DELEN

Aartsengel Gabriel via Robert Baker

In deze tweede maand zal de 5de chakra je naar de 3D identiteit en macht bewegen die met de hogere wil verbonden is.  Dit zal de passie voor het leven en de waarheid steeds meer doen ontwaken.

Omdat de 3de chakra het gebied van manifestatie en het lagere mentale lichaam is (ideeën, concepten en overtuigingen), zal het een tijd zijn waarin oude overtuigingen naar boven zullen komen en je de illusie van enkele van je oude waarnemingen zult beginnen te zien.

Je zult merken dat er in de wereld een plotselinge strijd zal zijn om aan oude vormen en tradities vast te houden.  Dit kan voor velen een focus worden, wat conflicten met anderen zal creëren.

De ervaring en uitdrukking van de identiteit zal hier getriggerd worden.  Dus kan er heel wat conflict zijn met de identificatie van het zelf, zoals je jezelf gekend hebt.  Medeafhankelijke relaties in het leven zullen niet langer als waarheid aanvoelen.  De illusie ervan zal steeds belangrijker worden.

Deze hogere energieën onthullen diepere waarheden in deze lagere chakra’s en geraken in conflict met de illusies.  Deze maand zal de lagere wil betreffen, waar je buiten jezelf naar de wereld keek als de “bron” van je vervulling.  Dit kan nooit zo zijn.

Dus het zal een tijd zijn van de onthulling van een niveau van aanhankelijkheid, zodat je het kunt beginnen los te laten.  Dit zal plaatsvinden terwijl je je bewuster wordt van diepgaandere waarheden.  Het kan een maand van veel machtsstrijd worden, zowel innerlijk als uiterlijk.

Het is ook een tijd waar je begint met het creëren van een fusie of verbinding tussen het uiterlijke en het innerlijke, in een relatie die uniek is voor wat je gekend hebt.  Je zult het minder als een tegenstelling van het een met het ander zien, maar meer en meer hoe ze elkaar dienen.  Je zult beginnen te begrijpen dat het uiterlijke niets meer is dan een spiegel die datgene reflecteert wat zich in de innerlijke wereld afspeelt.

Je zult de kracht die voor je beschikbaar is beginnen te zien, maar enkel als je bewust wordt en beslissingen maakt vanuit de innerlijke waarheid van je wezen.  Je zult zien hoe oorzaak en gevolg, en de herhaling van gevoelens, een constante reflectie in de uiterlijke wereld van vorm creëren.  Dit zal diepere waarheden onthullen.

Je kunt ook sommige van je grootste angsten zien opduiken, in zeer krachtige tijdlijnen. Met andere woorden: je zult zien hoe deze patronen afkomstig zijn uit de opgebouwde ervaringen van dit leven, evenals de invloed (voor sommigen) van vorige levens die je naar deze momenten en kansen hebben gebracht.

Dit is het begin van bezinning, het onderbewustzijn dat het bewustzijn vollediger binnendringt.  Dit zal je openen voor het begin van multi-dimensionaliteit en hoe dingen onderling meer met elkaar verbonden zijn dan je wist.

Een voorbeeld hiervan is wanneer er in je huidige werkelijkheid een bepaald trauma plaatsvindt en je kunt zien hoe het zich in een patroon en ontvouwing van die cyclus tot je verleden verhoudt.  Je ziet dan duidelijker hoe het allemaal wordt bijeengehouden.  Dit kan voor velen van jullie een domino-effect van de openbaring hebben.

Fysiek en energetisch zijn er misschien enkele vreemde gewaarwordingen. Voorbeelden hiervan zijn het voelen van de openbaring van bewustzijn als een golf van energie die in bepaalde delen van het lichaam beweegt.  Dit komt omdat deze herinneringen op verschillende plaatsen in je lichaam werden vastgehouden en nu losgelaten en geopenbaard worden.

Als je naar de oorsprong van deze tijdslijnen en oplossingen gaat, voel je misschien bewegingen links en rechts, omhoog en omlaag, golven, etc. Je kunt ook een golf van gevoelens of bewegende beelden krijgen.

In de wereld zal het een periode van een lichte toename van onderhandelingen zijn.  Relaties tussen landen kunnen naar diepgaandere onderhandelingen verschuiven.  Er zal in deze tijd ook meer corruptie onthuld worden.  Dit zal gebeuren bij individuen, bedrijven en op grotere schaal.  De nieuwe energieën zijn toegewijd om de waarheid van de dingen te openbaren.

Veel illusies en geheimen zullen onthuld worden.

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens  –   The Golden Age
© 2010 Children of Light

Dit artikel mag in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Het origineel vind je op Children of Light

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in