Ben jij net als ik aan het bijkomen van de vernieuwing die de afgelopen weken in de lucht hangt? Die vraagt om afscheid nemen van het oude en je openstellen voor het nieuwe? Het kan goed zijn dat je energetische lichaam daarbij ook op zijn kop staat. Want net als het lichtlichaam van moeder aarde (het ‘aardegrid’) dat momenteel aan het upgraden is dankzij zonnevlammen en andere kosmische energieën, doen wij als oude zielen daaraan mee.

Ik ervaar de afgelopen week korte ‘mentale’ periodes met energie in mijn hoofd: elektrisch geladen, heel hoge energie die me helpt om oude gedachtepatronen op te ruimen. Het universum is mentaal immers. Alles komt voort uit gedachten. Heel logisch dus dat je, om je niet meer te identificeren met het oude, je hoofd op orde moet hebben. Al die oude verbindingen en overtuigingen in je hoofd moet je opschonen, wil je ze later niet gematerialiseerd in je leven terugzien.

Nu ik de afgelopen jaren steeds meer liefde toelaat in mijn leven, ben ik op het punt gekomen het idee los te laten dat ik op aarde moet overleven. Dat ik moet vechten voor mijn bestaan. Mezelf moet beschermen tegen de hardheid van het liefdeloze driedimensionale. Waarmee ik mezelf misschien wel ogenschijnlijk veilig hield, maar vooral ook klein.

Het is tijd om mijn oude en vertrouwde overlevingsstand helemaal los te laten. Om afscheid te nemen van de geloofssystemen en overtuigingen die horen bij 3D. En weer volledig te vertrouwen op de liefdesfrequentie waar al het leven uit voortkomt. Die waarmee ik ooit werd geboren als nieuwetijdskindje.

De cirkel is rond. De nieuwe tijd is hier.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

In mij en in jou.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap