DELEN
De energie van september 2017 door Jennifer Hoffman

Nieuwe maand, nieuwe kansen

We zijn in een nieuwe maand nu en ook in een nieuwe cyclus van 9 maanden. Het lijkt of de enorme energieën van deze maand alle kanten op schieten, maar eigenlijk wordt het hele 3D-denken eens opgeschud.

Deze maand moeten we moeilijke keuzes maken, maar we hebben de middelen en wijsheid daartoe in handen, en doordat we deze nieuwe cyclus met méér inzicht beginnen, kunnen we het duister flink verlichten.

Autonomie en Verbondenheid met het Goddelijke (hét thema van 2017) zijn de sleutelwoorden voor september en we kunnen ze eens flink uittesten in deze danig chaotische maand.

Numerologisch

Wat mij als eerste opviel aan september is de krachtige combinatie van de getallen 9-1-1; de maand begint met 9-1-1 (september=9, dag 1, jaar 2017= 1). Dan volgt 2 september, 2-9, wat neerkomt op 11. Dan komt 11 september, 9-11, 16 jaar na de controlled demolition en false flag van het World Trade Center op 9-11-2001, en er is nog een 9-11 datum op 29 september.

11 is het eerste meestergetal en dit is ook een maand voor meesterschap, of, als we de angst de overhand laten nemen, een maand voor machteloosheid. De overgang van 3D naar 5D is heel sterk voelbaar deze maand en het gaat nu erg snel, dus reken maar op een boel gedoe; zoals we weten, geeft het duister zijn kracht en invloed niet van harte uit handen.

Einde van het tijdperk van heerschappij

Mercurius beëindigde zijn retrograde beweging op 6 september, op dezelfde graad waar de zonsverduistering van 21 augustus plaatsvond, en waar ook Mars nu staat. Die graad, 29 in Leeuw, is de laatste graad van het teken van koningen en heersers, geen wonder dus dat ‘men’ zo zijn best doet de mensheid onder controle te brengen.

Al gemerkt hoe druk Google het internet aan het censureren was de laatste weken? Ik gebruik Google al niet eens meer omdat ik gewoon niet meer kan vinden wat ik zoek. Het is het einde van het tijdperk van heerschappij (3D) en het begin van soevereiniteit en autonomie; dat komt deze maand aan bod, zodat wij kunnen kiezen wat we willen doen.

In de beelden van wat er na de overstromingen in Houston gebeurde, zag je honderden mensen, allemaal hard aan het werk om hun buren en hun gemeenschap te helpen, of ze er nu net naast woonden of totaal ergens anders vandaan kwamen. Ze kwamen met boten om te helpen redden, ze kwamen met eten, voorraden en om als vrijwilliger te helpen.

Na de recente gemanipuleerde rassenkwesties (Black Life Matters, George Soros) zag je nu allemaal mensen in Houston samenkomen en dat had niks met ras, kleur, geslacht of wat voor vooroordeel dan ook te maken. In deze rampspoed hielpen de mensen elkaar gewoon, en wel lang voor de regering in beweging kwam. Dit is 5D in actie en het is echt prachtig om te zien. Maar wacht, er is méér actie deze maand.

Gevecht tussen hemel en aarde

Rond 22 september, ook de datum van de zonnewende, staan alle persoonlijke planeten, Zon, Maan, Mercurius, Venus en Mars allemaal in Maagd, wat een aarde-teken is. Maagd is het teken van dienstbaarheid, of van de dienaar, en heeft ook te maken met genezing, oogst en gek genoeg is het ook een teken van vruchtbaarheid. Het is het zesde teken in de zodiak, waarbij 6 ook het nummer van de neerdaling is die de hemel op aarde brengt. Twee dagen lang komt ook Jupiter door een deel van Maagd en naar verluidt, duidt dit op de inlossing van hoofdstuk 12 van de Openbaringen van Johannes uit de Bijbel.

Nu ben ik geen bijbelwetenschapper (al heb ik de Bijbel meermaals gelezen) maar wat er aan deze periode belangrijk is, wordt in Openbaringen beschreven als het gevecht tussen hemel en aarde, tussen aartsengel Michael en de ‘slang’, wat Satan of de duivel betekent. In Openbaring 12 staat dat de slang uit de hemel werd verdreven naar de aarde, en waar de Bijbel en christenen zeggen dat dat verhaal gaat over hoe de slang (of de duivel) op aarde werd gebracht, denk ik dat wij op dit punt in onze ascensiecyclus de hemel op aarde hebben gecreëerd, en dat is dus de integratie van 3D en 5D, dus dat zou dan betekenen dat de ‘slang’ van onze geïntegreerde 5D aarde wordt verdreven.

Nu wordt het een beetje ingewikkeld. Als je wel eens iets hebt gelezen van David Icke, en dan vooral zijn boeken uit de jaren ’90 en begin jaren 2000, dan staat daar hoe de reptilians op aarde aanwezig zijn. Volgens Icke zijn dat de leden van vorstenhuizen, de regeringsleiders, heersers, iedereen die aan de macht is of deel uitmaakt van de ‘elite’. En ook al is hij vaak voor gek versleten om zijn theorieën, heel wat van wat hij heeft geschreven is toch duidelijk aangetoond de laatste jaren.

Dus is mijn vraag, zien we deze maand dan het einde van de heerschappij over de mensheid door de reptilians, de archonten en de energieën van Draco? Toch wel iets waar we even stil bij mogen staan. Het zou een welkome verandering zijn en ik denk dat dat nu ook gebeurt omdat we onze eigen goddelijkheid beginnen te koesteren om eindelijk goddelijke spirituele mensen te worden en omdat we die aspecten van 3D afwijzen – die van overheersing en dwang en macht – die al zoveel eeuwen onze levens beïnvloed hebben. Dit is niet het nieuwe tijdperk, we treden het Lichttijdperk in, en het grote gevecht is begonnen. En wie wint er? Wij dus, dat kun je wel zien aan hoeveel chaos er nu gecreëerd wordt.

In onze eigen kracht stappen

In september komt ook het idee van de Genezende Martelaar aan bod en we gaan zien of we in die energie blijven of dat we in de energie van het Christus-bewustzijn zullen weten te stappen. Dat was Jezus’ ware les: hij kwam niet om ons eens even te laten wat hij allemaal kon en hoeveel beter hij was dan wij. Hij zei altijd: “deze dingen kunt ge doen en meerder”. Nu is het zaak voor ons uit te vissen wat dat meerdere is dat wij kunnen doen, want het is echt tijd dat we afstand nemen van het bewustzijn van de Genezende De energie van september 2017 door Jennifer HoffmanMartelaar, de Christus aan het kruis, die lijdt voor heel de mensheid, dat slachtoffer; nu moeten wij eens worden wie we zijn, altijd al geweest zijn ook: zelfbewuste, autonome, krachtige leiders van het licht.

We kunnen overheerst worden of heersen, slaven en dienaren blijven voor de mensheid die ons opofferen voor het grotere goed van een ander of om onze karmische vlekken op te poetsen, óf we kunnen Bakens van het Licht worden en de mensheid dienen met ons inspirerende voorbeeld van heelheid, dan laten we pas zien wat echte kracht en energetische verbondenheid eigenlijk behelst.

Of we worden overheerst, óf we stappen uit die agenda, in onze eigen kracht, niet om anderen te domineren, maar om eigen baas te zijn; dat is echt een heel belangrijk thema in september.

Mij hoor je niet zeggen dat dit geen enge tijden zijn, want dat zijn ze zeker wel. We worden van alle kanten aangevallen, van manipulatie van het weer en chemtrails tot technologie die de energie controleert, hier censuur, daar de propaganda-media, oorloghitsende regeringen, nucleaire dreiging en ook nog even een volgende wereldoorlog.

Maar met al deze rottigheid is één ding heel belangrijk: als wij er niet intrappen en er niet aan meedoen, dan werkt het niet.

Al die aanvallen hebben geen effect als we in onze hoogste frequenties zijn. Het zijn allemaal technologieën die bedoeld zijn om angst te zaaien en ze werken stuk voor stuk met ELF (extreem lage frequentie) en VLF (erg lage frequentie) energieën. Als wij op onze hoogst mogelijke frequentie vibreren, dan kunnen ze ons niet raken. Dus wat mij moeten doen, is onze aandacht erop richten dat we op de niveaus EHF (extreem hoge frequentie) en VHF (zeer hoge frequentie) blijven, zodat we onze koers vast kunnen houden tijdens deze ascensiecyclus en eindelijk vooruit kunnen komen.

Verandering en transformatie

De drukte van september gaat rustig verder met de laatste driehoek van Jupiter en Uranus op 27 Weegschaal in de laatste week van september én in diezelfde week gaat Pluto ook weer direct, dus nu staat dan de Grote Veranderaar borg voor de vooruitgang van alles. Jupiter gaat in oktober over in Schorpioen en dan krijgen we meer de nadruk op transformatie, doordat Jupiter zijn kracht gaat geven aan Pluto (die over de Schorpioen heerst) en daarmee zal hij de ascensie een behoorlijk duwtje in de rug geven.

De volle maan van 6 september viel precies in Neptunus, de planeet van spiritualiteit en illusie. Maar, wat is illusie en wat is realiteit en: welke gaan we kiezen? Is de goddelijke mens een illusie of realiteit? Zijn we echt gevormd van het Licht van de Bron en daarmee zelf goddelijk? Of zijn wij reptilian mutaties zonder enige kracht?

De nieuwe maan van 20 september schijnt op het sterrenbeeld Maagd: het is oogsttijd. Gaan wij plezier oogsten of worden we zelf geoogst, door de angst? Klinkt misschien wat cru, maar we worden aan zo ontzettend veel overheersing en manipulatie blootgesteld en die dient echt een duister doel. Ik heb me altijd afgevraagd waarom er zo veel moeite en lichtendenergie wordt gepompt in die pogingen ons te overheersen. Wat is er nu zo bijzonder aan ons en aan onze energie dat het zo belangrijk is ons te kunnen domineren? En kunnen wij dat superbelangrijke dan niet zelf gebruiken, vóór onszelf, als medescheppers van onze eigen individuele en collectieve werkelijkheden?

Wat we ons nu beseffen, is dat wij zelf kunnen beslissen, en wij kiezen de werkelijkheid van 5D, die van samen, samen leven, samen werken, samen verbinden, en we kiezen zeer zeker niet de 3D werkelijkheid van dogma en heersen en strijden en pakken. Kijk maar om je heen: wie is er klaar(wakker) om het 3D juk af te schudden?

Wees dan zelf dat stralende licht dat mensen als eerste zullen zien als ze zoekend om zich heen kijken of er ergens een alternatief is voor hun chaos en leed en angst. Schijn maar lekker fel voor jezelf en voor de wereld, want we bevinden ons nu op het keerpunt en de verschuiving nadert zijn besluit. De ascensietrein gaat volle kracht vooruit en de remmen doen het ook niet echt.

Blijf bij jezelf, bij de vrede, het plezier, bij de liefde en bij de overdaad die jij in je leven wilt en deel dat ook met de rest van de wereld. Wij kunnen dit, zolang we sterk zijn, en trouw aan onze zielenmissie van ascensie en zolang we ons christus-bewustzijn liefdevol toelaten. Zo geven wij inhoud aan dit thema van 2017: Goddelijke Verbondenheid. Heb een fijne maand!

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in