De Great Reset. Heb je er al van gehoord? Een groep witte mannen in strakke pakken met buitensporig veel geld is bezig om de wereld te redden. Ze hebben de handen ineen geslagen. Ze werken aan de Great Reset. ‘Build Back Better!’ noemen ze het.

Door de termen die ze gebruiken, zou je er bijna in geloven. Het klinkt prachtig, liefdevol, zelfs spiritueel. En de wereld is ook hard toe aan een grote reset! Maar als je energie kan lezen, zie je dat deze mensen niet zijn uitgelijnd met hun hart, noch met hun integriteit. Wat niet betekent dat ze niet ontzettend intelligent zijn. Want ondanks hun gebrek aan een gevoelswereld worden ze op grote schaal vertrouwd.

Zelf zie ik ook een Great Reset voor me. Maar anders: de mastodonten die over de heilige ruimte van anderen heen denderen, en die, net als je ouwe opa, saaie verhalen blijven herhalen, zullen uitsterven. Ik zie een reset die leidt tot een simpel uitgangspunt: je doet altijd wat de liefde zou doen.

In december vinden er weer allerlei kosmische transities plaats die oude systemen in hun voegen zullen doen kraken. Je kan eronder lijden, of je kan erbij stilstaan, naar binnen keren, en die intense energieën in jezelf gaan hanteren. Dát betekent jezelf resetten volgens mij: je innerlijke intelligentie activeren; uitlijnen met liefde, wijsheid en autonomie, plus het ongemak dat daarmee óók gepaard gaat leren verdagen. Als maar genoeg mensen dat doen, krijg je andere, duurzame oplossingen, die vele malen creatiever zijn dan een eindeloze, eenzijdige herhaling van zetten.

Op 12 december beginnen de December Downloads; onze reset, maar dan de heel andere kant op. Doe je mee? Zelf ben ik wel toe aan iets nieuws. Iets vrouwelijks, vrolijks, liefdevols en levendigs!

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Start: vrijdag 12 december om 11 uur

Meer informatie en aanmelden:

https://event.nieuwetijdskind.com/de-7-kosmische-december-energy-downloads/

De December Downloads vinden plaats op:

Zondag 12 december, 11 uur: Pluto/Venus conjunctie

Zondag 19 december, 20 uur: Volle maan in Tweelingen

Dinsdag 21 december, 17 uur: Zonnewende

Vrijdag 24 december om 17 uur: Vierkant Saturnus/Uranus

Woensdag 29 december om 11 uur: Jupiter naar Vissen

Zondag 2 januari om 11 uur: Start van 2022 met nieuwe maan

Liefs Hermelijn

P.S. Je krijgt replays van alle meditaties, dus het is niet erg als je niet live aanwezig kan zijn! Dan doe je ze in je eigen tijd!

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in