DELEN

We zijn voorbij het middenpunt van 2011 en nu is de grote vraag die we ons allemaal stellen: ‘Zijn we er al?’ Dit is een jaar van transformatie, lessen, leren en keuzes geweest. We werden keer op keer gevraagd of we zeker zijn van wat we willen. Deze maand begint ook met een nieuwe maan, een goed moment om een ​​verlanglijstje op te maken van de gebieden in je leven waar je meer van wilt – meer liefde, plezier, opwinding, vreugde, vertrouwen en actie. Zijn we klaar om onszelf op de eerste plaats te zetten? Hebben we ons karma afgewerkt? Is het tijd dat we de dingen loslaten en, zo ja, zijn we er klaar voor om ze volledig los te laten en ze niet te laten gaan, en dan weer om te kijken en hopen dat ze ons zullen inhalen?

Augustus geeft ons nog een kans om dit te doen, omdat het met een nieuwe maan en een Mercurius retrograde begint, de tweede kans dit jaar om het verleden te opnieuw herzien, herhalend gedrag uit het verleden (of niet), die dingen los te laten die ons niet langer dienen en onze energieën te herstellen. We kunnen de Mercurius Retrograde op veel verschillende manieren gebruiken en al te vaak zien we deze perioden met angst tegemoet, in de verwachting van de gebruikelijke vertragingen in communicatie en reizen, computer problemen en algemene verstoring in het leven.

Maar de Mercurius Retrograde is meer dan dat, het is een tijd waarin we kunnen zorgen voor de kleine dingen die we uitstellen, omdat we geen tijd voor ze hebben. In deze komende drie weken zullen we dit wel hebben, omdat ze op een zodanige manier kunnen opkomen die we niet kunnen negeren. Als je sinds maanden geen back-up van je computer hebt gemaakt en hij crasht, zodat je je werk verliest, herinnert deze periode je eraan dat het nodig is dat je voor kleine details in je leven zorgt, zowel de uiterlijke als de innerlijke. Heb je het maken van een keuze of besluit uitgesteld? Mercurius retrograde zal je er middenin plaatsen, zodat je het zult moeten doen.
Zo begint augustus met een krachtige herinnering om prioriteiten te stellen, onze tijd en energie te beheren, de dingen niet te laten ontsnappen tot onze energie in 100 verschillende richtingen wordt verspreid. Als we dan door de maand heen bewegen, zullen we in staat zijn om vele situaties af te sluiten die het hele jaar aan ons gezeurd hebben, die vele levens van ervaring weerspiegelen. Ik heb veel mensen gezien die keuzes moesten maken i.v.m. familieverantwoordelijkheden, verplichtingen en verbindingen en hoe ze kunnen leren om evenwicht hiertussen te creëren. In augustus kun je deze vraag beantwoorden: “Wie komt op de eerste plaats in je leven?”, en beoordeel je opnieuw wat voor jou een prioriteit geweest is, om ervoor te zorgen dat datgene wat je tijd, energie en aandacht krijgt, ook je dromen dient.

Nog een prachtige maand.

© 2011 Jennifer Hoffman
Nederlandse vertaling © Ulla Mertens – The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Copyright © 2011 door Jennifer Hoffman en Enlightening Life OmniMedia, Inc Dit materiaal wordt beschermd door Amerikaanse en internationale copyright-nu en mag vrij verspreid worden in zijn geheel, zolang de naam van de auteur en de website, zijn www.urielheals.com inbegrepen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in