DELEN
Jennifer-Hoffman
Jennifer-Hoffman
Jennifer Hoffman

Als november nog niet genoeg was om je te doen afvragen wat er aan het gebeuren is in je leven, is het nu geen periode om het ons al te gemakkelijk te maken omdat december ons nog een rondje energie brengt voor afwerking, loslaten en afsluiting. Wanneer een maand begint met een actieve Mercurius retrograde, tussen een eclipssandwich, met een zonnewende, dan kunnen we grote dingen verwachten. Let op, ik zei ‘grote dingen’, niet ‘goede’, of ‘fijne’, ‘of makkelijke’. Er is deze maand een grote energie aan het werk en ook al hebben we nog altijd vrije wil, toch worden we gedwongen om bewuste keuzes te maken over wie we zijn, wat we willen, wat we doen en waar we nadien naartoe willen gaan.

Mercurius retrograde

Mercurius retrograde stopt op 13 december op de graad van het eclipspunt van 25 november.

Net daarvoor hebben we een volle maan maaneclips op 10 december, en ankeren we zo de keuzes en beslissingen die we de vorige twee weken gemaakt hebben. We hebben ook een Davidsster-configuratie met de volle maan, en zo patronen van 1996, 1997 en de Harmonische Convergentie van 23 november 2003 herhalend. Is er iets zich aan het herhalen wat je toen begon of wat je dacht dat je toen had afgewerkt?

Wees niet verrast als je een beslissing of keuze die je in het begin van november of in 1996 gemaakt hebt moet herdoen, herdenken of opnieuw te overwegen. Het kan zijn dat je nadat je het opnieuw overwogen hebt, beslist om iets anders te doen. Sta open voor nieuwe en andere keuzes nu, want het is tijd om onszelf te bevrijden van de overtuigingen die onze opties over wat we wisten dat mogelijk was beperkten. Het Universum heeft vaak meerdere creatieve oplossingen, als we ervoor open staan.

De energieën van december zijn intens en dat is deels omdat we aan de ene kant zoveel hebben losgelaten (of het heeft zichzelf verwijderd van ons) dat we ons niet in balans kunnen voelen, en aan de andere kant zijn we verwijderd geworden van de energie van chaos en angst en moeten we de bewuste keuze maken om in een andere energie te zijn. Dit kan voelen alsof we op zee zijn zonder boot of roeispaan en in een opzicht zijn we dat ook maar we bevinden ons ook op een krachtige plek van creatie, waar we elke stap op het pad moeten kiezen. Het is opwindend, maar het vereist onze constante focus op onze intentie. Wat willen we bij deze stap, en bij de volgende en de volgende?

Aan het eind van december zijn we in een zeldzame periode waar elke planeet in directe beweging staat, net op tijd om ons naar 2012 te leiden, een jaar van grote belofte, potentieel, mogelijkheden en kracht, zolang we werken met constante intentie om op die koers te blijven. Dit is het moment waarop we gewacht hebben en we moeten handelen alsof we er nu zijn, omdat we er ook zijn. Denk eraan dat je reis deel is van je pad, maak dus keuzes om je de vreugde, liefde, vrede en overvloed toe te eigenen die je wenst in je leven. Het is daar voor zij die vragen, zolang je niet vergeet te vragen, te geloven en dan bereid bent te ontvangen.

Heb een prachtige maand.

© Copyright 2011 Jennifer Hoffman
Nederlandse vertaling door Fran Tielemans

Jennifer Hoffman is een Amerikaanse, zeer intuïtieve, begaafde vrouw die na een bezoek van Aartsengel Uriel in 2003 de website Urielheals.com opstartte om zijn/haar boodschappen te channelen. Zij schrijft wereldwijd voor een aantal grote spirituele websites en is mede bekend door haar inzichten in de energieën van de Indigo en de Kristalkinderen. Haar artikelen hierover worden door Nieuwetijdskind.com en vrijwilligers vertaald en regelmatig op deze site geplaatst.

1 REACTIE

  1. Als ik dit lees gaat er een golf van emotie door mij heen .Ik weet wie ik ben , En wat ik wil .het is een hectische maand , maar ook een geluks maand voor mij , de sfeer ik krijg zo veel energie . Vorig jaar was wel anders met onze kleinzoon ernstig ziek . Maar het wonder geschiede de kleine werd beter wat een geluk . Alleen daarom al is dec speciaal . Er staat veel te gebeuren met de maan las ik , eens kijken of ik mijn dingen inderdaad heb afgewerkt . Ik sta ook open voor andere keuzes . Ook eens kijken of mijn reis op het pad van de wijsheid mij inderdaad liefde en vrede en vreugde gaat brengen , ik zal er om vragen er in geloven en het met bijde armen te ontvangen in liefde . Mijn geluks gevoel maand ik kijk er naar uit bedankt Jennifer Hoffman .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in