channelen

Ieder jaar komt aan z’n eind en dit is de laatste maand van 2016, een uitdagend jaar vol verheldering en transformatie, maar we zijn op het eindpunt. Ik ben meerdere keren aan het schrijven van dit verslag begonnen en kon het niet afmaken om redenen, die te maken hadden met de collectieve intentie om op te staan voor diens waarheid en we hebben daar recent veel van te zien gekregen. Als je bekend bent met het “Standing Rock” protest tegen de Dakota Access pijpleidingroute door hun waterbron: het werd vandaag afgewezen, na zwaar protest en de aanwezigheid van 2000 Amerikaanse veteranen. Dit is een belangrijk moment voor ons en het verandert het landschap voor 2017. We zijn uitgedaagd om op te staan voor waar we in geloven en voor wat in het voordeel van het collectief is. Ergens tegen in opstand komen kan leiden tot een impasse of een aftreden, maar één ding dat we geleerd hebben door deze situatie is dat de kracht bij ons, de mensen, ligt en in een 5D paradigma corrumpeert macht niet; het brengt ons bij elkaar.Standing Rock

We resoneren nog steeds op de energie van de Nieuwe Maan van 29 november, die exact in vierkant aspect van Neptunus was, de planeet die regeert over olie en gas en over illusie en bedrog. Op hetzelfde moment staan we onder zware druk van Mars, die zeer actief is in de komende twee weken en aspecten, op krachtige en positieve manieren, van alle grote planeten en dan met name Pluto (transformatie), Uranus (revolutie), Eris (vechter voor gerechtigheid), Saturnus ( logica, discipline, lessen en realiteit) en Jupiter (uitbreiding, hogere gedachten), om te gaan staan voor waar we in geloven en wat we willen, nu en in de toekomst.

De actie van Mars is erg symbolisch, omdat het regeert over Ram, het teken van de pionier en het eerste Dierenriemteken. In Waterman is het in gezamenlijke ontvangst met Uranus, die regeert over de commune en het collectief, welke in Ram blijft tot mei 2018. Gezamenlijke ontvangst betekent dat Mars en Uranus in elkaars teken staan en dat vormt de eerste week van December, als Mars zich, extra krachtig, exact verbindt met Uranus. De planeet van actie zal de planeet van revolutie ontmoeten en laat ons Eris niet vergeten, de Goddelijke vrouwelijke krijger-energie, die ook conjunct Uranus is. Meer dan actie echter, is de Mars/Uranus verbinding, waar één ÉÉN wordt, de pionier met het collectieve verenigend, daarbij het individu uitnodigend om zich bij de community te voegen. Dit is Goddelijke intelligentie aan het werk en we zijn uitgenodigd om het feest bij te wonen, door zowel onze Goddelijkheid, onze menselijkheid en onze individualiteit en ons lidmaatschap binnen het collectief te bevestigen.

Is er enige verlichting deze maand? Ja, die is er, maar verlichting komt niet door een massage, hete thee en een zacht kussentje voor onder onze voeten. Het komt vaak door nieuw begrip, realisatie, waarheden en een verlangen naar verandering, dat zo sterk is dat we allen gedwongen worden om het te creëren, doorgaans nadat we verwarring, pijn en lijden hebben ervaren. December is een maand die de potentie voor completering en afsluiting heeft, die transformatie geboren laat worden als we bereid zijn actie te ondernemen en het toe te staan te gebeuren.

Het zich verenigen van mensen door een gemeenschappelijk gedeeld doel is niet nieuw, maar is vandaag veelzeggender dan ooit tevoren. We moeten ons realiseren dat we de Schepper(s) zijn, de krachtigen, en het is onze collectieve intentie dat dat de sleutel is tot een wereld waarin vrede, vreugde, liefde en overvloed voor iedereen beschikbaar is. We zijn door een krachtige cyclus gegaan die in 2007 begon. 2016 was in deze cyclus het laatste jaar. In 2017 begint een nieuwe energiecyclus.

2016 was een “9” jaar, die completering en einden symboliseerde. Het meest recente “9” jaar was in 2007 en het nieuwe begin dat volgde in 2008, een “1” jaar, werd ontsierd door de wereldwijde bancaire en economische crisis. Nu staan we aan de vooravond van een nieuw “1” jaar, een nieuwe cyclus begint en dit vereist van de collectieve intentie dat het een bekrachtigende intentie zal zijn voor iedereen. We hebben de diepten van wanhoop ervaren, nu zijn we klaar voor vreugde, maar op een uitgebalanceerde manier die we creëren voor onszelf. Hoeveel meer weten we vandaag dan we in 2008 deden? Hoeveel meer verbonden zijn we en in staat de voertuigen voor verbinding, zoals het Internet, smartphones en sociale media, te gebruiken?

Het “het wordt voor je gedaan”  levensmodel was een verleidelijke optie; maar we werden bankhangers en robots en verloren onze creativiteit. Het verlangde van ons dat we leefden als machteloze slachtoffers, niet langer oppermachtig in onze individuele en collectieve realiteiten. Nu we richting een nieuwe energiecyclus aan het bewegen zijn en geconfronteerd worden met een sobere werkelijkheid, dat als we het feest willen, we wat tijd zullen moeten doorbrengen in de keuken om te koken.

Deze nieuwe cyclus zal floreren met onze intentie, uitlijning en op meesterschap gericht denken. Dus als we er klaar voor zijn de  voordelen van hogere vibraties te onderzoeken, nieuwe frequenties en nieuwe mogelijkheden te verkennen, hebben we de steun die we nodig hebben. Deze wacht op ons om actie te ondernemen. Dit is het verschil tussen “a capella” zingen of met een volledig orkest. Het nummer is hetzelfde, maar het klinkt rijker en voller als iedereen in het orkest ons ondersteunt.

We krijgen meer steun op 14 december met de volle maan in Tweelingen, die weer in aspect is met alle grote planeten (met uitzondering van Neptunus) en de Zonnewende op de 21e die de licht / donker-balans weer verschuift en we zullen dat ook energetisch voelen. We hebben de gave van een Mercurius retrograde, die in Steenbok is en begint op de 19e en wordt geregeerd door Saturnus en het teken van bedrijven en ‘big business’. Meer dan het zijn van een last en een onderbreking van onze reizen en communicatie, regeert Mercurius over karma en onze verbinding daarmee. Deze Steenbok retrograde zal kwesties rond collectief karma omhoog halen en het einde inluiden van de invloed van bedrijven, die lange tijd een overdreven krachtige rol hebben gespeeld in de maatschappij.

Willen we ze blijven toestaan om de hele wereld te runnen en te regeren? Of zijn we bereid om energetisch op te staan en onze soevereiniteit terug te nemen die we zó lang hebben genegeerd en opgeofferd?

Ik geloof dat de familie van menselijkheid eindelijk de waarde van de verbinding ziet en hoe krachtig we zijn als we samenkomen met een gedeelde intentie, die ons verlangen voor wat we in onze wereld willen in zich heeft en zich uitbreidt tot de rest van de mensheid. Omdat we allen hier zijn voor onze eigen heling, terwijl we wat we helen verspreiden naar de rest van de mensheid, we onze universele helingscyclus zullen completeren en dat zal het ascensieproces versnellen.Plantmaan 20 juni 2016 staat voor BESTEMMING

Wat we deze maand  zullen ontdekken is dat we niet zo hard hoeven te werken om de wereld te veranderen en dat het niet met ons lijden zal zijn – het paradigma van de Gemartelde Heler is geëindigd. Wat de wereld wél zal veranderen is onze intentie om een wereld van balans, gelijkheid, congruentie, compassie en rechtvaardigheid te hebben. Onze intentie om een krachtig leven te leiden creëert empowerment voor ons en in de wereld. Dus we kunnen het ons niet veroorloven ons te focussen op de problemen die we in de wereld zien. De enige reden dat we de problemen zien is omdat we nu toegang hebben tot de oplossing, omdat we boven de frequentie van het probleem staan. We zijn de “verkozenen” en de gebeurtenissen van deze maand zullen dat aan ons onthullen. Alles wat we hoeven doen is dat begrip te omarmen en het te gebruiken om actie te ondernemen.

De grote momenten deze maand (ja, er is meer) rond Kerst en Chanoeka vinden dit jaar plaats op dezelfde dag. Het is ook een moment waarop een groot deel  van de wereldbevolking hetzelfde aan het doen is en over hetzelfde nadenkt. Ik geloof dat de “geest van de feestdagen” in vele mensen sterk aanwezig is en het zal ondersteund worden door meer ongewone planetaire aspecten als alle grote planeten (behalve Neptunus) op of dichtbij hetzelfde aantal graden staan en elkaar op positieve manieren zullen versterken. In overweging nemend hoe langzaam ze bewegen en hun lang durende jaarlijkse retrogrades, is dit inderdaad zeer ongebruikelijk.

Maar het onderstreept iets dat ik al vele maanden gezegd heb, dat we om de ondersteuning die we nodig hebben om de veranderingen die we willen maken te bekrachtigen, enkel maar hoeven te weten dat de kracht hier is, en het er voor ons is om te omarmen en te gebruiken.

En we leven in een energetisch synergisch systeem, waar alles samenwerkt ter ondersteuning van manifestatie, creatie en transformatie. Dus de acties van de planeten creëren een resonantie die we kunnen gebruiken om onze eigen transformatie te bekrachtigen. Als we geloven dat we werken in isolatie en de lasten van de wereld vasthouden, dan ontkennen we alle oplossingen en ondersteuning die ons ter beschikking staat. We kunnen de resonantie van de universele energie en activiteit vooruit helpen om zo krachtige transformatie te manifesteren.

Als we deze maand en dit jaar afsluiten kunnen we terugkijken op wat we hebben bereikt op het gebied van leren, helen, groei en transformatie.  Hoewel je leven er misschien aan de buitenkant niet anders uitziet en je wellicht nog steeds enkele van de persoonlijke uitdagingen hebt die je eerder dit jaar al had, voel je je meer krachtig om de veranderingen te willen maken die je voor de rest van je leven in een nieuw paradigma zullen bengen?nieuwe-maan-6-mei

Laat iets eindigen deze maand, geef jezelf voltooiing, afsluiting en vrede. Zet je intentie voor wat je in het nieuwe jaar en in deze nieuwe cyclus wilt. Er is nog nooit een beter moment geweest om te onderzoeken hoe krachtig je kunt zijn in jouw realiteit en we met elkaar kunnen zijn in onze collectieve realiteit. We zijn de “familie van de mensheid” en het is tijd ons dysfunctioneren opzij te zetten en te beginnen met het onderzoeken van ware connectie, synergie, inter operabiliteit en zelfbewustzijn. Dit is wat ons en de wereld zal redden en de hemel op aarde meer kan maken dan een belofte alleen, het zal dat als onze individuele en gedeelde realiteit creëren.

Heb een prachtige maand, de beste wensen voor een vreugdevol vakantieseizoen en een voorspoedig, overvloedig en gezegend nieuw jaar.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in