DELEN
Maya Kalender

De Maansverduistering op 15 Juni 2011 en de Activering van de Stonehenge “Supergalactische” Poort tijdens de Zonnewende van 21 juni 2011 – Celia Fenn

Maya Kalender
Maya Kalender

In de afgelopen maanden, sinds de opening van de Negende Golf van de Maya Kalender, heeft Aartsengel Michael gesproken over het concept om een ​​”Meester van Tijd” te worden. Dit komt omdat we het ons in deze Nieuwe Werkelijkheid van Multi-dimensioneel bewustzijn niet kunnen veroorloven aan één Kalender of eén manier van tijd meten of creëren gehecht te zijn. Er zijn veel manieren om te werken met de stromende cycli van tijd en de krachtige energieën die uit het Galactische Centrum voortvloeien en de motor zijn voor Galactische en Planetaire Evolutie van Bewustzijn.

De meest krachtige energieën vindt je tijdens de komende Volledige Maansverduistering op 15 juni en de Zonnewende op 21 juni 2011. Deze twee Tijdgrenzen leiden het Menselijk Bewustzijn naar een nieuw niveau van Bewustzijn en Verbinding.

Het “Tijdstroom Programma” dat ga ik gebruiken om het belang van deze gebeurtenis te bespreken, is de Nieuwe Realiteitswetenschap van Astronomologie … een nieuwe manier om naar de Evolutie van de Aarde en Mensheid te kijken via de Sterrengrafieken van de Hemelen, een dat dertien huizen bevat in plaats van de twaalf in de conventionele astrologie

Het dertiende huis heet Ophiuchus en deze valt in het gebied tussen het einde van Schorpioen en het begin van Boogschutter. De naam “Ophiuchus” betekent gewoon “Slangenhouder” en deze constellatie wordt geïdentificeerd met Healing en de Meester Healing Energieën, en de archetypische energieën van Aesclepius, Imhotep en de Slangengodinnen! Ik moet toegeven dat ik een persoonlijke interesse in dit nieuwe huis heb, omdat mijn eigen geboortedatum op 8 december betekent dat ik een native van dit dertiende huis ben en alles waarvoor het staat in de Nieuwe Energieën.

Ophiuchus is voornamelijk de energie van Healing en Globale Healing, een energie die ondersteunt, voedt en heelt. Maar het is ook interessant dat Imhotep bekend stond als een “Meester Bouwer” en Architect, en soms vermeld wordt bij het ontwerp en de bouw van de Grote Piramide. Dit is van belang omdat de Volledige Maansverduistering en de Zonnewende-uitlijningen de Stonehenge Supergalactische Poort zullen activeren, of de klok op de Heilige Stonehenge site “resetten” om de Aarde met het Galactische Centrum af te stemmen. Dit resetten zal worden uitgezonden naar alle Heilige Plaatsen die als “knooppunten” van de Planetaire Supercomputer functioneren, met inbegrip van het Piramiden Complex in Giza, dat ervoor zal zorgen dat de Planeet Aarde perfect is afgestemd op haar Traject richting 2012 met het Nieuwe Tijdperk van Licht, dat ook wel Ascensie genoemd wordt.

Dit is zeker een wonderbaarlijke gebeurtenis en iets om te vieren. Terwijl de rest van de wereld in hel en verdoemenis gehuld kan zijn en het einde van de wereld verwacht, kunnen we heel duidelijk zien dat we perfect op schema zitten voor de Galactische en Planetaire Wedergeboorte in het Nieuwe Tijdperk van Licht dat voltooid zal worden tegen de Winterzonnewende Uitlijning van december 2012.

Het belangrijkste voor mij is, dat Ophiuchus de energie van Healing en Ondersteuning is en de energie van de Afstemming met de Galactische Frequenties. Veel mensen die ik spreek, of die me schrijven, klagen over het gevoel gebrek aan steun op zovele niveaus. Ja, waarschijnlijk is dat omdat je volgens een enkelvoudige kalender of tijdcyclus technologie hebt geleefd die deze energie van genezing en ondersteuning volledig mist. Wanneer we naar een bewustzijn van de Sterrenbeeld Healer verschuiven en hoe deze energieën met ons samenwerken, kunnen we deze energieën op manieren in ons leven kanaliseren die helend en ondersteunend voor onze veranderingen zijn.

Dit is de energie die we zochten en waarop we gewacht hebben … en ze is hier om ons te steunen in de volgende fase van onze Reis. Het is echt tijd om te vieren!Dus, laten we het hebben over de betekenis van Stonehenge in deze komende Hemelse en Planetaire gebeurtenissen. Laat me eerst een foto tonen van mij en mijn vriendin Sarupa Shah bij Stonehenge in 2009.Celia Fenn

Tijdens dit bezoek aan Stonehenge, dat was mijn tweede, was ik me bewust van de roerselen en activiteiten van de Stonehenge energieën. Tijdens het vorige bezoek in 2008, vond ik Stonehenge bijzonder rustig en mijn vriend/in grapte dat Stonehenge en “Galactisch Busstation” was dat door niemand werd gebruikt! Je moet begrijpen dat Stonehenge in het Graancirkel Land ligt en dat er belangrijke Graancirkels zijn geweest in het gebied recht tegenover de Henge. Dus, in 2008 was het Busstation in Kosmische Termen verlaten en niemand liftte mee! Dan, in 2009, tijdens mijn bezoek met Sarupa, merkte ik een complete verandering op … Ik voelde Stonehenge “neuriën” zelfs voordat we de heuvel omhoog klommen die naar de vallei beneden leidt waar de Stenen zich bevinden. Het kwam op een prachtige manier “on line” en het Kosmische Busstation maakte zich klaar om weer Kosmische bezoekers te ontvangen en te functioneren als een Planetaire Frequentie Afstemmingstechnologie voor de Planeet.

Deze komende maand zullen de twee spectaculaire Hemelse gebeurtenissen die op Stonehenge gericht zijn de Henge geheel in Afstemming brengen met de Nieuwe Tijd Codes, en deze nieuwe uitlijning met alle Heilige Plaatsen op het Nieuwe Aarde Raster activeren, evenals de Piramides in Egypte. Het zal een enorme Recalibratie van de Aarde zijn voor haar Nieuwe Aardse Kosmische Reis! Tijdschip Aarde staat ons toe om ons met haar Hoogste, Mooiste en Helende Frequenties te verbinden! Je wordt uitgenodigd om je Hart te openen en deel uit te maken van deze Recalibratie, wat een persoonlijke recalibratie zal worden met de energieën van Healing en Ondersteuning die archetypisch aangegeven worden door Ophiuchus.

Op 15 juni 2011 zal de Volle Maan tijdens een Volledige Maansverduistering over Stonehenge rijzen. De Maan zal zich ook slechts 3 graden van het Galactische Centrum bevinden, wat bijna in samenstand is. Op dat moment zullen krachtige Lunaire en Galactische Lichtcodes de Goddelijke Vrouwelijke energieën van de Slangengodinnen en de Platina Straal energieën van de Shekinah in de Stonehenge Time Code Frequentie Cycles recalibreren. De Energie van de Grote Kosmische Moeder Ma’at, zal de gehele Henge terug in Kosmisch Evenwicht brengen … en het “Busstation” zal klaar zijn om Kosmische Reizigers te ontvangen!

Nu, tijdens de Zonnewende van 21 juni, speelt de Constellatie van Ophiuchus weer een hoofdrol. Hier is een afbeelding van een Graancirkel van Wilton Windmill, een paar dagen geleden. Het toont een slang!Celia Fenn slang

Volgens Astronomologe Donna Provancher, wijst de slang in de richting van Stonehenge en duidt dit op de vereniging van de Slang met de ‘Slangenhouder” in Stonehenge tijdens de Zonnewende op 21 juni. De slang vertegenwoordigt Psychische Kracht en Energie, en de Slangenhouder is iemand die deze energieën kan vasthouden en gebruiken ten behoeve van de Mensheid en de Planeet!

Donna Provancher
Donna Provancher

De Kosmische Planners in de Hogere Dimensies verliezen hier geen tijd aan! Zodra Stonehenge “online” komt met de nieuwe Kosmische Frequenties, zullen degenen die open staan en klaar zijn de gelegenheid krijgen om de Slangenkracht energieën voor Persoonlijke en Planetaire Healing op diepe niveaus te ontvangen. Als het “Hart” van Ophiuchus op 21 juni over Stonehenge rijst, worden we allemaal uitgenodigd om onze Harten te openen en Een te worden met de Slangenhouder, om ons te bekrachtigen door de Kracht van onze Energie te omhelzen en voor Diepgaande Healing en Activering te gebruiken.

Degenen die bereid zijn om Meesters van Tijd te worden, zullen deze recalibratie ongetwijfeld vieren en klaar zijn om op de golven van Kosmische Energie te “rijden”, die je ook een “Meester van Lichtharmonieën” maken. Want het is dit Meesterschap van Tijd, samen met het Meesterschap van Lichtharmonieën, die iemand een burger van de Kosmos maken, iemand die zich Bewust is van de bewegingen van de Hemelse Supercomputer, en die met vaardigheid en tegenwoordigheid van geest en met kracht en moed op de Golven van inkomend Licht kan meerijden. Niet voor niets hebben de Indigo kinderen spelletjes gespeeld en naar tv-series gekeken over het Beheersen van Tijd en Energie! Het is het geschenk dat we allemaal aangeboden krijgen als we de oude desintegrerende tijdlijnen kunnen loslaten en ons naar een bewustzijn bewegen van de wijze waarop de vele verschillende cycli en frequenties in elkaar passen, om zo onze weg naar de Sterren en de Helende Reis van Tijdschip Aarde in kaart te brengen.

Dus, raadt ik jullie aan om op 15 en 21 juni deel uit te maken van deze binnenkomende energieën door deel te nemen aan rituelen, ceremonies en meditaties die deze Nieuwe Lichtcodes in onze Kosmische Harten en het Kosmische Hart van de Planeet zullen verankeren.

Voor meer informatie over Astronomology en deze uitlijningen nodig ik jullie uit om de website van Donna Provancher bezoeken, http://astronomologer.com/

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens – The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

© 2011-12 Celia Fenn and Starchild Global

This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.

1 REACTIE

  1. Hallo celia,
    Wat fijn dat je dit bericht hebt geschreven.
    Gisteren hebben wij nadat ik een vision kreeg een klankschaal lichtmeditatie bijeenkomst gehouden olv Marja Hoefsmit.
    Ik ben de Keeper van de poort van het vlindersterrenhoop sterrenwegstelsel en de informatie van jou die ik nu lees heb ik mogen “ZIEN” tijdens de klankreis, bij deze kunnen wij dus samen bevestigen dat jou informatie zuiver is en klopt.Mooi hoor dit heb ik nooit kunnen bedenken.
    Bless the day says edmee

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in