DELEN
peace-and-tranquility

peace-and-tranquility2013 vliegt voorbij en we bevinden ons nu in de 8ste maand, augustus, waarvan de energieën een nieuw begin en finale afsluitingen meebrengen. Het is een maand waarvan de energie al te vaak zal voelen alsof we in twee verschillende richtingen worden getrokken en de beslissing daartoe zal gebaseerd zijn op de vraag: ‘Gaan we vooruit of achteruit?’

Stilstaan is niet langer een optie, en keuzes moeten gemaakt worden. We hebben deze maand drie weken een Jupiter-Pluto-opppositie, en dat zal de kansen tekenen die zich openen voor ons, en zal ons ookstimuleren om oude manieren, patronen en gewoonten te laten gaan. We zijn volop bezig met onze evolutiereis en ascensie, en het is allemaal oké, ook al kan het niet altijd oké aanvoelen.

De energieën deze maand zijn expansief, en daar ons getoond wordt wat er uitbreidt in ons leven, moeten we beseffen dat energie niet-oordelend is. Dus al wat ons vreugde, vrede en liefde brengt zal evenveel uitbreiden als dat wat nu in ons leven is en ons blokkeert om net die dingen te ervaren. Waar zijn we naartoe aan het bewegen, en wat moeten we loslaten om daar te raken? Wat willen we voor onszelf en welke beperkende overtuigingen of ideeën kunnen we loslaten zodat die energie binnen kan komen? Hoe gebruiken we onze fysieke, mentale, emotionele en spirituele bronnen in ons leven en kunnen we ons overgeven, kunnen we loslaten, verder gaan en vooruit gaan?

We zullen geconfronteerd worden met het ‘échte’ in onze realiteit deze maand. Wanneer de koude, harde waarheid (Pluto) onthuld wordt door al het licht van Jupiter, dan zullen alle gebieden waarin we in ontkenning zijn, niet afgelijnd zijn op onze goddelijke waarheid, onszelf niet toestaan om ons leven te bekijken met de moed en het vertrouwen om ons hoogste potentieel te gaan leven (niet dat dat we toelaten vanuit angst, maar dat wat we toelaten vanuit ons hart)) onthuld worden.

Het is geen tijd van oordelen, het is een tijd van handelen. En handelen kan het verschuiven zijn van een beperkende overtuiging naar uitbreiding, het kan zijn ons hart een stem geven in onze plannen, het kan zijn diep binnenin gaan kijken om uit te maken wat we écht willen, en dat als intentie voor ons leven zetten.

Gaan we opgeven of opstaan wanneer ons verlangen naar verandering geconfronteerd wordt met onze angst voor transformatie? Augustus zal ons een zitje op de voorste rij geven met zicht op alle mogelijkheden die voorhanden zijn, wanneer en indien we bereid zijn om die eerste stap te doen, en dat is bereid zijn onszelf toe te staan al onze schittering, grootsheid, meesterschap en potentieel, waar we ons tot nu toe niet echt bewust van waren, te ervaren.

Heaven_Is_A_Place_On_Earth_by_MelGamaHet is tijd om te luisteren naar die rustige, kalme stem die ons vraagt dat te durven worden waarvan we altijd hebben geweten dat het mogelijk was voor ons. Het Universum zal ons steunen en de wereld vraagt nu om onze goddelijke stappen nu te zetten. En wanneer we ruimte creëren voor ons hoogste potentieel, openen we ook enorme poorten zodat de aarde en de mensheid dit ook kan doen. De langste reis begint met die eerste stap, dus neem die stap met moed, vertrouwen en helderheid. Wij zijn het ‘wat’, het Universum zorgt voor het ‘hoe’. We zetten het sjabloon of de vorm op voor de energie, en die stroomt in welke vaten we er ook voor creëren. Maak je vat zeker zo groot als mogelijk is.

Zoals ik in de voorspellingen voor 2013 al zei: ‘Tijdens het hele jaar zal je intentie dienen als je richtsnoer en leidend licht voor je leven, dus plaats krachtige, betekenisvolle en ziels-vervulde intenties voor dit evolutionair, transformatief jaar’.

Welke transformatie heb jij in je leven nog niet bereikt, en wat kan je nu toestaan dat er gebeurt? Kan je daar een krachtige intentie voor plaatsen? Het sleutelwoord voor deze maand is ‘toestaan’, en wanneer we ons openstellen om de zegeningen te ontvangen die we manifesteren in ons leven, dan staan we onszelf toe om elk moment meer te zijn van alles dat we zijn. Waar wil je ‘meer’ van zijn in je leven? Sta jezelf toe om daarvoor open te staan en om het te willen ontvangen.

Het universum wacht tot we zelf erkennen wat het al lang weet over ons, laten we het dan allemaal echt maken en het laten gebeuren.

Jennifer Hoffman

www.enlighteninglife.com

Vert. Fran Tielemans

4 REACTIES

 1. Het klopt, het gaat megasnel, wow gewoon. Gisteren is er een enorm irritant stuk beperkend patroon opgelost, hup.. weg. En vanmorgen weer 1,2,3 verdwenen, terwijl ik hier lang mee heb geworsteld.
  Nu voel ik voortdurend warmte in en rond mijn hart, een focus en zekerheid die nooit eerder zo sterk heb gevoeld.
  Ben erg in het nu, en richt ik mijn aandacht op het Alles, dan stroomt er een allesomvattende liefde door en om me heen. Ik wens met heel mijn hart dat iedereen dit ervaart of gaat ervaren. Het is zover…

  • @Cora,
   Holla,
   Het leven is het laatste jaar net een loopband die zeker te hard gaat waar je op bepaalde momenten vanaf gelanceerd word en dan kijken wat er op dat NU is.

   Ik kom van heel ver, en kan het moeilijk bijhouden dus alles wat niet bij mij hoort en wat ik niet meer nodig heb moet ik loslaten.

   Dat lijkt mij de beste oplossing …

   Nieuwe Maan is weer geweest,
   en mijn nieuwe plannen zijn niet dezelfde als van de mensen die nog Slapen zoals instanties als BJZ e.d.

   Helaas is mijn dochter onder hun toezicht en hebben ze haar van me weggenomen en zijn ze nog nooit van plan geweest haar terug te geven al gaven ze me wel die indruk al 3,5 nu. Het sloopt me.Dus daar moet ik mee ophouden.

   Maar ook zij zal naar huis komen , over een paar jaar als ze zelf mag beslissen.

   Ik hoop en bid dat instanties mijn dochter niet verpesten, en dat ze een lichtwezen mag zijn zoals ik haar hier het licht heb gegeven toen ze geboren werd.

   Kristalkinderen zijn heel breekbaar !

   Liefs ~ Wicca ~

   Blessed Be
   with Love & Light to All Spirits in the Universe “..”

 2. Wederom mijn dank aan allen die dit weer hebben bewerkstelligt

  Ik kan alleen maar zeggen; ik open mijn hart en ziel en zeg:

  Kom maar brengen! 🙂 🙂 🙂 ik sta open om te ontvangen! 🙂
  Bedankt voor het brengen…. mijn hart verheugt zich…..

  Onze plannen zijn gemaakt uit en met liefde… voor al wat is

  liefs, Henriëtte <3 xxx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in