DELEN
Noorderlicht gemaakt door de Zonnewinden

Avonturen in het nieuwe bewustzijn

07 januari 2011: een Nieuw Jaar en een Nieuw Begin …… Hier zijn we dan; het begin van het jaar 2011. Dit is in elk opzicht zeker een nieuw begin. De krachtige verschuivingen en overgangen in 2010, te beginnen met de Grootkruis Samenstand en eindigend met de Maans- en Zonsverduisteringen omstreeks de Zonnewende, verschoven de Aarde naar een aangepaste baan voor haar afspraak met de 2012 Tijdspoort en haar entree in “Tijdloosheid” en de nieuwe werkelijkheid van de Multi-dimensionale Aarde.

De Maansverduistering op 21 december gaf de eerste aanzet. Op dat moment werd de Goddelijke Vrouwelijke Shekinah energie volledig geactiveerd in de Aarderasters. De voorbereiding hiervoor heeft gedurende het gehele jaar plaatsgevonden, te beginnen in Jeruzalem op 1 januari 2010 met de activering van de Tempel van het Gouden Licht, en de latere activering van het Kristal van de Hoeders van de Aarde in april. Andere centra werden ook ingeschakeld om zich uit te lijnen met de Shekinah stromen, en zo stroomde dit krachtige Goddelijke Vrouwelijke Licht, omstreeks de Verduistering van de Volle Maan op de 21e, door het Kristallijnen Rastersysteem van de Hoeders van de Aarde. Deze energie creëerde een krachtige aardingsenergie voor degenen die ontwaakt zijn en klaar voor de Vijfdimensionale Tijdlijn, want op dat tijdstip verplaatste de Aarde zich volledig naar het Vijfdimensionale Tijdtraject dat haar in lijn zal brengen met het Galactische Vlak voor de 2012 Zonnewende.

De Zonsverduistering op 4 januari maakte het afsluiten ofwel de voltooiing van deze reeks van verschuivingen mogelijk. Op dat moment werden de Goddelijke Mannelijke energieën in balans gebracht met de Nieuwe Goddelijke Vrouwelijke Lichtcodes, en de nieuwe energieën werden in onze werkelijkheid in beweging gezet. Een krachtige tijd …. zeker een Nieuw Begin. En op dat moment waren de hemelse energieën zeer actief, met krachtige zonnewinden tijdens de laatste paar dagen! Hier zijn een aantal mooie foto’s, overgenomen van de Space Weather website (www.Spaceweather.com). Allereerst een foto van de Zonsverduistering genomen vanuit Italië:

en hier een van de Aurora of Noorderlicht gemaakt door de Zonnewinden:

Noorderlicht gemaakt door de Zonnewinden

Diverse mensen hebben mij gevraagd, na de Zonnewende-webinar en de channeling van januari, wat het precies inhoudt om te leven op de Nieuwe Tijdlijn, en hoe dat van invloed is op onze relaties met hen die nog op de oude tijdlijn leven? Mijn ervaring is, dat je extreem gevoelig wordt voor wanneer mensen op de oude tijdlijn proberen om je aan een drama te “haken” dat lage frequentie emoties en energieën met zich meebrengt. Je voelt direct een verlies van energie en focus, en de oude frequentie van gevoelens zoals woede en depressie en angst. Echter, zodra je jezelf hiervan bewust wordt, kan het een eenvoudige zaak zijn om je uit het drama en van de haak te verwijderen, en terug te keren naar je eigen Kalme en Rustige Vijfdimensionale Ruimte.

Ik probeer de twee tijdlijnen, ofwel manieren van zijn in de wereld, te zien als evenwijdige lijnen die elkaar tijdelijk kunnen kruisen. Jij kunt jezelf nu, als individu, vrij gemakkelijk bewegen tussen de twee tijdlijnen van waarneming. Op dit punt moeten we allemaal heel bewust en alert zijn als we proberen om onze frequentie in de Vijfde Dimensie van Vrede en Liefde te houden en niet terug te vallen naar de oude frequentie van Angst en dualistische drama’s. En, als je afglijdt naar beneden, vergeet dan niet om jezelf te vergeven en gewoon opnieuw je energie te focussen op de hogere frequentie. Het is heel simpel, maar het kan je wel wat inspanning kosten om die focus in stand te houden en in de energie van Vrede te blijven.

Onthoud gewoon dat Vrede een energie is die zich in je bevindt, en als je jezelf richt op innerlijke Rust en Harmonie, zal je deze energieën ook herstellen op de uiterlijke niveaus. Vrede, Rust en Stille Meditatie helpen allemaal om het innerlijke wezen terug te brengen naar de hogere frequenties van Verbondenheid en Vreugde.

Echter, degenen die proberen om op dit moment op de lagere frequenties te blijven, vinden dat het leven steeds moeilijker en stressvoller wordt. Dit is de druk van evolutie! Onze evolutie heeft ervoor gekozen om ons en de Aarde te verschuiven naar hogere frequenties, en hierdoor komt het dat we het leven gemakkelijker vinden als we contact maken met de stroom van Goddelijke Liefde. De mensen op de lagere frequenties kiezen het “doodlopende” pad in evolutionaire zin, en dus vinden ze het leven moeilijk, alsof er geen uitweg is. In werkelijkheid is de enige uitweg “omhoog”. En ja, dan kan je merken dat je in eerste instantie het contact verliest met degenen die nog niet klaar zijn om die verschuiving te maken, en liever voor hun drama’s en de bekende manier van leven kiezen. Maar, zoals Aartsengel Michaël zegt, weet dat elke persoon op de planeet ingestemd heeft om de verschuiving te maken, en dat ze op een bepaald punt weer zullen bijtrekken. Jullie zijn de wegwijzers, en het is jullie rol om vooruit te gaan en anderen de weg te laten zien.

Volgens Michael, zal de oude tijdlijn wegvallen op een bepaald punt in het midden van 2012, als de Aarde uitgelijnd is met de Tijdpoort en begint met haar reis naar dit Nieuwe Tijdperk en we ons allemaal voorbereiden op de grote evolutionaire Sprong in de Nieuwe Tijd. Het is zeker een groot avontuur in het Nieuwe Bewustzijn!

Maar in deze tijd waar we nog maar net dit nieuwe pad zijn opgegaan, kunnen ook wij het in eerste instantie erg lastig vinden om onze focus en onze intentie in stand te houden. Dit is Nieuw Terrein en onbekend terrein, maar we hebben de moed en het vertrouwen om onze weg te vinden. In de afgelopen jaren, hebben we alle kennis en vaardigheden ontwikkeld die we nodig hebben om succesvol te manifesteren en te co-creëren in de Nieuwe Realiteit in een geest van Plezier en Avontuur.

Dus, dit gezegd hebbende, iets over hèt nieuwsonderwerp van dit moment, de massale sterfte van vogels en vissen op verschillende plaatsen op de Planeet, voornamelijk in de VS. Er zijn veel verklaringen voor deze gebeurtenissen, variërend van de ‘wetenschappelijke’ visie die zegt dat dit “normaal” is en een gevolg van ziekte en trauma, tot de meer metafysische visie die aangeeft dat dit te wijten is aan de nieuwe energieën en verschuivingen in de magnetische velden . Nou, totdat we het zeker weten, kunnen we alleen maar speculeren. Mijn gevoel is, dat dit een “massa demonstratie” is van de dieren, dat het leven op de oude tijdlijn een doodlopende weg is. We hebben ons milieu in naam van de hebzucht te lang misbruikt, en nu is het milieu aan het “afsluiten”. Als we verschuiven naar de Nieuwe Tijdlijn, moeten we ook verschuiven naar een duurzame levensstijl. Als we willen dat onze dieren en planten onze Nieuwe Aarde met ons delen, dan moeten wij ze met Liefde in onze harten sluiten en ervoor zorgen dat we allemaal verbonden zijn in Liefde op de Nieuwe Tijdlijn.

We kunnen ze “omhoog” trekken naar ons, in plaats van doen alsof we ze alleen maar dood waarderen! Laat hen weten dat we ze waarderen als levende wezens en dat we willen dat ze onze Nieuwe Aarde met ons delen. Laat hen weten dat we ze meer waarderen dan alleen voor hun waarde als voedsel, maar ook voor de schoonheid van wie en wat ze zijn! Het is tijd voor de verschuiving van bewustzijn, die ons allemaal zal meenemen naar de Nieuwe Aarde en door de Tijdpoort naar de Nieuwe Tijd.

En dan is er nog één “nieuw” ding, namelijk, dat het “oude” Logboek van de Aarde in deze ruimte is herboren als “De Opkomende Nieuwe Aarde: Avonturen in het Nieuwe Bewustzijn”. De Overgangsperiode is voorbij, we zijn aangekomen in onze Nieuwe Werkelijkheid, vanaf hier zijn we aan het cocreëren en het manifesteren in samenwerking met de Aarde en met Geest terwijl we voortgaan naar die Nieuwe Morgenstond in december 2012. We hebben 26 000 jaar op dit moment gewacht, en we gaan deze “Sprong van Bewustzijn” tegemoet met Anticipatie en Liefde en Vreugde!

20 januari: de Wolf Maan / Luipaard Maan en het Leven in een Verticale Realiteit ……

Afgelopen nacht was het de Volle Maan van januari, de eerste Volle Maan van 2011 en de eerste sinds de krachtige Volle Maan van december die de Aarde verhief naar haar nieuwe traject in de richting van de Vijfde Dimensie. Het was een krachtige en mooie Volle Maan, die de Midwinter in het Noorden en de Midzomer in het Zuiden aangaf. Hier onder staat een intervalfoto die genomen is in Frankrijk, met dank aan de Space Weather website (www.spaceweather.com).

intervalfoto maan

De maan wordt de “Wolf Maan” genoemd door de Indianen in het Noorden, want als in de Midwinter het land met sneeuw bedekt is, kan ’s nachts duidelijk het gehuil van de wolven worden gehoord. Ik woonde gisterenavond een Volle Maan kring bij, op een strand in de buurt van waar ik woon, en het voelde voor mij heel erg aan als de energie van de Midzomer Volle Maan van de Luipaard. Luipaard energie is krachtig, stil en nobel, net als de energie van de Jaguar in Zuid-Amerika. Ik ben dol op het werken met Jaguar energie in Zuid-Amerika, en dus was het echt geweldig voor mij om samen te werken met haar “broer / zus” energie in Afrika. Tijdens onze kring begon het zachtjes te regenen, en het voelde aan als een liefdevolle reiniging door Moeder Natuur, hoewel ik helemaal verkleumd was tegen de tijd dat ik thuis kwam!

Het spreken over regen, brengt mij bij het volgende onderwerp: het diepe trauma dat ervaren wordt op zo veel plaatsen van onze Geliefde Planeet, terwijl de Aarde verschuift naar de Vijfdimensionale Matrix en ruimte maakt voor de diepe zuivering die nodig is. Maar voor ons, is er veel stress en verlies van levens in Australië, Brazilië en Sri Lanka. We zijn allen één, en zo ervaren we het op een diep niveau en voelen we mee met wat de lijdende mensen meemaken. Degenen onder ons die ontwaakt zijn, zijn ook in staat om onze energie van Licht en Liefde te sturen naar deze plaatsen om degenen die getroffen zijn te helpen om zich beter te voelen en om het hanteerbaarder te maken.

Als we ons verplaatsen naar de Vijfde Dimensie en de Nieuwe Aarde werkelijkheid, moeten we beginnen met anders denken en om de verantwoordelijkheid te accepteren voor wat we creëren. De regen reinigt, maar veel van de schade en vernietiging is te wijten aan de manier waarop we met de grond omgaan en ons gebrek aan besef van wat onze acties teweeg brengen. We moeten een bewuste stap doen door vergeving van de Aarde te vragen door haar te laten weten dat we haar en al haar volkeren liefhebben. In Australië, wordt het Great Barrier Koraalrif bedreigd door de vervuiling die in de zee is gespoeld door overstromingen. Ja, daarvoor zijn overstromingen juist bedoeld, om het reinigingsmiddel te zijn, maar als deze reiniging giftige chemicaliën uit de landbouw zoals pesticiden en zware metalen uit de mijnbouw meeneemt naar de oceaan, dan wordt het leven in de oceaan ook bedreigd. We zijn allemaal verbonden, en de acties van vandaag zullen gevolgen hebben gedurende vele komende jaren. In Brazilië heeft de ontbossing van de heuvels en bergen en de bouw van onveilige, goedkope huisvesting, geresulteerd in vele doden door aardverschuivingen die hadden kunnen worden vermeden. Hier in Zuid-Afrika, in onze grootste stad, staan we ongeveer 12 maanden of minder af van een grote ecologische ramp. De uitgebreide mijnbouw onder de stad, gedurende meer dan honderd jaar, heeft een netwerk van tunnels gecreëerd die zich vullen met verzuurd water. De hevige regens en overstromingen in het gebied zijn er de oorzaak van dat het water snel stijgt, en naar verwachting zal dit water binnen het jaar de zoetwaterbronnen vervuilen en de straten overstromen en de rivieren vervuilen. Tot nu toe, weet niemand wat te doen…

De Aarde vraagt ons om na te denken en te voelen en te beginnen met verantwoordelijk te zijn. Wij worden natuurlijk vanuit de Geestelijke Hogere Dimensies van Licht op alle mogelijke manieren geholpen bij dit proces. In de loop van deze maand, hebben we het Kosmische Diamanten Lichtlichaam geactiveerd, dat degenen onder ons die deze verschuiving maken toegang geeft tot bronnen van immense energie en kracht en een directe verbinding met Kosmische Energie. Dat is waarom zo velen van jullie zo’n vreemde energieverschijnselen, en vreemde ongelukken en gebeurtenissen, ervaren in het leven. De kracht van deze nieuwe energiestroom, verbonden met de Platina Straal en de creatieve kracht van de Shekinah, creëert intense vortexen en draaikolken van licht in je Lichtlichaam als het op jou aangesloten wordt en zich in je vestigt.
Maar als dat gebeurt, voel je de meest immense Vrede en Vreugde en de kracht om te beginnen met het oplossen van dingen die onmogelijk leken, zowel in je eigen leven als in de Planetaire Werkelijkheid.

Ik zelf, heb de afgelopen twee maanden in mijn eigen huis doorgebracht, en ik heb eindelijk het gevoel dat het leven zich manifesteert op de manier zoals ik het zelf wil, en dat ik leef met Vrede en Rust in mijn Hart en Ziel. Op deze plek ben ik in staat om mezelf beter te leren kennen en te weten wat ik met mijn leven wil en wat mijn Hogere Zelf op dit moment met mij wil.

Dit omvat het leven op een bewustere en duurzamere manier in relatie tot de Aarde. Maar ik krijg ook aangereikt om me te herinneren dat ik nu in een “Verticale Werkelijkheid” leef. De Derde Dimensie was een “Horizontale Werkelijkheid”, waar de beweging op de horizontale assen van tijd en ruimte het leven definieerden. Het was belangrijk om dingen te ‘doen’ en voorwaarts te blijven gaan om het leven voor je te laten werken. Maar nu, op de verticale as van de Vijfde Dimensie, is het noodzakelijk om je eerst te verbinden met het bewustzijn van het Hogere Zelf en de Goddelijke Geest, evenals met het Aarde Bewustzijn zoals dat wordt uitgedrukt via de Aardse rasters, alvorens wat dan ook te doen op het horizontale of materiële vlak.

Dit betekent dat de Goddelijke Vrouwelijke energie de boventoon neemt op de Nieuwe Aarde. Het werken met deze Nieuwe Energie, betekent allereerst dat je jezelf afstemt op je Hart in Rust en Vrede, om te voelen wat er van je gevraagd wordt op die plek en in verband met Al Wat Is, en dan de levenskeuzes te maken op basis van wat op een diep niveau is gevoeld. De Vrouwelijke energie doet de eerste stap, en dan kan de Mannelijke energie in actie komen in de wereld. En met de krachtige nieuwe Platina Shekinah energie die de nieuwe rasters aan het instromen is, is er een krachtige creatieve energie die leidt tot bijna onmiddellijke manifestatie in de materiële sferen.

De kracht om in een versneld tempo te manifesteren, creëert de onstabiele energie die sommigen van ons om zich heen voelen, en dat kan leiden tot kleine ongevallen en “blow-outs” totdat we die energie in ons Lichtlichaam hebben verankerd en beginnen om de kracht te laten stromen op een manier die bevorderlijk is voor onze nieuwe werkelijkheid.

Vergeet niet dat dit een hoge frequentie energie is, en het werken hiermee is net als leren rijden met een sportwagen na het besturen van een bus. Je moet erg voorzichtig zijn en opletten, totdat je het onder de knie hebt, en dan zal het zo leuk zijn!

Ja, je hebt essentiële vaardigheden nodig voor het omgaan met “nu” als je door deze ervaring heen gaat. Raak niet in paniek, blijf rustig en wees kalm. Ga de Ruimte van je Hart binnen en haal diep adem. Voel ….. wat er gaande is en wat er gedaan moet worden. Doe niets, totdat je een antwoord voelt. Als je behoefte hebt om te rusten en vredig te zijn, doe dat dan. Rondrennen en oplossingen afdwingen zal nu alleen maar leiden naar een weg die dood loopt. De antwoorden komen in Vrede en via de Ruimte van het Hart, en dan manifesteren de oplossingen zich vrijwel onmiddellijk.

We leven echt in een Nieuwe Werkelijkheid, en het kan een avontuur zijn als je deze nieuwe manier van zijn in de stroom van Creatieve Energie en met de Goddelijke Kracht van Wie Je Bent, onder de knie krijgt.

Het liedje dat nu steeds opnieuw door mijn hoofd heen gaat is deze van Miten, genaamd “Verticale Werkelijkheid”. Geniet ervan!

© 2011-12 Celia Fenn en Starchild Global,
Nederlandse vertaling © 2010-11 Oscar Woudsma, www.dezesdezon.nl

Dit werk valt onder licentie van Creative Commons License.
U bent vrij om het werk te kopiëren, te verspreiden, vertonen en uit te voeren onder de volgende voorwaarden: U moet de auteur benoemen, U mag dit werk niet gebruiken voor commerciële doeleinden, en u mag dit werk niet wijzigen, veranderen of voortbouwen op dit werk. Bij hergebruik of verspreiding dient U de licentievoorwaarden van dit werk kenbaar te maken aan anderen. Van elk van deze voorwaarden kan worden afgeweken indien u toestemming hebt van de rechthebbende. Voor elk ander doel van gebruik moet toestemming worden verleend door de auteur.

1 REACTIE

  1. Bij mij is er na 4 januari een prachtige ommekeer gekomen. Ik was in totale rust en blijheid met mij en de omstandigheden ( vrij chaotisch ).Tot vorige week ik nieuwe energieën waarnam ( blauwe lichtbundels met sterretjes)
    Dit heeft geleid tot prachtige NU momenten en ‘s-nacht begint alles weer opnieuw. Hartkloppingen, wakker zijn en lichtflitsen die komen en gaan. Ook met mijn ogen dicht blijft het licht komen en gaan.
    Ik vind de energie heel heftig. Zelfs als ik erover schrijf wordt het intenser….Ik vind het niet makkelijk hiermee om te gaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in