De stuwkracht gecreëerd tijdens de energie van oktober, en wel speciaal tijdens de 10:10:10-golf van kristallijnen transmissie, is milder geworden nu we weer een belangrijke maand van energie- en vibratieverandering hebben beëindigd.
Voor mij persoonlijk bleef oktober een maand van stille integratie, zoals zoveel energie van dit jaar. Ik voelde me soms genoodzaakt om alleen maar stil te zitten, te lezen of weg te drijven in andere velden van energie-informatie. De tijd bleef overvloeien in verschillende gevoelstoestanden, soms die van urgentie — dan weer alleen toelatend, overgevend en rustig. Terwijl we bezig bleven met het overgaan van de ene bewustzijnsstaat naar de andere, klopten allerlei reeksen van gevoelens aan onze deur.

Tijdens de afgelopen weken ontdekte ik dat bij de meeste gedachten of ervaringen die ik had in mijn leven en met degenen waarmee ik ben verbonden, een harmonieuze “rustige neutraliteit” sterker werd. Door de lens van onze perceptie zien wij wat we verwachten te zien en het hologram van onze huidige realiteit is met die verwachting en interactie geladen. Als we ons echter in onze heilige hartruimte laten zinken en iets anders verwachten te zien of te ervaren zonder die lading van controle — kunnen we onze werkelijkheid in één hartslag veranderen.

De intelligentie van het heilige hart is neutraliteit, van waaruit alle pure staten van kwantumpotentieel bestaan. Deze virtuele realiteitsruimte is vol magische staten van mogelijkheid, potentieel, meesterschap of welke andere beschrijving ook die het je mogelijk maakt om de onmetelijkheid van je onaangeboorde verlangen te voelen.

Rustige neutraliteit maakt kinderlijke verwondering mogelijk binnen het gebabbel van onze bewuste geest, en maakt het de stille onbewuste geest mogelijk zich te manifesteren buiten onze overtuigingen en ervaringen. Overtuigingen zijn slechts gedachten die we steeds weer opnieuw denken, en velen van ons geloven dat magische verandering vraagt om werk, moeite en steeds meer doen. De waarheid is dat dit gewoon weer een andere overtuiging is en eentje die kan veranderen door “niet zoveel te doen” en meer te “vertrouwen op de bindende, verenigende kracht van liefde die magie manifesteert”.

Ik heb de afgelopen maanden veel nagedacht over “niet doen”, de schijnbaar eindeloze dialoog van “ik zou meer moeten doen” tegenover “aaah, het voelt goed om alleen maar te zijn”. Tijdens een vragenmoment voorafgaand aan mijn oktober Walvis-Dolfijn meditatie, vroeg ik hoe iedereen zich voelde in de huidige energie. De antwoorden van velen uit verschillende delen van de wereld, waren verbazingwekkend gelijk — iedereen voelde zich stil, en had de drang om minder te “doen” en meer “toe te laten”. Ik merkte dat ikzelf bepaalde dingen uitstelde tot later, waardoor ik tijd vrijmaakte waar ik dacht dat er geen tijd was en soms een gevoel van traagheid had. Ik maakte me zorgen over het uitstellen van dingen en mijn vaak overactieve linker hersenhelft bleef zich roeren.

De avond van de Volle Maan op 22 oktober had een krachtige energie en verhoogde het conflict tussen toelaten en traagheid. Een paar dagen later bracht een liefdevolle por van het universum, via de dagelijkse herinneringsbrief van Abraham-Hicks, dat wat ik voelde, in perspectief:

“Wat is de definitie van uitstel? Het betekent: Ik kan in mijn energiesensor voelen dat deze actie niet perfect op één lijn ligt met dit moment”. www.abraham-hicks.com

Dit was de perfecte toestemming om de “voel je goed en vertrouw op de stroom” te laten stromen, waardoor mijn bewuste geest iets te begrijpen kreeg en mijn onbewuste geest zich zonder strijd kon expanderen.

Dat brengt me bij de energie van november die opnieuw onstuimig aanklopt aan onze bewuste en onbewuste deuren van perceptie. Opnieuw hebben wij een poort van puur potentieel in de 11:11:10 (11 november 2010). Deze kristallijnen transmissie bouwt voort op het energiepotentieel van de 10:10:10 en fungeert als tuner om ons zogenaamde “toegangsadres” in onze eigen verbindende matrix of ons raster van vibrationele frequentie te verfijnen.

We kunnen ervan verzekerd zijn dat de energie en de frequentie van november en december steeds verder zullen toenemen. Verandering wordt tot in onze diepste kern gevoeld en ervaren (copyright afb. Mark Harmon)

De 11:11 sterrenpoorten zijn altijd een tijd waarop de planeet een instroom van Spirituele Verlichting ervaart. Het is altijd een op één lijn brengen of samensmelten geweest van ons goddelijke vrouwelijke en mannelijke, wat ons kristallijnen lichtlichaam verder activeert.

Op 31 oktober leidde Tom Kenyon een wereldmeditatie “Het Kristallen Paleis In jezelf” wat een persoonlijke en collectieve activering was, in samenwerking met de Hathors. Het ging over het activeren van het heilige hart in resonantie met de Aarde, het verblijven in de vibratie van appreciatie en dankbaarheid, en het verbinden met onze Goddelijke Ziel. Het was een ontroerende en krachtige energie die voor mij een perfecte brug was tussen de 10:10:10 en de 11:11. Nog weer een perfecte gelegenheid om verder de expansie van licht via het hart te “voelen”.

Nogmaals, door te begrijpen dat wij patronen van licht en informatie zijn — met een virtuele bankrekening van onbeperkt potentieel — kunnen wij in de geïntensiveerde tijd van de 11:11:10 onze bewuste gedachten (linker hersenhelft) richten op een nieuw adres van onze matrix en de energie van onze onbewuste gedachten congruent laten zijn met magie op welke manier die ook verschijnt of voor je is bestemd.

Er is veel geschreven en gedeeld met betrekking tot de komende transmissie, en zoals altijd moet het ervaren worden vanuit ons persoonlijke perceptiepunt of matrixadres. Velen zullen zich verenigen in workshops, retraites, meditaties om te vieren en te co-creëren, wat heel effectief is. Er bestaat geen juiste of verkeerde manier om gebruik te maken van de energie — het morfische veld dat is gecreëerd door al degenen die nadenken over deze gelegenheid en de evenementen bijwonen die voor ons allen beschikbaar zijn, op welke manier dat ook goed voor ons voelt. Wij zijn allemaal met elkaar verbonden.

Een paar dagen geleden kreeg ik een prachtige website door http://www.newrealitytransmission.com/ Een groep Wiskundigen en Kwantum Natuurkundigen heeft een diashow gecreëerd vol met tot nadenken stemmende beelden en muziek van Anya. Ze bieden deze site en diashow aan als een manier om je te verbinden met deze krachtige poort.
“Op 11-11,2010 zal een miljoen mensen over de hele wereld mentaal een verenigd beeld van een nieuw paradigma voor onze soort projecteren… een nieuwe werkelijkheid. De heel reële natuurwetenschap die het menselijke bewustzijn verbindt met moleculaire structuur zal massaal worden aangewend tijdens de meest grootschalige, gelijktijdige manifestatietransmissie in de geschreven geschiedenis.” Ze zullen 11 achtereenvolgende dagen 11 minuten lang ruimte vasthouden voor de “Nieuwe Realiteitsmatrix”, te beginnen op 11 uur 11 v.m. op 11:11:2010.” (De hier aangegeven tijd is in de Eastern Time Zone van de VS en Canada en die loopt 6 uur achter op onze tijd.)

De studie van Kwantumfysica is iets wat mij na aan het hart ligt en ik ben opgetogen dat dit en andere prachtige boeken en websites, dit opwindende onderwerp onder een breder publiek brengen. Als wij onze gedachten, overtuigingen en ons bewustzijn veranderen rondom datgene wat mogelijk is — in plaats van beperkt te zijn door een energieconstructie van wat niet mogelijk is — beginnen we te spelen en te handelen met kwantumenergieën en principes die altijd al aanwezig zijn geweest in ons dagelijkse leven. We geven vorm aan het denkraam van wonderen, wat wordt versterkt in de energietransmissies van november en de komende maanden.
Zoals elke voorafgaande maand, draagt november het stempel van de energie van gelegenheid en potentieel. Hoe dat duidelijk wordt en aanvoelt is een persoonlijke reactie op onze overtuigingen en onze gevoeligheid voor energieveranderingen binnen het collectief. Als we doorgaan met het assimileren van het grote aantal frequentieveranderingen, zal de intensiteit van dag tot dag en van persoon tot persoon verschillen. Fysiek en emotioneel kan dit veeleisend zijn en het is belangrijk voor ons welzijn dat we luisteren naar wat goed voelt.

We kunnen ervan verzekerd zijn dat de energie en de frequentie van november en december steeds verder zullen toenemen. Verandering wordt tot in onze diepste kern gevoeld en ervaren. De meeste van ons voelen dat we vlakbij “iets groots” zijn, maar kunnen zich tegelijkertijd geneigd voelen om een milde schatting aan te houden van wat het kan zijn. Rustige Neutraliteit is de zachte ruimte in ons hart, een plek van stille rust, reflectie, expansie en weten dat alles perfect is op dit moment.

November bereidt ons voor op december en de 12:12:10 samen met het aflopen van 2010 als een jaar van dramatische energieveranderingen op elk gebied van ons leven. Energie volgt gedachte en onze gedachten dragen de kracht van verandering in zich. We ondergaan allemaal een enorme transformatie zowel persoonlijk als collectief, met veel verandering die bijna van minuut tot minuut plaatsvindt. Het gevoel van overweldigd zijn is normaal en moet niet veroordeeld worden. Ons fysieke lichaam werkt heel hard om te kunnen omgaan met de enorme elektrische herbedrading die voortdurend veel van ons vergt.

Lachen is de snelste manier om onze ziel te voelen en een gegeven of gekregen glimlach — de kus van een engel. We zijn allemaal met elkaar verbonden in deze indrukwekkende tijd en reis. Wees vriendelijk, zacht en toelatend bij het bewandelen van dit ascensiepad en denk eraan dat de intelligentie van het hart neutraliteit is.

Laat je schitterende licht schijnen!

Met liefde en zegeningen in dienstbaarheid

Shala

Bron: lichtwerker.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in