Er bestaat absoluut geen twijfel over de prachtige en wonderbaarlijke transformaties van het menselijke lichaam naar een multidimensionaal voertuig voor ‘Menselijke Engelen’ of de Lichtwezens die we allen zijn. In het eerste deel, hebben we met behulp van Aartsengel Michaël, ter discussie gesteld hoe Licht en Energie doorgegeven worden vanuit het Lichtlichaam aan het fysieke lichaam. In dit artikel gaan we hierop verder, maar dan over het punt wanneer de balans bereikt is en het fysieke lichaam en het Lichtlichaam één worden.

Dit is deel Twee . Het eerste deel heet:  Jij en Je Kristallijnen Lichaam

We hebben allemaal de veranderingen gevoeld, maar ik was het meest verheugd toen ik in staat was de veranderingen in een zichtbare vorm waar te nemen. Ik heb contact gezocht met Sheila Moore in San Diego, Californië, Verenigde Staten, die werkt met aura beeldvorming en interpretatie. Zij heeft me de afbeeldingen gestuurd die hier beneden zijn geplaatst met haar toezegging.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

De afbeelding in de rechter bovenhoek is de aura van de nieuwe ‘Menselijke Engel‘. De Aura is gevuld met wit licht en de chakra’s zijn voor de volle 100% actief gekalibreerd (zie de gekleurde blokjes onder de afbeelding). Dit is energetisch gezien een zeer krachtig wezen. Ik heb ook gewerkt met aura beeldvorming, en ik heb niet eerder zulk een aura gezien. Dit is een geascendeerd wezen, een Menselijke Engel ! Sheila vertelde dat ze van zulk soort er ongeveer 1 à 2 ziet per maand.

Aartsengel Michaël heeft mij uitgelegd dat deze persoon zijn Lichtlichaam gekalibreerd heeft op de juiste ‘spinratio’ om wit licht te kunnen produceren. Aartsengel Michaël sprak over het herkalibreren van het Lichtlichaam in zijn Januari Channel voor Starchild. Dit representeert het moment wanneer de Kristallijne volwassenen of Menselijke Engel volledig geactiveerd wordt. Dit wezen is een krachtveld – klaar om wonderen te creëren.

De afbeelding precies onder de menselijke Engel (rechts onder) laat een persoon zien die nog steeds in transitie is. De Aura is wit/violet/indigo wat een hoge staat van bewustzijn laat zien, maar de chakra’s zijn laag in energie. De andere twee afbeeldingen zijn ook mensen in transitie. De uitputting van de chakra energie is de rekening die betaald wordt voor uitputting welke een bijkomstigheid is van de overgangsfase.

In de overgangsfase wordt het Lichtlichaam weer ‘opgeladen’ en geactiveerd. Het Hogere Zelf staat de activatie stapje voor stapje toe waardoor de persoon het veilig kan ondergaan. Maar de ‘spinratio’ wordt laag gehouden om te voorkomen dat de persoon last gaat krijgen van de bijwerkingen van Lichtlichamelijke elektrische onbalans.

Hoe dan ook werd in Januari 2006 door Spirit besloten dat de planeet klaar was voor het herkalibreren en opnieuw verbinden met het Galactische Rooster. En zodoende nam het spinnen van de Lichtlichamen van diegene die er klaar voor waren enorm toe, waardoor de chakra-energieën wit licht in de aura gingen produceren ! Het herkalibreren zorgde er voor dat de chakra’s in hun volle kracht kwamen. De Menselijke Engel drukt de volledige kracht en het potentieel uit van de oorspronkelijke vorm van de Menselijke Engel die gecreëerd is door de Elohim, om het voertuig te zijn van het Paradijsbewustzijn.

In Balans blijven

Mijn persoonlijk ervaring met deze toename van ‘spinnen’ is dat het absoluut essentieel is dat je in staat bent geaard te blijven en het twaalf-chakra-systeem in balans te houden. Anders zal je de ‘krachtgolven’ en ‘krachtdalingen’ ervaren, die ervaren worden door deze wezens die ‘op één lijn komen’ met de volledige Menselijke Engelenkracht.

Als je niet geaard bent wanneer de kracht toeneemt, zou je de ‘verbinding’ met de grofstoffelijke realiteit kunnen verliezen en je focus verleggen naar de hogere dimensies. Op het moment dat dit mij overkwam had ik een geweldige tijd met de Sterrenwezens en Lichtschepen, zelfs in staat foto’s te maken van de Lichtschepen rond mijn huis. Maar mijn ‘reizen’ begonnen steeds naar hoger te reiken en ik besefte dat als ik niet snel genoeg zou aarden dat ik dan de planeet zou verlaten. Zodoende zorgden mijn begeleiders er voor dat ik mijn energie grondde in het grofstoffelijke niveau om de Hogere Chakra’s in balans te laten blijven.

Het was zelfs moeilijk om te gronden, maar in het proces moest ik door, wat ik noem, ‘de uiteindelijke zuivering’ van de ‘aarde chakra’s’ heen, de Basischakra, de Sacrale chakra en de Zonnevlechtchakra. Een Menselijke Engel is de Hybride van een Mens en een Engel. Er is een tendens gaande in de gemeenschap van Lichtwerkers om de nadruk te leggen op het ‘engelenaspect’ of buitenaardse aspect en het menselijke aspect te ignoreren. Dit proces gaat niet over het transformeren van een mens naar een engel, maar over het blenden van het menselijke en engelachtige in perfecte balans in onze wezens.

Dus om het Hogere Engelenaspect te ondersteunen moeten de lagere chakra’s absoluut zuiver, open en klaar staan om te ‘spinnen’ op 100% volle kracht. Dit betekent dat elke menselijke engel volledig geaard is en zich op zijn gemak voelt in zijn grofstoffelijke realiteit. Overvloed is een realiteit en een recht. Menselijke Engelen hebben altijd wat ze nodig hebben in materiële termen. Dat is de gave van de volledige geactiveerde Basis Chakra. Wat nodig is wordt door het leven aangetrokken er is geen tekort noch een strijd.

De Menselijke Engel is ook volledig vrij van Emotionele Drama’s. Een volledig geactiveerde Sacrale Chakra betekent dat dit wezen zich al boven ‘zonde’ en ‘karma’ verheven heeft, naar een plaats van totale acceptatie en innerlijke vrede met Al Dat Is. Menselijke Engelen scheppen vrede omdat ze weten dat de aarde een vriendelijke liefdevolle plaats is, ondersteunt door de Liefde van Al Dat Is, en dat emotionele drama’s en vijandigheid ‘illusionaire spelletjes’ zijn die gespeeld worden door spirituele ‘kinderen.’ Wanneer het Sacrale naar een volledige snelheid spint worden alle emotionele drama’s er van weg gespind om een totale duidelijkheid en vrede te scheppen.

De Menselijke Engel wordt ook niet gedomineerd of onder controle gehouden door de Zonnevlechtenergie van de geest. Voor velen is dit het moeilijkst omdat het ego zich verzet om weg gespind te worden, wanneer de Zonnevlecht een volledige spinratio bereikt. Op volle kracht wordt de geest wat hij bedoelt is te zijn, een deel van het geheel en niet de dominante energie van het Zijn. Het zou kunnen dat je het gevoel krijgt dat je geest in een soort van overdrive raakt wanneer het poogt om te gaan met de toenemende spinratio van het gehele Lichtlichaam. Maar het zal rustiger worden en de nieuwe balans accepteren wanneer het realiseert dat het ‘veilig’ is in dit nieuwe energieveld van wit licht.

En zodoende kan de Hartchakra, wanneer de essentiële gronding heeft plaats gevonden, functioneren als het ‘centrum’ van het Wezen en zo de toegang verlenend tot de Hogere Bewustzijnsdimensies.

Jezelf onder Ogen zien: Het Doorbraakmoment van de Menselijke Engel

Wanneer je deze plaats bereikt waarin je volledig kalibreert, vindt er een ‘pauze’ of moment in de tijd en ruimte plaats waarin er niets schijnt te gebeuren. Dit is een leegte of schootgelijkende ruimte waarin je volledig met jezelf en wie je bent kan zijn terwijl je alle nieuwe aspecten van het zelf integreert en je geboorte geeft aan je nieuwe persoon of Menselijke Engelenergie.

Deze ‘pauze’ kan een aantal maanden duren, terwijl je innerlijke frequenties toenemen en de frequenties van de buitenwereld lijken af te nemen. Velen van jullie ervaren dit als een gevoel van uitputting niet in staat zijnde met de normale werkdruk om te gaan. In werkelijkheid ervaar je een snelle verhoging van je spinratio en is het nodig het langzamer aan te doen in de buitenwereld om het innerlijke kalibreren toe te kunnen staan.

In deze leegte of schootgelijkende ruimte zul je jezelf je ‘gezicht van oorsprong’ zoals het was tegenkomen, om de Zen koan te quoteren. Je zal je Goddelijkheid of Goddelijk Zelf in je armen sluiten en je zal de angsten en onzekerheden van het lagere zelf loslaten. Je zal ontdekken dat je veilig en beschermd bent en dit altijd al bent geweest. Je zult de Liefde en Vrede in jezelf ontdekken. Je zal je Innerlijke Vrede vinden.

Op dat moment zal je het Witte Licht in spinnen! En weer is er een Menselijke Engel geboren op de Nieuwe Aarde!

Notitie : Zen koans zijn raadsels die gebruikt worden door de Zen meesters die zij leren aan hun studenten.

‘Wat is je oorspronkelijke gezicht?’ is het raadsel om te leren dat we allemaal velen aspecten en incarnaties hebben en dat geen van deze de werkelijke essentie zijn van wie we werkelijk zijn.

Ons oorspronkelijke gezicht is ons Godzelf !

 

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

 1. Na een lange zoektocht weet ik nu dat ik een menselijke engel ben, ik had zoveel en het was niet onder te brengen bij iets.
  Dankzij Arielle die mijn tweelingziel blijkt te zijn en hulp en inzicht van anderen weet ik sinds het weekend wat ik ben, de artikelen zijn heel mooi omschreven en heb er veel van geleerd. Het was een moeilijke, vermoeiende maar leerzame weg. Ben zeer gelukkig nu te weten hoe ermee om te gaan dankzij publicaties als deze

 2. Ik zag dit artikel “toevallig” door de link die Gordon aan Evelyn gaf 😉

  Best interessant, ik heb altijd al zo geleefd dat ik niks tekort kwam, niet dat ik geld teveel heb ofzo, maar alles gaat gewoon rustig, zn gangetje, lijkt inderdaad op dat stukje dat mn basis chakra open is, niks tekort, hoef nergens voor te “knokken”, als ik echt iets nodig heb koop ik het, echt mooi om dat zo te lezen.

  De laatste maanden begin ik ook meer mn emoties de baas te worden, niet meer ineens boos of iets, ik snap dat ik me nergens druk om hoef te maken.
  De laatste weken voel ik me ook leeg in de vorm van innerlijke vrede met mezelf, geen gedachtes meer die me aan het denken zetten zeg maar, ja hoe zeg ik dat, geen gedachtes die ineens opkomen en door mn hoofd spoken, dat is heel fijn om mee te maken, want ik was eerst iemand die voortdurend over alles nadacht.

  Heel mooi artikel, ook al staat het er al een tijdje 😉

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in