DELEN
Ben je ook aangekomen, voel je je opgeblazen, moe en ongemotiveerd? Het maakt allemaal deel uit van het fysieke bufferen dat bedoeld is als ‘tegenwicht’ voor de energetische veranderingen. We moeten nu gegrond zijn, en wat is een betere manier om ons in ons lichaam te houden en ons van ons lichaam bewust te zijn, dan wat extra kilo’s bij te winnen en gezwollen enkels te hebben en ons ongemakkelijk te voelen. Ik hoop dat het van korte duur is, ik hou er niet van, maar het is wat het is. Als dit het geval is bij jou, ben je er zeker niet alleen mee.

We hebben op 21 augustus (03u45) een volle maan, een blauwe maan en een die heel wat energie meebrengt voor verandering. De dingen escaleren echt in de wereld, nu we samenkomen om de wereld te creëren waarin we willen leven.

Er is niets krachtigers dan gelijkgezinden die op gelijksoortige manieren werken, blijf dus gefocust op je eigen evolutie en stuur veel gebeden en licht naar de delen van de wereld die momenteel veel chaos kennen. Er is een reden voor die chaos, en dat is om onze aandacht erop gefocust te houden om meer licht in deze plaatsen te brengen.

We gaan dichter naar september toe, en dat zal een rustiger maand zijn, ook al hebben we de Equinox op de 22ste, en dat is ook een krachtige verschuivingsperiode. Het gaat nog een tijdje zo verder, dus denk niet dat we al klaar zijn, blijf bij je intentie voor wat jij wenst voor je leven. Creatieve perioden zijn vaak chaotisch, en we bevinden ons momenteel zeker in creatie-modus.engelen vrouw Waar zijn mijn engelen en gidsen wanneer ik ze nodig heb?

Zoals ik al schreef, blijft de actie komen, dus hou je stoel maar vast, het gaat een wilde rit worden. Er komen elke dag nog meer waarheden uit, want zij die veel te verbergen hebben halen fel uit, in een poging hun geheimen ‘geheim’ te houden, en dat zal niet langer meer lukken. De waarheid zal onthuld worden, denk er gewoon aan om niet te oordelen voor het stof neergedwarreld is.

Denk eraan dat het sleutelwoord voor deze maand ‘toestaan’ is, omdat we al wat we toestaan in ons leven ontvangen.

We worden ook uitgedaagd en beperkt door al wat we toelaten in ons leven. Universele energie oordeelt niet, ze reageert op onze intentie met al wat we ook onszelf toestaan te hebben.

Augustus brengt uitbreiding van alles, en plaatst het ‘echte’ in onze realiteit.

Jennifer Hoffman

vert. Fran Tielemans

Meer lezen van Jennifer Hoffman:
https://www.nieuwetijdskind.com/author/jennifer-hoffman/

3 REACTIES

 1. Dat opgeblazen gevoel is bij mij al weken aan de gang. Er lijkt maar geen einde aan te komen. Ik vind het flink vervelend. Wel fijn dat jullie dit “delen”. Ik wist echt niet waar ‘t vandaan kwam. Meer nog ik ging elke op de weegschaal staan omdat ik echt het gevoel had ik kweenie hoeveel was bijgekomen. Wat doe je dan? Is het de bedoeling dat we dan minder eten? Alles wat ik eet, is meten te “zwaar”. Hartegroet, Sabrina

 2. zoals veel mensen heb ook ik hard gewerkt aan diverse overtuigingen en gewoonten.
  toch is er een ding dat ik steeds tegenkom en dat is een
  ex-man die blijft vechten.
  sinds ’04 ben ik gescheiden en twee kindjes,die altijd
  bij mij gewoond hebben. nu woon ik sinds vorig jaar sept. in zweden en wonen m’n kindjes bij hun papa. wel nu mocht ik ze niet eerder zien als dat er ouderschaps plan werd getekend. dat is nu gebeurt, waarin ik elke 2e en 4e dond. van de mnd moet mailen en elke 3e moet bellen rond 18.oo uur. ja dat is zo. nu belde ik 45 min. te laat en mail op tijd en geen reaktie als bij het bellen een hele boze. kun je hier duidelijkheid in geven?
  een liefdevolle groet,
  yvonne

  • @yvonne de bruin, Hallo Yvonne, We wilden je opzoeken nu we in Groede zijn. Maar het is nu net te ver weg. Door te googelen ontdekt dat je nu in Zweden woont. Als je het fijn vindt, zouden we het leuk vinden om weer een keer contact te hebben. Op mijn website staan mijn gegevens.
   Lieve groetjes en dikke knuffels van ons allebei,
   Anne en Anja

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in