitenwereld”. Het had ook effect op mij, want toen de vulkaan in IJsland de sluiting van de luchthaven van Frankfurt veroorzaakte, moest ik een extra week in Israël verblijven en dat gooide mijn planning voor Duitsland overhoop. Maar ik was toch nog in staat om op tijd een vlucht te krijgen voor de eerste bijeenkomst in Gross Kochberg en alles was goed. Behalve het feit dat mijn tas achterbleef in Istanbul, en ik de eerste bijeenkomst in Duitsland in geleende kleren moest doen! Het was gewoon goed … iedereen zorgde voor mij en bood kleding aan, dus voelde ik me geliefd en verzorgd, en 6 dagen later arriveerde alsnog mijn tas voor de deur!

Een gemeenschappelijk thema van de Channelings die ik deed met Aartsengel Michaël tijdens deze tour, was het openen van de nieuwe energiespiraal in het Lichtlichaam en het vastleggen van een nieuw zwaartepunt voor het Engelachtige Menselijke Lichaam. Dit ging samen met een aantal nogal intense symptomen in de keel en borst, die voor mij begonnen in Israël. Tegen de tijd dat ik aankwam in Duitsland, was ik mijn stem bijna kwijt, en heb ik de eerste bijeenkomst niet alleen gedaan in de geleende kleding, maar ook met een zeer hese krakende keel die vergezeld werd van hoesten. Gelukkig kent mijn vertaler, Anja Ida, me goed en was ze in staat om de kraakgeluiden in het Duits te vertalen!

Maar, ondanks de problemen, voelde ik me ongelofelijk goed, en bleef ik me goed en gelukkig voelen, zelfs tijdens het hoesten. De opening van deze nieuwe energiespiraal en de verschuiving zorgen voor een nieuw gevoel van evenwicht. Dit is het “Verbindings” Chakra dat jullie in staat stelt om je te verbinden en om duidelijker uit te zenden in de Vijfde Dimensie. Zoals Michaël al zegt, het plaatst je energie tussen Mededogen en de Wil om te Scheppen, ofwel het Hoge Hart en het Keel Chakra. Dit nieuwe evenwichtspunt stelt jullie in staat om door de energiegolven heen te bewegen met een gevoel van Vreugde en zonder de “symptomen” die deel uitmaakten van de ascensiereis er vóór. Het is, zoals Michael zei, ook het punt van “doorbraak naar gelukzaligheid”.

Het oude “zwaartepunt” in het menselijk lichaam lag tussen de Zonnevlecht en het Hart, ofwel tussen Kracht en Liefde. Het verschuift nu naar het Hogere Bewustzijn van Medeleven en de Wil om te Scheppen vanuit Liefde en Medeleven. Dit nieuwe zwaartepunt is hoger gelegen in het lichaam, en het zorgt voor een beter evenwicht met de krachtige Kosmische energieën die de Aarde en het Lichtlichaam binnenkomen met de Kosmische golven. De oude symptomen van onbalans zullen dan verdwijnen, en wat overblijft is een heerlijk gevoel van Vreugde en Geluk en Plezier.

Ik was er altijd zeker van dat Ascensie niet bedoeld was om een vervelend proces te zijn, en dat het niet de bedoeling was om te worden onderworpen aan eindeloze “zuivering” en herbedrading. Het lijkt erop dat we eindelijk zijn geëvolueerd tot het punt waarop de geometrie van het Lichtlichaam perfect in evenwicht is met de structuur van het fysieke lichaam, en we kunnen verder zonder de stress en de trauma’s die zo veel mensen hebben ervaren in tijden van hoge energie golven. Want we kunnen er zeker van zijn dat we gedurende de komende twee jaar, zullen doorgaan met het ervaren van golven van hoge Kosmische energie.

Voor mij betekent deze opening en activering, een nieuw gevoel van lichtheid en een mogelijkheid om meer in de processen van het leven te vertrouwen. Tegelijkertijd, zijn de problemen en onevenwichtigheden, die zozeer een deel waren van mijn ervaringen in 2009, weg aan het smelten en een nieuw gevoel van Doelmatigheid en Evenwicht is naar boven aan het komen. Een Nieuwe Ik, voor de Nieuwe Aarde! Ik vier deze Wedergeboorte met mijn Geliefde Vrienden, Familie van Licht, en Mijn Geliefde Partnerziel. Het leven is goed!

Natuurlijk, als we weer uit dit nieuwe evenwicht raken en terugvallen naar het oude “zwaartepunt”, dan vallen we terug in de chaos en de stress van de oude energieën, waarin mensen met het oude zwaartepunt nog steeds proberen om hun evenwicht te bewaren in de binnenkomende golven van energie. En dan voel je je onder druk gezet en boos en ongelukkig. We kunnen alleen “stromen” met de nieuwe energieën als we ons “zwaartepunt”, letterlijk, verhogen. Het werk dat ik deed tijdens de bijeenkomsten in het Midden-Oosten en Europa was bedoeld om mensen te helpen in de stroom van Eenheid te gaan en om het “zwaartepunt” te verhogen tot dit nieuwe chakra ofwel deze energiespiraal van Schepping en Compassie. Het was meestal een moeiteloos proces, en de mensen stroomden hier in met gemak en harmonie!

Natuurlijk is de Dolfijnmatrix energie op zijn plaats gesponnen door de Dolfijnen, om bij dit proces te helpen, en het werken met de Dolfijn Energie Zendingen was een belangrijk onderdeel van de bijeenkomsten en een belangrijk instrument in het bijstaan van mensen tijdens deze volgende stap in de evolutie van hun Lichtlichaam. Ik was de School Dolfijnen van Eilat dankbaar dat ze met mij werkten en dat ze me uitnodigden om hun energie door te geven als een manier om groepen mensen te helpen om zich opnieuw te verbinden met de wereld van de Elementalen, om zo toegang te krijgen tot de energie van Eenheid met anderen en de activering van het nieuwe “centrum” van Evenwicht en Verbinding.

Mijn dank gaat uit naar Diane in Toronto, Canada, die me erop wees, dat ze, nadat ze door dit proces was gegaan, de noodzaak voelde om te gronden en te verbinden met haar Aardester Chakra. Ik ben het daarmee eens, en wil daarop zeggen dat, toen ik bezig was met Michaël over deze activeringen, hij altijd benadrukte dat mensen heel geaard en aangesloten zouden moeten zijn. Het nieuwe “centrum” is hoger, en vereist daarom dat mensen worden aangesloten op de Aarde Ster, zodat zij kunnen wennen aan dit nieuwe centrum van evenwicht. Ik weet dat het een fysieke realiteit is, want toen ik probeerde om de volgende dag yoga te doen, bleef ik omvallen tijdens de balansoefeningen, omdat ik de fysieke aspecten van dit nieuwe centrum van evenwicht nog niet volledig had eigen gemaakt.

Maar, ik voel zo’n Vreugde in het levensavontuur, die ik jarenlang niet heb gevoeld. Ik heb een innerlijke Rust en Tevredenheid die mijn vermogen tot Liefhebben en Vertrouwen laten groeien. Ik schijn me steeds verder weg te bewegen van de intense gevoelens van angst die ik zo veel jaren heb gehad als gevolg van de geestelijke druk op mijn zenuwstelsel, en in plaats daarvan komt een rustgevend gevoel van Vrede. Eindelijk! En dit gaat samen met een nieuwe verbinding met mijn Innerlijke Vrouwelijke Godinnenenergie en een gevoel van vertrouwen in mijn uitdrukking van deze energie. Het is allemaal goed en in Goddelijke Orde.

Dus, de doorbraak naar Gelukzaligheid is inderdaad een onderdeel van de Nieuwe Aarde werkelijkheid, ongeacht waar je bent. Je hoeft niet op zoek gaan naar het paradijs, het is in je en klaar om te worden ervaren op dat punt tussen Mededogen en Schepping! Natuurlijk, het zijn in een fysiek Paradijs maakt de hele ervaring nóg leuker, en zo beginnen we de Nieuwe Aarde te manifesteren, zodat we kunnen genieten van ons nieuwe Wezen en onze getransformeerde DNA en energie. We zijn naar boven aan het komen in het Nieuwe Tijdperk van Licht als Wezens van Licht en Energie, Wezens van Liefde en Mededogen en Vreugde! We zijn veranderd, we worden Wedergeboren, en het is Heerlijk!

Ik zal meer schrijven over het werk en de rondreis, maar voor nu een groot dankjewel voor allen die met mij gewerkt hebben in Israël, Duitsland, Letland en Portugal. Ik dank Eko, die me geholpen heeft om de “Eenheids Groep Verbinding” te ontdekken en uit te voeren aan de oevers van de Jordaan in Israël, dankjewel voor je Liefde en Steun! Ik dank Ofra en Dvora in Israël, Anja Ida, Manfred, Brigitte, Christiane en Liz in Duitsland, Alena en Alex in Letland en Isabel en Ana in Portugal. Een welgemeend woord van dank. Ik dank alle Lichtwerkers die naar de bijeenkomsten kwamen, ik dank jullie voor jullie Liefde en Vreugde! Wij zijn Eén! En ook de Dolfijnfamilie van Licht, ik dank jullie voor jullie Liefde en Steun! We ascenderen tezamen …. Als Eén.

31 mei 2010 : De Vijfde Dimensie en de Familie der Mensheid : Dit jaar, als de aardetijd versnelt naar de Vijfde Dimensie, wordt het leven soms bijna ondraaglijk intens en complex. Soms is dit een mooie en vrolijke ervaring, zoals het voor mij was de afgelopen twee maanden, en soms is de intensiteit zwaar en moeilijk, zoals het voor mij was vandaag. Maar zelfs tijdens deze plotselinge verschuiving naar moeilijke energieën, kan ik zien dat er zich op een prachtige manier een nieuw levenspatroon ontvouwt. Dit patroon laat me zien dat we Eén Aarde aan het worden zijn en één Familie der Mensheid in een prachtig levensweb.

De twee gebeurtenissen die vandaag intense gevoelens veroorzaakten zijn enerzijds de plotse en onverwachte dood van een jonge zoon van een vriend in Europa, en, anderzijds, de gebeurtenissen in Israël en de dood van 9 mensen op de boten met hulpgoederen voor Gaza. Beide gebeurtenissen vonden plaats op duizenden mijlen afstand van waar ik woon, maar beide gebeurtenissen raakten me heel direct.

De gebeurtenissen in Israël wekten buiten Israël onmiddellijk reacties en veroordelingen op. Binnen Israël is er angst en onzekerheid en wanhoop, te oordelen naar enkele van de reacties die ik heb gezien. Ik denk daarbij aan mijn vrienden en Lichtfamilie die er wonen, de mensen die ik liefheb, en ik voel me angstig in hun plaats. Maar de wereld is aan het veranderen, en ik weet dat oorlog binnenkort niet meer mogelijk zal zijn in deze Vijfdimensionale Wereld. We zijn allemaal zo aangesloten en onderling verbonden, in de hogere dimensies en in letterlijke zin op het materiële vlak, omdat we een Wereldwijde Familie aan het worden zijn. Wereldwijde Gebeurtenissen zijn niet dingen van ver weg waarover we lezen in het nieuws, maar dingen die onze levens raken en die van onze vrienden en geliefden.

Het leven is in veel opzichten fragiel, niet alleen dat van de Planeet en haar ecosystemen, zoals is aangetoond door de enorme schade van de olieramp in de Golf van Mexico, maar ook onze individuele levens. Dit was wat ik voelde toen ik hoorde dat een mooi jong kind, de zoon van een vriend in Europa, plotseling was overleden door een ongeval. Hoe kwetsbaar is het leven, en hoe kort kan het zijn.

En toch, het leven is zo Mooi en zo Rijk en zo ongelooflijk Intens en Bruisend. Terwijl ik daar zat vanavond en over al die gebeurtenissen nadacht, voelde ik golven van intense liefde. Ik voelde de liefde voor de Planeet en de Mensheid. We zijn hier op dit prachtige juweel van een Planeet in de 21ste eeuw, rijdend op de golven van Kosmische energie die ons aan het verheffen zijn naar de Vijfde Dimensie en een nieuwe realiteit, en toch krijgen we nog steeds te maken met wat het betekent om Mens te zijn en te Beminnen en te Zorgen voor wie we liefhebben en voor onze planeet. Ik voelde intense liefde voor mijn Partner, die mij steunt en van mij houdt, en voor mijn vrienden en voor de hele Lichtfamilie op de Planeet Aarde, degenen van ons die bewust en ontwaakt zijn en aan het werk voor het Nieuwe Tijdperk van Liefde en Vrede. Ik voelde in ieder van ons een Gouden netwerk van Bewust Licht en Liefde.

Als een kanaal, heb ik zo vaak de mooie ideeën van Spirit overgebracht door mijn woorden, maar vanavond wilde ik de prachtige energie van de Mensheid overbrengen, van ons, van onze Dromen en Verlangens, onze Liefde en Hoop, en het wonderbaarlijke leven dat we leven op Planeet Aarde. Ja, het is eindig, het kan plotseling eindigen, en het is soms moeilijk en het raakt ons. Maar soms kan het zo ongelooflijk mooi en stralend en vol van liefde zijn.

Op dit moment voel ik en adem ik echt de aansluiting op de Vijfde Dimensie. Ik voel het even direct als mijn adem, en ik voel het in het kloppen van mijn Hart. Ik voel het als ik wakker word en als ik ga slapen in Gods Genade. Ik zie het in de ogen van de mensen die ik liefheb, in de woorden van degenen die mij liefhebben, en in de lach en de tranen die we delen.

Ik blijf zeggen, dat het leven goed is! Ik voel zo’n intense Vreugde bij het eenvoudige bestaan van Leven en bij het in Leven Zijn, iets dat voor mij niet mogelijk was in de oude energieën van de Derde Dimensie. Op deze nieuwe en prachtige plaats, is het levensweb een prachtig web van onderlinge verbindingen die tegelijkertijd zacht en liefdevol en hartstochtelijk en intens en direct zijn. Ik kan alleen maar vieren wat ik geworden ben, wat we samen zijn geworden op de Nieuwe Aarde. Wij zijn echt mooi … samen … ALS EÉN.

Ik weet niet wat er zal gebeuren in Israël. Ik houd vast aan de intentie van Vrede en Veiligheid voor al mijn geliefde familie in Israël, en ik weet dat alles zich zal ontvouwen volgens de Goddelijke Wil en voor het hoogste goed. We zijn allemaal geliefd. En voor mijn vriend die zijn geliefde kind verloren is, weet ik allen dat in deze nieuwe energie, de ziel van een jong kind moeiteloos en met Vrede en Genade terugkeert naar het Licht van God. De Engelen openen hun armen en verwelkomen de Geascendeerde Ziel terug in huis. Het is allemaal een onderdeel van het Plan van het Leven op Aarde en het is allemaal een uiting van Goddelijke Liefde en Genade.

Als ik morgen wakker word, weet ik niet wat me te wachten staat, de aard van het leven in de Vijfde Dimensie is niet veiligheid en gewoonte. Het is het onverwachte en de stroom van het leven vol met eindeloze mogelijkheden. Mijn werk is om te kiezen wat er zal zijn en dat te manifesteren via mijn intentie en focus, en met dankbaarheid te accepteren wat mij wordt gegeven. En dat doe ik. Want ik weet hoe de Aarde gevuld is met zoveel Zielen die hebben aangeboden om hier te komen om te zien wat ze kunnen ervaren en bereiken in een materiële vorm, en dat zo velen van ons zich nu bewust zijn van wat we doen om ons leven te creëren en een planeet van Vrede en Liefde te creëren. Het is te mooi voor woorden, en ik ben dankbaar. Ik ben dankbaar om hier te zijn en te leven in deze tijd van Transformatie en Verandering.

Ik ben dankbaar voor deze nieuwe energie en voor de kansen die ik krijg om mijn creatieve energie te uiten en de Planeet Aarde te ervaren. Ik vraag alleen aan eenieder die dit leest, om ook de diepe Vreugde en Liefde van de Vijfde Dimensie te ervaren. Als we werken aan een Planeet die Schone Zeeën en Zuivere Lucht heeft en die gezonde voeding creëert voor gezonde mensen, kunnen we het doen op een bewuste en liefdevolle manier. We kunnen het doen met dankbaarheid en ontzag voor de gelegenheid, en we kunnen de woede en de lage eigenwaarde loslaten die zoeken naar schuld en oordeel. Of niet. De keuze is aan ons!

Ik voor mijzelf, vier het Leven en de Schoonheid van het Leven, en ik accepteer dat het soms moeilijk is en zwaar. Maar het is bovenal een avontuur in Tijd en Ruimte en het tot uitdrukking brengen van Liefde en Creatieve Energie. In deze nieuwe, Vijfde Dimensionale Werkelijkheid, met ons centrum van Mededogen, Liefde en Creatie, kunnen wij alleen met ontzag gaan staan voor de Schoonheid van het doorstromende Geschenk van Goddelijke Liefde, die belichaamd wordt door Onze Planeet en Allen Die op haar Leven en Ademen.

Namaste!

© 2010-11 Celia Fenn en Starchild Global

Nederlandse vertaling © 2010-11 Oscar Woudsma, www.dezesdezon.nl

Dit werk valt onder licentie van Creative Commons License.

U bent vrij om het werk te kopiëren, te verspreiden, vertonen en uit te voeren onder de volgende voorwaarden: U moet de auteur benoemen, U mag dit werk niet gebruiken voor commerciële doeleinden, en u mag dit werk niet wijzigen, veranderen of voortbouwen op dit werk. Bij hergebruik of verspreiding dient U de licentievoorwaarden van dit werk kenbaar te maken aan anderen. Van elk van deze voorwaarden kan worden afgeweken indien u toestemming hebt van de rechthebbende. Voor elk ander doel van gebruik moet toestemming worden verleend door de auteur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in