Indigo -en kristalkind eigenschappen naast elkaar

“De eerste verantwoordelijkheid van een leider is het definiëren van de werkelijkheid. De laatste is “dankjewel” zeggen. Daartussen is de leider een dienaar.”

Max de Pree

Je werd geboren met een gave.

Enig idee wat jouw gave is?

Jouw gave kan zich al op jonge leeftijd openbaren, of – zoals bij de meeste mensen – zich gedurende je leven ontwikkelen door levenservaring en op latere leeftijd worden herkend.

Belangrijker is, realiseer je je wat dit betekent?

Dat betekent dat je hier niet zou zijn als je niet net zo belangrijk was als ieder ander in de geschiedenis van het Universum. Iedereen wordt geboren met op z’n minst één gave.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Daarin sta je gelijk met Plato, Eleanor Roosevelt, Martin Luther King Jr., Moeder Theresa, Dr. Stephen Hawking, Baba Ram Dass en vele anderen.Daar mag je dolblij om zijn! Of misschien word je een beetje bang voor je intelligentie, omdat het bewust worden en accepteren van je gave impliceert dat je daarmee de totale verantwoordelijkheid voor je leven neemt – iets dat bij veel mensen ontbreekt.

Dus, accepteer je de laatste noten van de Zwanenzang van je ziel en blijf je doen wat je altijd al hebt gedaan? Of kies ervoor je allerhoogste visie van Jezelf te verwezenlijken?

“Zijn of niet zijn.” – William Shakespeare

Die ene keuze zal je òf naar je hoogste potentieel leiden, òf naar het keiharde bestaan – als slaaf van cultuur en conditionering, de Maatschappij dus – waar je je soevereiniteit, zelfbeschikking en kracht verliest…

manieren om te aarden

Individualisme: een historisch moment in je leven

Jij, en vele anderen met jou, zijn momenteel ontwaakt en bewust van de realiteit dat alles in de kosmos met elkaar is verbonden en van elkaar afhankelijk is – een verruimd bewustzijn dat een eenheidsbewustzijn wordt genoemd.

De eerste stadia van eenheidsbewustzijn zijn meetbaar als de kwaliteiten die zich bevinden in de emotionele intelligentie, een term die door Daniel Goleman in zijn boek met gelijkluidende titel in 1995 onder de aandacht werd gebracht.

Onder emotionele intelligentie wordt verstaan: zelfbewustzijn, autonomie, empathie, motivatie en sociale vaardigheid. Herken je deze kwaliteiten in jezelf?

Oprecht mededogen betekent niet alleen dat je de pijn van een ander voelt, maar dat je ook wordt bewogen te helpen die pijn te verlichten.” – Daniel Goleman

Er is iets gaande in het eenheidsbewustzijn. Je begint niet alleen met verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf, je beseft je ook dat we hier zijn om voor elkaar te zorgen.

Het nemen van verantwoordelijkheid, simpelweg door te beginnen met die voor jezelf, transformeert je automatisch tot een leider.soorten zielen - koning leeuw

Collectivisme: soevereiniteit en dienstbaarheid

Eenheidsbewustzijn gaat voorbij het egocentrische zelf, met de volledige wetenschap dat hetgeen je in een symbiotische wereld voor een ander doet, je uiteindelijk ook voor jezelf doet. Collectivisme bevestigt het overweldigende voordeel van samenwerking, in plaats van in het algemeen belang voeren van competitiestrijd om win-win situaties voor elkaar te krijgen.

“Wie ooit ware grootsheid heeft bereikt, maakte de sprong van afscheiding naar eenheidsbewustzijn door zijn of haar gave in dienst te stellen van de mensheid.”

Gevoed door de kracht van collectivisme, in evenwicht met onbeschaamd individualisme, geeft zelfleiderschap de kracht om zowel jouw leven als de hele planeet in minder dan tien jaar te transformeren – iets wat volgens het oude paradigma een heel leven duurt, eeuwen zelfs.

En deze keer blijft niemand achter.

Begrijp in de eerste plaats dat collectivisme vanuit eenheidsbewustzijn iets heel anders is dan het collectivisme dat we tot nu toe kennen, voortgekomen uit het denken in afgescheidenheid en zelfopoffering, iets wat helemaal niet nodig is in een wereld vol overvloed.

Individualisme is een essentieel element dat natuurlijke diversiteit cultiveert, controle behoudt en balans bewaart, en het is daardoor blijvend van aard.weerstand tegen ziekte

Blauwdruk nieuw leiderschap

In eenheidsbewustzijn worden individualisme en collectivisme verenigd, waardoor egoïsme en eigenbelang worden overstegen en er een creatieve en ondersteunende sfeer ontstaat waarin ieder mens zijn unieke gaven en talenten kan ontwikkelen.

Daar ga je in je kracht staan, daar voel je je in je element.

Wanneer je ervoor kiest je verantwoordelijkheid te nemen en de hoogste visie van jezelf te leven, staat het hele Universum achter je.

“Wanneer je een beslissing neemt, gaat het Universum met je samenwerken om het te manifesteren.” – Ralph Waldo Emerson

Controle hebben over je eigen leven en gelijkwaardigheid zijn de fundamenten van de Blauwdruk Nieuw Leiderschap dat jou op natuurlijke wijze tot autonomie brengt.

Ja! Eindelijk gelijkwaardigheid!

Noch jou, noch een ander is ooit gevraagd jouw licht te dimmen voor een ander. Integendeel.

Echter, niet alles is energetisch gelijk. Met andere woorden, je zult gestimuleerd worden om slechte gewoontes en destructief gedrag los te laten – hetgeen je direct leidt naar gegarandeerd succes!

Je zult ervaren dat persoonlijke vervulling en maatschappelijke verantwoordelijkheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn vanaf het moment dat je autonoom je nieuwe leven op deze planeet leidt.

Je gave ontwikkelen is je doel in het leven

De Blauwdruk Nieuw Leiderschap nodigt je uit het doel van je leven te leven en de hoogste visie van jezelf uit te drukken in je talenten (gaven), ook wel je ‘innerlijke genie’ genoemd, waardoor je voor anderen een schitterend licht wordt om te volgen.

“De betekenis van het leven is je gave te vinden. Het doel van het leven is je gave weg te geven.” – Pablo Picasso

Dat is alles wat je hoeft te doen om een leider te zijn. Neem je verantwoordelijkheid en ga ervoor!

En als we dan samenkomen om te doen wat we niet alleen kunnen, creëren we met voldoende stuwkracht stapsgewijs een duurzame wereld, die dan haar eigen krachtbron zal zijn.

Kom in actie

Je kunt onverschillig op je eiland blijven zitten of je kunt er bewust voor kiezen een omgeving te creëren die bevorderlijk is voor de verandering die je in jouw leven en in de hele wereld wilt zien.mensen uit je vorige levens herkennen

Napoleon Hill zei:

“Wanneer je verlangen sterk genoeg is, lijk je opeens bovennatuurlijke krachten te hebben om je doel te bereiken.”

Neem een beslissing en kijk niet om.

De TransGeneratie Z doet dat gewoon. Onze jongste generatie zal de eerste generatie zijn die het voor elkaar gaat krijgen om werkelijk een Hemel op Aarde te creëren.

En wat ga jij doen?

Ga je je er tegen verzetten? Blijf je je vasthouden aan oude gewoontes die je niets brengen?

Of ga je je vol enthousiasme inzetten om te ontdekken wie je werkelijk bent?

Moedig.

Doelgericht.

Uniek.

Goed.

Waardig.

En dat is nog niet eens alles. Wacht! Je krijgt nog een cadeautje!

JIJ bent het cadeautje! Geef jezelf als cadeautje aan een ander!

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

3 REACTIES

  1. “Wanneer je ervoor kiest je verantwoordelijkheid te nemen en de hoogste visie van jezelf te leven, staat het hele Universum achter je.”

    Wie heeft deze onzin verzonnen? Het universum is een onpersoonlijk vacuüm met sterren, planeten, zwarte gaten enz.

    • Op dit Forum lees je stellingen die als nieuwsflits worden gebracht, maar duizenden jaren oud zijn.
      Als mensen niet met de oude wijze geschriften bekend zijn, lijkt alles nieuw!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in