Collectief van de kristalkinderen

Er zijn zoveel kinderen met een hoge gevoeligheid die niet gezien of gehoord worden. Voor die kinderen is het belangrijk te weten dat wij er ook zijn, dat wij er juist voor hen zijn, maar wij zijn er ook niet alleen voor de kinderen, maar ook juist voor de ouders van de kinderen, om hun ogen te openen, om hun hart te openen, om hun ziel te openen. Om het schild dat ze om zich heen gebouwd hebben van onbegrip te laten afbrokkelen. Denk niet dat je daardoor minder wordt of minder stevig of minder duidelijk, daar heeft het niets mee te maken. Een schild om je hart leggen, omdat jou kind je zo raakt, heeft geen zin. Juist laat je raken, laat je raken door ons en onze vertegenwoordigers op aarde, juist het aangeraakt worden is kostbaar. Kijk met andere ogen naar ons.

de-kristalkinderen
Wees trots op ze en zet je hart open, je kan meer dan je denkt. Het gaat niet om het denken, het gaat om de kracht de liefdesenergie. Op het moment dat jij je hart open zet stroomt het over de hele wereld.

Veel kinderen komen in de knel, veel tieners komen in de knel. Het is nog niet te laat voor hun, maar tieners zitten in het stuk, die leeftijd en die kinderen  die dan gevoeligheid hebben of  misschien die niet die gevoelig hebben maar wel kind zijn, wat hun opdracht is in die levensfase is zichzelf te laten zien. Wij willen hen daarbij helpen. Veel kinderen zijn al verhard. Als je deze kinderen kent, stuur ze de liefdes energie, stuur ze zachte kracht, stuur ze warmte en liefde van het universum, zodat er een klein gaatje komt en wij ze weer aan kunnen raken. Veel kinderen vluchten, vluchten in al die afschuwelijke mogelijkheden om in te vluchten en het is tegelijkertijd niet afschuwelijk omdat het de enige mogelijkheid is om te overleven voor deze kinderen. Juist voor kinderen die in die leeftijd zijn, die er  aan toe zijn om zich te laten zien en als je dan niet gezien wordt, …..

Dan verdoof je jezelf dan wil je er even niet meer zijn om de pijn niet te ervaren. Maar vergeet nooit dat ieder zijn eigen weg kiest, ieder die hier op aarde komt, elk kind dat komt, kiest bewust waar die wil zijn, en wat hij door wil maken. Dat is een deel van zijn eigenheid, laat dat bestaan, laat dat zijn. Probeer niet deze, alle kinderen zo te sturen dat ze zichzelf verliezen.

Diep in de aarde worden wij weerspiegeld in de vorm van een enorm kristal. Ik vraag jullie bewuste mensen, die zich bewust zijn van ons, en voor wat onze vrienden hier, zich regelmatig af te stemmen op dit kristal in de aarde, zodat niet alleen vanuit de kosmische kant gewerkt kan worden, maar ook vanuit de aarde energie. Als je je afstemt, kun je het voelen, wat een prachtige stralen omhoog schieten vanuit dit kristal.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Voorwaarde om, er zijn geen voorwaardes natuurlijk, maar om een kind, de ander te kunnen zien in zijn ZIJN, is volledige gelijkwaardigheid, want er bestaat geen verschil, er is geen verschil tussen jullie en ons hier. We zijn elkaars gelijke we zijn elkaars vrienden, we zijn elkaars broeders en zusters, wij zijn jullie en jullie zijn ons, we zijn een geheel. Grote vraag is waarom er dan met kinderen omgegaan wordt, alsof ze niet gelijkwaardig zijn. Of ze worden te hoog neergezet of ze worden veel te laag neergezet. Ze zijn gelijk aan jou en aan mij, ze behoeven zorg, maar zorg is iets anders dan bedekken, verstikken, toedekken en wat nog meer. Zorg komt voort uit zorgvuldigheid. Natuurlijk, iedere ouder, ieder mens heeft zijn weg, zijn leerproces. Wij ook. Toen wij er  pas waren als collectief was het erg moeilijk voor ons om volwassenen te bereiken. We konden alleen spreken door de kinderen en die werden vaak niet begrepen. Nu is dat wel mogelijk, maar wij hebben onze weg ook moeten zoeken, zoals ieder ander.

Ik denk dat er buiten ons collectief van de kristalkinderen – wat is trouwens een naam, jullie hebben die naam eraan gegeven en dat is goed – weet dat er  buiten collectief op andere stelsels gelijkwaardige  collectief aanwezig is  juist voor de kinderen. Ook in de oneindigheid is dat aanwezig, en diep in de aarde, ook in de oneindigheid.

Jullie hebben al handvaten gekregen om kinderen te helpen te beschermen niet zozeer tegen het lot dat ze zelf gekozen hebben, maar wel op dat moment in die situatie om een extra laagje aan te brengen, om even, even niet de pijn te voelen die ze soms heel sterk ervaren. En vergeet nooit ze gaan hun eigen pad. Jouw pad is jouw pad en dat kan ernaast lopen, je kunt een zijn, maar je bent nooit hen, zij zijn nooit jou besef dat heel goed. Ieder individu gaat zijn eigen weg.

Wij weten dat jullie het moeilijk vinden als kinderen in de knel komen, mishandeld, verwaarloosd, niet gezien. Schakel uit dat je al deze kinderen zou willen helpen, zij gaan hun weg. Vergeet niet wat ze daardoor in de wereld zetten. Eigenlijk zijn dit geweldig sterke  wezens. Wees trots op ze. Wees trots op ze en zet je hart open, je kan meer dan je denkt. Het gaat niet om het denken,  het gaat om de kracht de liefdesenergie. Op het moment dat jij je hart open zet stroomt het over de hele wereld. En degene die het kunnen gebruiken, het nodig hebben of het willen ontvangen, pikken een stukje van die energie op. Als jij je bewust bent dat wij jou aan de andere kant willen helpen om onze energie door jou harte-ergie te laten stromen, wees daar van bewust, op het moment dat jij je hart openstelt voor de kinderen zijn wij daarin aanwezig. En elk kind kan daarvan meepakken. Volgens zijn eigen plan op zijn eigen manier.

Wij zijn het collectief van de kristalkinderen en wij danken je dat wij je stem mochten gebruiken.

Hanneke Gravemaker

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

 1. Met respect en groet aan de schrijfster, maar wellicht is het tijd voor een nieuw toetsenbord.

  Verder begrijp ik dit heel goed.
  En ik ben gezegend met een Kristalletje in de familie waar ik graag tijd mee doorbreng.
  Heeft het nu moeilijk. Wordt niet begrepen, geen echte vriendinnetjes en verveelt zich gauw met wat men voor haar leeftijd als ‘normaal’ beschouwd.
  Ze heeft zo’n formidabel krachtige en mooie energie dat het voelt alsof ik zelf oplaadt als we bij elkaar zijn.
  En ze brengt licht in ieders bestaan. Ze heeft zo’n groot hart en is zo ongeloofelijk lief en attent.
  Ze is in staat om verdriet en pijn weg te nemen door er op zo’n speciale manier voor je te zijn.
  Veel mensen herkennen dat kontakt niet meer en voelen het daarom niet. Daar is ze vaak zo oprecht verdrietig over. Ze leert en begrijpt, maar haar ziel zal er nooit aan wennen dat de wereld nu nog zo fout en hard is.
  Dus doet ze wat ze kan om te stralen en zoveel als ze maar kan om zich heen te verwarmen en te verlichten.

  Ze begrijpt de kracht die ze bezit. Het blijft voor mij ook zo wonderlijk om naar d’r te luisteren.
  Aan de buitenkant een klein meiske van 12.
  Maar ze is dat wat de wereld heel hard nodig heeft.

  Ik ben trots dat ik haar kan en mag begeleiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in