kinderen van de blauwe straal

In het boek uit 1988 “Notes From The Cosmos”, schreef Gordon Michael Scallion een hoofdstuk over de Blauwe-Straal Kinderen. Scallion is een gevestigd medium en een hedendaags profeet, vaak vergeleken met Nostradamus en Edgar Cayce. Hij staat waarschijnlijk het meest bekend om zijn ‘future maps’ of the world en zijn accurate voorspellingen van de veranderingen van de aarde. Hij kreeg bekendheid in Bob Frissells boeken “Niets in dit boek is waar, maar het is precies zoals het is” en “Something in this Book is True.”

Scallion wist van al van het bestaan van deze kinderen sinds de vroege jaren tachtig, maar wist niet precies wat het inhield. Het was in 1988 dat tijdens een sessie met een client hij in een trance ging en de informatie eruit kwam. Hij beschrijft de Blauwe-Straal kinderen als de voorlopers van het nieuwe wortel-ras (zoals de Kristallen?), die van de ‘mentale’ laag van het bestaan zijn, en wiens kleur-vibratie ‘blauw’ is. Hij legde uit dat zij de zielen zijn van het oude land van Lemuria, zoals de Indigo’s die vooral van Atlantis afstammen.

Volgens Scallion, hebben de Indigo’s de weg vrijgemaakt voor de Blauwe Stralen, waardoor zij in hun rol als leraar konden stappen. De Indigo en Blauwe kleuren liggen heel dicht bij elkaar in het kleuren spectrum en dit kun je zien als een natuurlijk proces van beweging door subtiele vibraties.

Scallion benadrukt dat deze kinderen zich zeer snel ‘ontwikkelen’: “Al wanneer zij een jaar of vier vijf zijn leren zij anderen al dingen. Tegen hun twaalfde jaar, zouden de Blauwe Kinderen gelijkwaardig zijn aan een gemiddelde volwassene die al vijfentwintig jaar lesgeeft”. Zij hebben ook telekinetische krachten, en een zeker ‘weten’ van wat hun missie is op aarde en hebben vele kenmerken die ook geassocieerd worden met de andere categorieën kinderen.

Hier is een lijst met de kenmerken van Blauwe-Straal kinderen uit het boek “Notes from the Cosmos”:

 • Blauwe Straal Kinderen hebben hoog ontwikkelde dromen, en zij beginnen met dromen en onthouden hun dromen al op jonge leeftijd.
 • Zij hebben een affiniteit met talen van alle soorten. Velen spreken meer dan een taal, wanneer zich dat ontvouwt, al op driejarige leeftijd.
 • Ze zijn erg doelgericht, en kunnen soms zeer koppig zijn (net zoals Indigo’s).
 • Ze verzinnen zelf spelletjes waarbij ze de rol van de genezer op zich nemen, door middel van handoplegging.
 • Ze voelen zich aangetrokken door water, meer dan andere omgevingen. Ze staren vaak in de verte,vooral wanneer ze in de buurt zijn bij rivieren, oceanen of zelfs een blauwe lucht.
 • Ze begrijpen hoe dieren voelen en denken. Zij leggen dit dan uit aan anderen in een – “Weet je dat niet?”- manier.
 • Tegen de tijd dat ze hun pubertijd bereiken, hebben velen een drang om naar het buitenland te gaan – vaak proberen ze hun ouders over te halen om hen mee te nemen, of ze gaan zo ver dat ze hun eigen reis plannen.
 • Hun persoonlijkheden lijken te fluctueren tussen twee extremen – van heel serieus , eigengereid en gefocused (zoals de Indigo Kinderen), tot heel dromerig en afwezig (zoals de Kristal Kinderen)

Ander artikel over de Blue Ray

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Bron:

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

45 REACTIES

 1. Mocht dit topic nog actueel zijn.. Zou ik er graag met jullie over praten… Hier nog een blauwe haha..

 2. @Cecile,

  Je bedoelt met gesloten ogen dat je blauw ziet?

  Dat heb ik ook, het wordt steeds knallender.

  Met vriendelijke groet,

  Van 1970

 3. @Gordon,
  Hoi, Al een ouder artikel, maar…
  Ik voel me helemaal thuis in het plaatje van de ‘blue ray’….Nu bijna 50-er, heb jaren als puber aan m’n raam gestaan en smeekte tegen de sterren om me weer te komen halen,’k had erg levendige dromen, heel fijne maar ook heel duistere nachtmerries…. geploeterd en geworsteld met deze 3D wereld én een moeilijke gezinssituatie…erg vroeg begeleidster geworden voor kinderen in jeugdbeweging (vroegrijp en verantwoordelijk),de drang, de wens om weer bij m’n ‘oorsprong’ of ‘bron’ te komen was erg groot!!… en een constant knagende pijn van verlies.
  Ik heb inderdaad moeite met zelfzekerheid, voel té goed wat anderen graag willen…en zet mezelf te makkelijk opzij.
  Maar het is nu tijd om er te staan, het is onze tijd, dat voelt nog onwennig….
  Het is tijd om de blauwe vrouwelijke godinnen-energie weer volop te laten stromen en in evenwicht te brengen met het goud-witte licht…soms komt daar ook een roze tint bij in de meditaties.Ik heb het gevoel dat m’n leven een heel andere wending neemt , nu en in de komende maanden…maar hoe dit precies zal gebeuren is nog een wonder. Het is tijd voor de dertiende straal, een bundeling van de twaalf….we hebben meer centra nodig om mensen terug te leren hoe ze bij zichzelf kunnen komen, hun gedachtenbos kunnen snoeien en beheren en weer meesters worden over zichzelf.Enne.. Dit moet erg leuk worden, even verslavend als videogames :)) en goedkoop… voor iedereen beschikbaar!

  Ik kwam via Sirius, ik ben een kind van de wet van één en draaf met de éénhoorns, ik ben die ik ben :))
  Liefs, Frieda

 4. Hallo allemaal,
  zeer herkenbaar artikel, ik denk dat ik dan ook wel een blauw straaltje ben. Vooral dat van de vreemde talen en het af en toe dromerige; dat klopt precies.En het healer zijn is pas de laatste 2-3 jaar in ontwikkeling maar dat gaat dan ook razend snel!
  Alleen het water aspect herken in niet zo in mezelf, ik ben liever in de bergen en bossen, maar ja je kan niet alles hebben natuurlijk…
  Groetjes Suzanne

 5. hai Gorden ..fijn om wat meer te weten over blauwe straal kinderen ik herken veel bij mezelf ,ik ben geboren op 9-9-1972 ik hoop hier dan ook meer over te lezen thanks 🙂
  Kan je mij informatie geven over de blauwe gids de prent in je
  articlle wie of waar komt die vandaan ? mvg Timmy

 6. @geneve6, Beste Geneve,

  Ik heb een fantastisch baan, maar ik blijf er altijd heel helder in. Geld heb je beetje nodig om te kunnen leven, verder is werk dus totaal niet belangrijk. Daar gaat het niet op. Leven daar gaat het om, en ontwikkelen en jezelf begrijpen en situaties begrijpen en andere helpen. Ik heb op elk werk wat ik had altijd een of andere sociale functie…mensen waar iets mee is, komen altijd even babbelen….over Het Leven! Wat ze meemaken.

  Verder ben ik net zo blij als jou en ik moet zeggen de laatste twee weken sinds ik dit ontdekt heb, ben ik iets rustiger..ik weet dat het allemaal uitmaakt van een hoger plan, althans het is nu bevestigd…en dat er meerdere zijn.

  Trouwens Raven??? Ik ben heel erg benieuwd naar de dingen die jij meemaakt je maakt er een weblog van blijkbaar?
  Zou je iets van deze dingen kunnen openbaren?

  Veel groeten Cecile

 7. En wederom bedankt met het noemen van kinderen van de blauwe straal. Ik bleef bij deze term maar hangen en er over lezen en er meer gefascineerd door worden. Dan trekt het ook op iets dieps in je; pendelmatig nagaan met mijn gidse leerde me; inderdaad pleiadisch-sirische sterrenafkomst.

  Dus ik was al pleiadisch kristalkind van de groene straal -eigenlijk samen met een pleiadische aartsengel op Alcyone, en nu komt er dus nog dit sirische blauwe straal-stuk bij.
  Veel rustiger dan een indigo. geen enkele interesse om de barricades op te gaan. wel met een kwinkslag, een intelligente grap in 1x de sfeer lichter krijgen.
  En uiteraard wordt ik ook weggezet, met een geboorte uit maart 1972 bij de generatie-nix. Geen idealen(?!) en trek de patat maar uit de muur. geen carriere en helemaal het maken.
  Nee; tijdelijk werk. en de pest hebben aan elke nieuwe sollicitatie en zakelijk contact ´waarbij je het gewoon zakelijk moet zien…´.

  Van mijn woonruimte aanvankelijk een goederen-pakhuis gemaakt. Nu is het weer een leefruimte.
  Heel helder onthouden dromen. en voor jaren me verdronken gevoeld als een grote bak emoties. Almaar grenzen moeten leren stellen want alle emotie en energie in een ruimte: en hopla daar kwam de volgende gevoels-tsunami weer aan.

  Dus me nu vaker ook schaamteloos aan het terugtrekken.
  De rust in de natuur aan het zoeken. of gewoon hete douche en daarna oeverloos slapen. en de aura visualiseren met veel koningsblauw en ultraviolet als een cocon om me heen.
  En vragen of datgene -(en inderdaad ik kwam het op de website tegen)- wat niet van mijzelf is, of het mag verdwijnen en mag oplossen in de violette vlam. dit kreeg ik van een collega-lichtwerker aangereikt.

  Verder nog steeds mezelf in de astrologie aan het verdiepen met wisselend succes. Hoewel ik hier volgens sommigen toch een of ander diep oertalent heb liggen. Mijn examen ligt in het gegeven alles begrijpelijk te vertalen.
  En dan is er nog het in voelende waarneming gaan met kristallen, en hierbij hoort intussen een collectie schedels.

  Groeten, Geneve6

 8. @Cecile, nee je bent niet gek 🙂 Heb dit zelf ook vaak gedacht, mede om de ervaringen die ik heb en niet alles is te vinden op het internet, dus ook niet te verklaren of te bewijzen. Maar op een gegeven moment dacht ik van ‘ok, dit is mijn pad, die hierdoor wat eenzaam kan zijn omdat ik dit niet kan delen met anderen, so be it!! Heb nu wel 2 vriendinnen waarmee ik vaak deel, dat scheelt wel!!
  Groetjes,
  Raven

 9. @RavenSpeaks, mooi mooi mooi, ik draag ook heel veel blauw. En zie ook die blauwe bolletjes..of rondjes of wat het ook zijn, maar soms ook witte…alsof er ergens iets reflexteerd.

  Fijn bedankt! Ik weet tenminste dat ik niet gek aan t worden ben..maar dat meer mensen dit dus hebben.

  Groet Cecile

 10. @Cecile, zie ook veel blauwe lichtflitsen of rondjes. Draag ook heel veel blauw, al jaren lang. En zat ook blauw in mijn aura. Die afbeelding die in het stuk staat, bovenaan, vind ik dus ook erggggg mooi hhhaah.

  Verder ben ik niet verbonden met de Meesters, mijn pad heeft voornamelijk te maken met Indianen en met Indiaanse leraren/gidsen. Verder Egypte, Peru, Tibet en India.

  Ja de ontwikkeling is versneld, gebeurd ook enorm veel, ben weer druk aan het schrijven wat ik allemaal ervaar, inmiddels schrijfblok nummer 72 hahaha.

  Groetjes,
  Raven

 11. Ik heb die schimmen als kind zijnde ook 2 of 3 keer gezien en was toen echt bang, dacht serieus dat de dood aan m’n bed stond. Nu was ik heel rustig en wist dat het ok was.

  Verder ken ik dat vals ontwaken absoluut. Alsof je al dingen aan het doen ben en vervolgens wordt je echt wakker.Tja het zijn bepaalde sluimertoestanden, waar me mogelijk wel andere dingen kunnen zien of ervaren als dat we wakker zijn.

  Maar is de kans niet groot dat de meester van de blauwe straal voor een heleboel van jullie El Morya is?
  Of hoeft dat niet zo te zijn. Ik zie dus altijd blauw en via AA Michael kom ik dan bij El Morya en die naam kwam me ook al heel bekend voor.

  We ontwikkelen volgens mij de laatste weken zoveel sneller als de laatste jaren. Twee jaar geleden wist ik nog van niets…

  Veel groeten en veel wijsheden en een mooie dag voor iedereen, hier in Midden Limburg is het warm en schijnt de zon alsof het zomer is!

  Cecile

 12. @Gordon, ja is echt bizar!! :-)Had pas weer zoiets, lag op de bank in de woonkamer en sliep, zie mezelf voor het raam staan en zie opeens een raar voorwerp, vorm van een hoofd in metaal met glas ervoor, ik zei verrukt ‘he dat is een ‘verkenner’ en toen ik dat zei, zie ik links van mij een soort van Starship, ook een vorm van een ster, metaal die vliegt langs mijn raam heen en ik stond daar met grote ogen haha. Ik zei toen, ‘oh dat moet ik Tineke (een vriendin waar ik veel mee deel) vertellen!” En toen schrok ik wakker, want wilde mijn telefoon pakken hahha. En dacht van ‘huh’wat is dat nu weer!? Het voelde zo echt en moest aan Sirius denken. Gevoel dat ik binnenkort weer contact zou krijgen. En inderdaad heb daarna veel informatie ontvangen, vooral de herinneringen aan mijn sjamanistische reis naar Sirius toe, alleen nu vanuit een andere visie bekeken.
  Groetjes.
  Raven

 13. @Gordon,
  Ah ja ik snap wat je bedoelt, nergens achteraan hollen, inderdaad.

  Zal het eens proberen.

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

 14. @DH, Ik zou die getallen daar buiten houden.Probeer het te voelen, te zien, te horen. De kunst is dat je nergens achteraan gaat. Blijf open, en ga niet met je hoofd aan de haal.Zie wat er gebeurt als je visualiseert of hoort en voelt. Oordeel er niet over. En als je merkt dat je er niet bij komt, laat je het los en stel je jezelf weer open.

 15. @RavenSpeaks, dat heet volgens mij `vals ontwaken`, dat je denkt dat je al wakker bent, maar nog steeds droomt. Soms schrik ik me dan echt het leplazerus 🙂

 16. @DH, oef, dat is moeilijk om zo te zeggen. Je kunt het aan jezelf vragen, maar is lastig, iemand die gidsen/leraren/engelen/meesters kunnen zien zal je daar mee kunnen helpen.
  Zelf werk ik niet met getallen, die 9 komt vaak voorbij, maar doe er eigenlijk niets mee.
  Als je goed kunt ‘zien’is het wel mogelijk, via een geleide reis je gids te ontmoeten, maar voor de eerste keer is het verstandig om daar iemand voor te vinden die je kan begeleiden.
  Groetjes,
  Raven

 17. @DH, dat herken ik ook, dat of die droom n echt was of niet, maar ook al paar keer meegemaakt dat ik wakker werd en dacht van ‘ he ik was toch al opgestaan?’Totaal in de war dus hahah. Want ik had ‘gezien’ dat ik opstond en naar beneden ging!

  Zelf heb ik vaak het cijfer 9, mijn huisnummer is 9, rekeningnummer aan het eind 999, telefoonnummer aan het eind 99. 🙂

  Groetjes,
  Raven

 18. @RavenSpeaks,

  Hoe weet ik wie mijn meester of gids is ?
  Kan ik dat ergens opzoeken, of aan mezelf vragen ?
  Gaat dat ook via de getallen ?

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

 19. @Cecile, Oke dat weet ik dan ook niet, maar dat geeft verder niks.

  Dat is inderdaad een hele bijzondere ervaring, zoiets heb ik zelf nog nooit meegemaakt, ik heb wel dat mn dromen de laatste tijd heel helder zijn, soms denk ik zelfs, heb ik dit nu gedroomd of was het echt ?, ja dan moet ik toch echt goed nadenken.

  Ik heb vaak dingen met 55, en het valt me bijv ook vaak op mn 06 nummers, ik heb dan veel 5en erin, iemand anders die ik ken veel 8en, ja dat valt me gewoon op.

  Vanmorgen een aantal keer waker geworden, en het was elke keer 11:11, dan wel met getallen optellen, maar het viel me op dat het 2 tot 3 keer achter mekaar was.
  Of dit heb ik gedroomd, ja helemaal zeker weet ik het niet 😉

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

 20. @Cecile, om iets te versterken is de naam van de meester of gids in jezelf te roepen en kijken wat je ervaart. Zo maak je een verbinding en deze zal wat uitgebreidt worden als de verbinding sterk wordt, dan kun je informatie doorkrijgen, via gevoel.

  Last van druk op je hoofd, ervaren meerdere mensen, aarden is een goede oplossing, door bijvoorbeeld wortels van een boom via je voeten in de aarde te sturen. Er zijn meerdere aardingsoefeningen, deze zijn ook op internet te vinden. Veel lopen in bos is ook goed.
  Groetjes,
  Raven

 21. @DH, Hoi Dennis, dat weet ik niet.
  Ik heb ze niet opgeteld omdat 22 en 33 en 44 tel je ook niet op, dit ging altijd om 32 en heb dus ene Lieve van der Taelen uit belgie gevraagd om hulp. Daarnaast heeft zij mij ook geholpen met advies toen ik afgelopen jaar twee schaduwen aan mijn ben had staan en die dag dus fantastische geuren heb geroken en twee gekleurde veertjes had ontvangen. Zij heeft me geholpen met wat die kleuren betekende. Groen en prachtig paars.

  Dus volgens mij heeft zij ze niet opgeteld maar dat weet ik niet zeker!

  Veel groeten Cecile

 22. @Cecile,

  Graag gedaan hoor, we zijn hier onder andere om mekaar te helpen.

  Liep vanmorgen naar de radio in de keuken om em wat zachter te zetten, zit ook een digitale klok op, en ja hoor 11:11, schitterend 🙂

  Ik woon zelf net in Brabant, in de buurt van Venray.

  Wat bedoel je precies met 32 ? tel je ze dan op ?

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

 23. @RavenSpeaks, Hoi Raven, ik wordt vaak wakker snacht’s loop naar de wc kom langs de digitale klok en het is 44…zou betekenen dat er een hele groep engelen klaar zou staan. Maar overdag is het heel vaak 32 het zou beteken dat ik het contact met de verheven meester zou moeten versterken toen ben ik gaan zoeken welke meester dit zou moeten zijn. Voor de blauwe straal zou dit dus El Morya zijn. Ik probeer erachter te komen hoe ik dit moet versterken. Verder heb ik de laatste weken erg veel last van mijn hoofd veel druk op mijn hoofd op slapen maar ook op derde oog chacra..en heb ik het gevoel dat er een heleboel met mijn lijf gebeurd…is er iemand die dit herkent?

  Als ik mediteer zie ik zo lang ik mediteer dat is nu ongeveer 2 jaar al de kleur blauw.

  Ik ben vis, van 1975, heb enorm veel dieren en etc. etc.etc. wat op de site staat bij blauw. Ik zou zo graag mensen willen ontmoeten die ook veel bij deze blauwe straal voelen…

  Ik woon zelf in Limburg, wie weet wonen er nog meer in Limburg.

  M.a.w. ik ben op zoek naar mezelf…wie ben ik en wat doe ik

  Bedankt dat deze site er is en er hier al mensen zijn die elkaar willen helpen. Dennis ook bedankt voor je getallen hulp!

  Groeten Cecile

 24. @DH, hahahha, mooi he, dat kippenvel krijgen heb ik veel de laatste tijd!! Ze zijn heeeel dichtbij de laatste tijd!!

  Groetjes,
  Raven

 25. Hey Ravenspeaks,

  Ja zag het net op een site.
  22:22 De engelen laten weten dat zij aanwezig zijn om je te steunen.
  Kreeg gelijk kippevel, van boven tot onder 🙂

  Bedankt voor de info.

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

 26. @Cecile, op de site staat ook een stukje over getallen, vooral 11, maar ook andere getallen, is interessant, ik betrap mezelf erop dat ik vaker 11′s zie of bijv 22:22 enz.

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

 27. @Cecile, nee dat herken ik niet, wel op een bepaald tijdstip steeds even wakker worden. Maar inderdaad wil wel iets aangeven, maar wat??

  Groet,
  Raven

 28. @Cecile, hallo Cecile, een sjamanistische reis is, door middel van drumklanken een reis gaan maken op geestelijke niveaus. Dan gaat de persoon met de vraag liggen en de sjamaan/sjamanistische healer gaat op die vraag drummen en zo begint de reis. Op ‘weg’ naar je antwoord/healing/inzicht. De leraar van de opleiding gaf toen aan om een reis te gaan maken naar Sirius, vanuit een basispunt en toen zag ik deze planeet.

  Vaak door over bepaalde planeten te lezen kn je ook al voelen of je iets herkent.
  Groetjes,
  RavenSpeaks

 29. @RavenSpeaks, ik heb een vraag? Heeft een van jullie ook dromen dat je wakker wordt en er is iets met een 5 of 25?
  Er is iets met een van deze getallen maar ik weet niet wat.

  Het heeft absoluut ergens iets mee te maken, maar misschien is het wel een persoonlijk iets.

  Ik krijg het nu al een paar nachten door…

  Graag hulp!!

  Groet Cecile

 30. @RavenSpeaks, beste Raven, sorry help me even, wat is een sjamanistische reis? Ik heb iets met sterren en planeten, maar ik weet niet wie of waar ik sirius kan zien of vinden?

  Groet Cecile

 31. @Cecile,
  Herken het ook, heb namelijk ook een sterke binding met Sirius. De eerste ‘reis'(sjamanistische) naar Sirius riep zoveel op dat ik haast niet terug kon komen!! Later kreeg ik ook te horen, aangezien ik het hier erg zwaar had, dit niet eerder mocht weten, anders had ik hier niet meer willen zijn.

 32. @Gordon, harstikke bedankt. Ik heb weer stof tot lezen en denken. Ik zou het super vinden als je me op de hoogte kan houden.

  Helaas heb ik nu de financiele middelen niet om al die wijsheden en dergelijke aan te schaffen, dus ik hoop altijd maar op mensen zoals jij…die anderen graag verder helpen! Ik kijk uit naar meer info! Bedankt voor je reacties! Wijsheid 4 en wijsheid 6 spreken me nu aan. Ik heb vertrouwen nodig en ik ben heel erg bezig om proberen contact te leggen met mijn gids. Allemaal moeilijk als je geen cursussen en dergelijke kunt volgen. Info van jou en anderen is zeer zeer welkom.

  Bedankt!

  Groeten Cecile

 33. @Cecile, er wordt weliswaar op het internet redelijk veel over the Blue Ray gepraat binnen de Indigo community, maar er zijn nog niet zoveel artikelen over bekend. Ik ben bezig wat meer te verzamelen, maar deze moeten eerst vertaald worden, dus dat duurt eventjes.Maar het komt eraan.
  Volgens mij worden de Blue Ray meer met de planeet Sirius in verband gebracht, dat is alvast iets om over na te denken,te voelen….

 34. Beste Gordon,

  Ik dacht me gevonden te hebben in de indigo, maar ik zie zodra ik bij mezelf ben direct blauw voor ogen. Maar niemand die me dat kon uitleggen. Een vriendig vroeg zich af of het niet paars was, maar dat kan ik niet zeggen. Het is echt blauw, al vaak kreeg ik te horen dat het met aartsengel Michael te maken had. Ik denk nu te weten dat ik me geheel kan vinden in de blueray. Helaas heb ik een talen deuk, maar kan vroeger al wakker worden en russisch praten terwijl ik geen woord russisch versta,binnen enkele sec. is dat ook weer weg. Mijn dromen zijn ongelooflijk helder…en slapen is altijd weer een feest.

  Ik lees graag meer over deze blau ray mensen. Ik ben trouwens van 1975.

  Veel groeten en bedankt voor je fijne site…

  Cecile

 35. Veel herkenbare dingen, zelfs wat ik niet kon begrijpen, fijn dat het nu een plekje krijgt.
  Bedankt voor het plaatsen van dit artikel, ben er blij mee 🙂

 36. hoi

  net als in het stuk van de blauwe straal kinderen herken ik me hier he-le-maal in! de dromen van kindsaf aan, de heldere dromen en het onthouden, de affiniteit met talen (bij mij vooral engels) en de band met water. het is gewoon eng om te lezen! ik heb al heel wat paragnosten en mediums gehad die ik heb gevraagd wat ik met water heb maar niemand kon het zeggen. zelfs de beste mediums niet en hier staat het gewoon!
  ik ben nu 33 en oa de dromen heb ik nog!

  nu heb ik het gevoel dat ik wel al verder had moet gaan zijn maar dat er nu dingen gaan ontwikkelen. het zien en voelen (wat ik altijd al had) gaat nu sneller.

 37. @thinethrion,
  Volgens mij hebben zij, Gandi, Theresa, Jesus, etc etc, niks te maken met Indigo/Kristal.
  Zij waren zielen met een hogere trilling, die handelde vanuit liefde, en niet uit eigenbelang, om de gehele mensheid te laten zien dat het ook anders kan.
  En daarmee ook de trilling van alle mensen en moeder aarde te verhogen.
  Ik durf niet te zeggen of er toen ook Indigo’s enz waren, het zou kunnen dat dat ook een cycle is, en we nu weer rond zijn.
  Ik denk zelf dat alles complexer in elkaar zit dan het zo lijkt, maar daar komen we vanzelf achter.

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

 38. Wat ik me nu begin af te vragen is het volgende, vroeger zijn er ook vele mensen geboren die de wereld anders zagen en vele die ook iets hebben betekend bijv moeder theresa, michelanglo e.a.
  Waren dit dan voorlopers van Indigo/blauwe stralen.
  Er zijn altijd mensen die zich als ander beschouwden als verbeteraars als strijders.

 39. @Thinethrion, ik hoop binnenkort met een uitgebreider stuk over de Blue-Ray te komen, dit moet nog vertaald worden namelijk. De Blue-ray zouden nu ergens tussen de eind 30 en 50 moeten zijn. Ze worden ook wel “de vergeten straal van de lichtwerkers”genoemd en worden vaak verward met de indigo. Ik zelf voel er niets bij, maar dat zegt niks. De drie generaties zijn in (grote) golven gekomen, ik denk niet dat de Blue ray in een grote groep geïncarneerd zijn, zoals de Indigo, de kristalkinderen en nu de regenboogkinderen. Misschien werken ze meer stilletjes op de achtergrond? Groetjes, Gordon

 40. hmmm… zeer herkenbaar weer!

  Ik moet boeken van deze profeet gaan lezen.
  In de 4de klas had ik een presentatie gehouden over Nostradamus. Kreeg er een 8 voor. Vond het zeer boeiend om over hem te lezen!!

  liefs,
  L.A.

 41. Ik snap het nu even niet meer helemaal, zijn er dan 4 of meer generaties nieuwetijdskinderen?
  ik vond de periode 1970 tot 1995 ook al zo lang.
  ik herken heel veel van mezelf in indigo maar ook wel een beetje in kristal en nu ik dit lees denk ik is dit dan de tussen generatie? en zijn er dan meer?
  ik kom zelf namelijk uit 1987.