De belangrijkste tijd in de geschiedenis van het universum

Dolores Cannonn’s carrière omspande (ze is overleden in 2014) meer dan 4 decennia, waarin ze met duizenden cliënten heeft gewerkt in regressieve hypnotherapie sessies… Met meer dan 17 gepubliceerde boeken over dit onderwerp, kan Dolores Cannon gemakkelijk beschouwd worden als een van ‘s werelds grootste experts op dit gebied. Populaire onderwerpen die in haar talrijke boeken aan bod komen zijn onder andere: vorige levens, buitenaardsen, leven op andere planeten, energiehealing, beroemde historische figuren zoals Nostradamus en Jezus, ontvoeringen en de lijst gaat maar door. Elk boek heeft de neiging om “de geest van de lezer te buigen als een krakeling”, zo legde Dolores uit.

Een van haar laatste boeken, getiteld Drie golven vrijwilligers en de Nieuwe Aarde, is een geheel van regressieve hypnotherapie klantsessies die een ‘achter de schermen’ blik vertelt op de huidige paradigmaverschuiving van de Aarde. Tijdens de sessies brengt Dolores haar cliënten onder hypnose in de ‘superbewuste’ hersengolftoestand, een van de diepste trances die men kan ervaren. Dolores lichtte haar techniek toe in een interview met The Edge:

“Ik heb in de loop der jaren mijn eigen techniek ontwikkeld. Het is niet zoals alle andere hypnosetechnieken die er zijn. We zijn in staat om contact te maken met wat ik de grootste kracht noem die er is, en het is een bron van alle kennis. Ik heb de manier gevonden om het door elke persoon te laten komen waarmee ik werk, en ik heb met duizenden mensen gewerkt.”

De resultaten van haar techniek zijn op zijn zachtst gezegd verbluffend. Door de jaren heen begon Dolores een verband op te merken tussen de sessies van haar cliënten, een verband dat een brug slaat naar de reis van de zielen die op dit moment op de planeet incarneren.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

“Wanneer je duizenden en duizenden cliënten ziet, zoals ik als therapeut en counselor doe, begin je een rode draad te zien die door veel van de gevallen loopt. Vroeger was het zo dat iedereen terugging naar een vorig leven en dat ik daar een aantal antwoorden vond, waarna ik de bron van alle kennis onderzocht om al hun vragen te beantwoorden en de healing te doen. De laatste vijf jaar begon ik cliënten te zien die niet allemaal naar een vorig leven op Aarde gingen. Ik begon te ontdekken dat ze nooit eerder op Aarde waren geweest en dat ze hier rechtstreeks van God, van de Bron, van andere planeten, andere dimensies waren gekomen, waar ze lichtwezens waren. Dat is de rode draad die ik heb gevonden en zo kwam ik op de theorie van de drie golven van vrijwilligers.”

Dolores’ theorie stelt voor dat een reeks zielen van andere planeten en dimensies reist naar de Aarde om haar op dit moment bij te staan. Veel van deze zielen, die van een hogere vibratie zijn dan de inwonende Aardezielen, incarneren voor het eerst op de planeet. Ze bevestigt dat de zielen die vele levens op Aarde gereïncarneerd zijn, vastzitten in een karmische cyclus, dezelfde patronen van fouten en lessen herhalend, wat uiteindelijk leidt tot de vernietiging van de planeet. Daarom is er een oproep geweest voor zuiverdere zielen om naar de Aarde te komen om de vibratie van de planeet te reinigen en te verhogen.

Ontwaak, ontwaak, ontwaak

Maar nu ze in hun lichaam zijn, herinneren deze mensen zich niet meer waarom ze gekomen zijn. “Ze komen binnen en krijgen direct met geheugenverlies te maken.  Ze verliezen de herinnering waarom ze hier zijn. Maar deze groep heeft een energie die ze moeten projecteren. Het is een liefdevolle energie die de manier van denken hier op Aarde zal veranderen. Het zal de geschiedenis veranderen, gewoon omdat ze hier zijn.”

Tijdens de reizen van haar cliënten ontdekte Dolores dat de Aarde een van de dichtste (laagste energie) planeten in het hele universum is. Een ziel die hier incarneert wordt als moedig beschouwd omdat het leven op Aarde een zeer uitdagende ervaring is om binnen te komen, vooral voor zielen die van hogere rijken en planeten met een hogere vibratie komen. Desalniettemin hebben al haar cliënten hetzelfde antwoord als hen gevraagd wordt naar hun reden om naar de Aarde te komen: ze “hoorden de roep”.

De Aarde ondergaat een grote transformatie, één die volgens Dolores’ cliënten nog nooit eerder heeft plaatsgevonden. Voor het eerst verschuift een hele planeet haar vibratie naar een nieuwe dimensionale frequentie. Veel zielen of groepen zielen hebben in het verleden zo’n verschuiving meegemaakt (bijvoorbeeld de Maya’s), maar nog nooit is een hele planeet in één keer verschoven. Daarom, legt Dolores uit, zit het hele Universum op de eerste rij bij een van de grootste shows ooit. Er is echter hulp nodig, want de mens heeft de planeet vervuild met een vibratie die zo dicht (laag) is dat het voortbestaan van de planeet als geheel wordt bedreigd. Dolores onthult dat als de planeet zichzelf opblaast, het door het hele universum zal galmen en alle wezens zal beïnvloeden en verstoren. Daarom werd de roep om hulp gedaan en de zielen sprongen snel op de wagen om te helpen.universe

In Drie golven vrijwilligers en de Nieuwe Aarde gaat Dolores dieper in op de drie verschillende klassen van zielen die op Aarde incarneren:

De eerste golf

Deze vrijwilligers, die nu eind 40 tot begin 60 zijn, worden verstoord door het geweld, de woede en de haat die ze op Aarde ervaren. Ze hebben de moeilijkste tijd gehad om zich aan te passen aan het leven als mens en velen van hen proberen zelfmoord te plegen.

De Tweede Golf

Deze vrijwilligers, nu achter in de 20 en 30, voelen zich meer op hun gemak in hun lichaam en er wordt gezegd dat ze bakens of energiekanalen zijn die anderen kunnen beïnvloeden door alleen maar in hun buurt te zijn. Hun missie om gewoon hun energie met anderen te delen betekent dat ze niets hoeven te doen, alleen maar zijn.

De Derde Golf

De nieuwe kinderen, van wie velen nu tieners zijn, hebben alle kennis die nodig is om op de planeet te bestaan nadat de dimensionale verschuiving en transformatie heeft plaatsgevonden. Hun DNA is geavanceerder en de grootste uitdaging waarmee ze geconfronteerd worden is dat ze door mensen verkeerd begrepen worden als mensen met een aandoening (ADHD) die medicatie nodig heeft.

Interessant is dat Dolores door haar vele cliëntsessies ook uitgebreid heeft geschreven over de verloren beschaving van Atlantis. Ze ontdekte dat er, net als Atlantis, talloze beschavingen zijn geweest die in het verleden zijn vernietigd.

“Elke keer als mensen op het punt kwamen dat ze energie op de verkeerde manier gebruikten en het niet konden beheersen, moesten ze gestopt worden. En elke keer werd alles op deze planeet gereset. De beschaving zou teruggaan naar de primitieve stadia en helemaal opnieuw beginnen. Daarom willen ze niet dat het deze keer gebeurt. Ze willen niet opnieuw beginnen met de planeet en het leven voor de mensheid nog een keer beginnen”.

Tijdens een hypnotherapiesessie ging een vrouw terug naar Atlantis en vertelde me de belangrijkste reden waarom Atlantis werd vernietigd. Er werd mij verteld dat er wetenschappers waren in de tijd van Atlantis. Er waren anderen die aan het rommelen waren met wat zij Dark Matter noemden. Er werd mij verteld dat dit hetzelfde is wat wetenschappers nu doen wanneer zij aan het rommelen zijn met wat wij Anti-Materie noemen. Ze zeiden dat we dit moesten weten, omdat de wetenschappers nu hetzelfde doen.

“Het Large Hadron Collider experiment in Zwitserland is hetzelfde. Zij knoeien met Anti-Materie. De wetenschappers die nu rommelen met het Collider experiment hebben geen idee wat ze werkelijk aan het doen zijn en het is erg gevaarlijk.”

Als die experimenten op dat moment in Atlantis waren doorgegaan, zou het raster van de planeet zijn afgebroken, waardoor de Aarde zou zijn geïmplodeerd en het zou hebben nagegalmd tot het punt waarop het de rasters van het hele Universum zou hebben afgebroken. Maar ze stopten het voordat het zover was, maar de vernietiging vond wel plaats.”

Gevraagd naar de kritiek van mensen op haar werk, vertelde Dolores dat ze moet lachen om de opmerkingen dat ze een ‘geweldige sciencefictionschrijfster’ is.

“Ik kan dit op geen enkele manier verzinnen. Ik heb nu [17] boeken op mijn naam staan en dat is allemaal te danken aan de zaken waar ik aan heb gewerkt met de gemiddelde persoon die gewoon over straat loopt. Ik kende deze mensen niet totdat ze door de deur van mijn kantoor kwamen, uit alle lagen van de bevolking die je je maar kunt voorstellen: CEO’s van bedrijven, professoren van universiteiten, priesters, sjamanen en veel gewone mensen. Ik heb niemand gevonden die geen vorig leven heeft gehad. Toen ik begon met het schrijven van The Convoluted Universe, vroeg ik me af of iemand het wel zou kunnen begrijpen, want ik zei dat het boek bedoeld was voor mensen die hun geest willen laten kronkelen als krakelingen. Mensen die het lezen zeggen: ‘Ik weet dit en ik weet niet hoe ik het weet, maar ik weet het en ik weet dat het waar is’.”

In het laatste deel van haar interview met The Edge werd Dolores gevraagd of er nog laatste gedachten waren die ze de mensen wilde meegeven met betrekking tot de verschuiving in bewustzijn.

“We gaan naar een nieuwe frequentie, een nieuwe dimensie waar het de Nieuwe Aarde zal zijn, en het zal extreem mooi zijn. Ze hebben het beschreven in de boeken – de prachtige kleuren, dat alles totale liefde is.

We nemen afstand van de negativiteit van de Oude Aarde en het wordt een complete ommekeer, ongelooflijk, en we gaan er nu allemaal naartoe. De Nieuwe Aarde is waar het is. De Bijbel spreekt in het Boek Openbaringen over de Nieuwe Hemel en de Nieuwe Aarde. Dat is hetzelfde wat we nu hebben. Het is alleen dat Johannes, toen hij het visioen had op het eiland Pathos, zich niet realiseerde dat het nog een paar duizend jaar zou duren voordat het zou gebeuren.

Het belangrijkste is dat we in de belangrijkste tijd in de geschiedenis van het Universum leven, en het is heel belangrijk om hier nu te zijn. Er zijn duizenden zielen die hier willen zijn om dit te ervaren – al kunnen ze hier maar een paar uur zijn. Ze zeggen dat zelfs als ze geboren worden en meteen sterven, ze kunnen zeggen: “Ik was erbij toen dit gebeurde.” Zo belangrijk is dit voor het hele universum. Dus jullie leven in een prachtige tijd die nooit meer herhaald zal worden.”

Wil je meer weten over het werk van Dolores Cannon†?

De Leeuwenpoort Downloads van augustus 2023

HERINNERT JE AAN DE LIEFDE ZOALS ZE BEDOELD IS

Op 8 augustus gaat de Leeuwenpoort open. Hierdoor vindt een krachtige, energetische activatie plaats, waarbij hart, ziel en derde oog worden AAN gezet. Wil je deze bijzondere activatie ten volle beleven en benutten? Zodat je de Liefde zoals ze bedoeld is kan voelen, worden, aantrekken en delen met de wereld?

Download de nieuwe lichtcodes

De Leeuwenpoort is van oudsher een belangrijk spiritueel en astrologisch moment, een heilige tijd. De gezamenlijke opkomst van de zon en Sirius in augustus zorgt voor een verhoogde kosmische energiestroom tussen spirituele en fysieke dimensies. Er wordt nieuwe lichtinformatie toegevoegd aan de planeet, en die stroomt ook door in jou; je hart, ziel en derde oog. En dit jaar staat niet alleen de zon in Leeuw, maar ook Venus, de planeet van de liefde! Ook zij zal haar energie aan de Leeuwenpoort toevoegen.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in