DELEN

De laatste tijd lijkt elke maand zijn speciale uitdagingen te hebben en september was zeker een oogopener.  Vanaf het moment dat de Mercurius retrograde begon, dan de Equinox, zijn krachtige volle maan en de zware energie op de 30ste, was het een maand om niet te vergeten (of misschien wel).  Als we het rinkelen van de telefoon van aanwijzingen moesten horen, hoorden we hem in september.  En we beantwoordden hem ook of hij werd voor ons beantwoord.  Nu zijn we in een nieuwe maand met nieuwe kansen en ja, enkele uitdagingen.  Deze maand zullen we het gevoel hebben met een snelle wagen van hoog kaliber te leren rijden, dus moeten we het in het begin wat trager aan doen om aan de kracht te wennen.  Daarna kunnen we vertrekken!

Oktober zal voor een welkome onderbreking van de niet aflatende uitdagingen zorgen die we sinds mei ervaren hebben.  Als we het werk hebben gedaan dat ons geopenbaard werd (en alleen als), zal oktober vele zegeningen brengen.  Zo niet, dan is oktober weer een uitdaging.  Wat is je werk?  Heeft september gevoelens, mensen, situaties of overtuigingen onthuld die je moest loslaten?  Heb je ze losgelaten?  Zo niet krijg je in oktober nog een kans om dat te doen.  Denk eraan dat het de tweede keer altijd een beetje harder is.

De les van september was overgave, wat onze oproep is om te stoppen met tegen onszelf, het universum, onze dromen en ons hart te vechten.  In oktober kan onze overgave beloond worden als we beginnen te creëren, manifesteren, groots te dromen en duidelijkheid krijgen over wie we zijn en wat we verdienen.  We zullen de krommingen en instorting van de tijd blijven voelen terwijl we ons naar niet-lineaire tijd bewegen.  Je kunt ondervinden dat je intuïtie deze maand toeneemt en zelfs ongeziene stemmen beginnen te horen of energieën voelen die buiten de derde dimensie bestaan.

Dit gaat een drukke maand voor ons allen worden, als we beginnen met het ontvangen wat we gevraagd hebben.  Dan zullen we spijt hebben als we niet ten volle profiteren van de tijd die we hadden toen weinig leek te gebeuren.  Ik voelde een grote zucht van verlichting toen september eindigde en ik heb de mensen al maanden ervoor verteld dat in oktober een geheel nieuwe paradigma verschuiving begint – een die niet zo gericht zal zijn op de lessen, genezing en bevrijding van de afgelopen maanden, maar op het creëren, manifesteren en het vinden van ons nieuwe levensdoel, wat mogelijk is als we eenmaal voorbij de genezing gaan.  Blijf positief en vergeet niet dat je een krachtige medeschepper bent.  Maak wijselijk gebruik van je kracht.  Geniet van een prachtige maand.

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens  –   The Golden Age
© 2010 Jennifer Hoffman

Dit artikel mag in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.
Klik Hier voor Uriel Heals (engels)

3 REACTIES

 1. Owww…wat een heerlijjke boodschap is dit…Idd. de maand is pas begonnen en ik zit er echt midden in, en ik kan er zelfs al over lezen, want ik heb er al over geschreven in mijn eigen dagboekje!….alles herken ik ook wat hier staat over die krachtige energieën. Maar ook die ongeziene stemmen en dat manifesteren en creëren enzo…waauwww!!!….
  ja hoor laat maar komen!
  Ik ben er klaar voor!
  Super is dit weer!
  En ik weet zeker dat ik weer zal genieten van een prachtige maand!
  ~♥~ *Liefs van Lallly* ~♥~

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in