DELEN
Kwan Yin

Kwan Yin

Geliefde Wezens van Licht, deze boodschap dient om jullie de vreugde te brengen van het ervaren en uitoefenen van Compassie in jullie avontuur van het leven op Planeet Aarde. Want jullie zijn hier, geliefden, om te groeien door dienstbaarheid aan anderen. En deze dienstbaarheid is gebaseerd op Compassie.
En toch begrijpen zo weinig mensen echt de betekenis van Compassie. In letterlijke termen betekent het “meevoelen met” een ander. Of om een ander “met gevoel” te ontmoeten. Vele mensen interpreteren dit in emotionele termen, en nemen aan dat het betekent medelijden of goedheid te voelen. Maar dit is niet zo.

Compassie betekent met het Hart zien, of zien met gevoel. Het Hart is niet de plaats van emoties, eerder de zetel van Universele Liefde binnen het Menselijk Wezen. Het is de plaats van Intuïtie en Spirituele Verbinding. De emoties verbonden met het Hart zijn Vreugde, Eenheid en Geluk. Dus – met het Hart zien betekent de Eenheid te zien die jullie met anderen delen. En in deze herkenning, het geluk te voelen van de Universele Bron binnen jezelf door deze verbinding en dienstbaarheid. Dus, dienstbaarheid gebaseerd op compassie betekent niet “helpen” of zelfs “leren”, niet eens als “delen” gebaseerd op de vreugde van gemeenschappelijke menselijke ervaring. Dit kan “healing” genoemd worden, gezien het in anderen een gevoel van hun gemeenschappelijke menselijkheid en “eenheid” binnen de menselijke familie doet ontwaken.

Dus, met Compassie zien betekent Vreugde zien. Wanneer iets of iemand vreugde, plezier, vrede, liefde en sereniteit brengt, dan wordt het ervaren vanuit het hart. Wanneer je echter droefheid, verdriet en pijn ervaart of ziet, dan ervaar je met de emoties. Dit zijn illusionaire toestanden die veroorzaakt worden door het egoverstand dat Eenheid niet begrijpt. Zij zijn niet echt. Enkel Universele Liefde is Echt.

Maar, op jullie planeet verstaan zo velen onder Compassie diegenen te “helpen” die minder geluk hebben. En terwijl dit soort werk inderdaad bewonderenswaardig en noodzakelijk is, wordt het beschouwd als Liefdadigheid, en is niet de fundamentele betekenis van Medelevende Dienstbaarheid. Jullie planeet is verslaafd aan toestanden van pijn, verdriet en droefheid. Jullie nieuwsdiensten zijn gevuld met rampen en dood, en zo verwarren jullie emotionele reacties van medelijden en medegevoel met Compassie.

Geliefden, begrijp dat Compassie Spirituele Dienstbaarheid is. Om Vreugde en Vrede in jezelf te vinden en het door te geven aan anderen. Dit betekent dat jullie de verslavingen van rampen en lijden en drama’s van pijn moeten loslaten. Creëer ze niet in jullie eigen leven en ondersteun ze niet in het leven van anderen. Liever – concentreer jullie Medelevende Harten op het brengen van positieve energieën en liefde, en de Boodschap van Hoop en Eenheid voor iedereen die jullie ontmoeten.

Dit is Compassie!

De Nieuwe Aarde zal gebaseerd op het begrip van Compassie. Om deze waarheid te leven – dat enkel Liefde echt is en dat enkel Liefde en Delen echte en gefundeerde ervaringen zijn.

Wij vragen jullie, geliefden, om je hieraan te herinneren wanneer jullie je dienstbaarheid aan de Planeet in de volgende Cyclus beginnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in