DELEN
energieen-van-februari-2016

Er is een veel gaande in februari en als je het in januari zwaar gehad hebt, denk ik niet dat deze maand een herhaling van deze energie zal zijn (en dat is iets positiefs). Maar terwijl de stromingen wellicht meer in balans zullen zijn dan vorige maand, is dit een maand met een meestergetal, met de vibratie van het getal 11. En dit is een schrikkeljaar, dus we hebben deze februari 29 dagen, een extra dag van deze meesterenergie. Dit betekent dat we een hogere energiefrequentie krijgen om mee te werken, meer tijd om in de praktijk te brengen wat we tot dusver hebben geleerd, en alles staat open voor beoordeling, loslaten en vernieuwing als we deze maand beginnen met Mercurius in retro schaduw. De focus van de maand februari op de liefde zal deze energie naar de voorgrond brengen, met Valentijnsdag op de 14e, een nieuw begin met de Nieuwe Maan en het Chinese Nieuwjaar op de 8e, Mercurius uit zijn schaduw komt op de 15e, bereiden we ons voor op het Jupitur/Saturnus vierkant in maart en er is een extra dag om dit alles te kunnen verwerken.energieen-van-februari-2016

Even een opmerking: de laatste keer dat we een schrikkeljaar hadden was in 2012. Kan iemand zich nog herinneren waar we allemaal aan dachten in 2012? Hint, hint, het komt opnieuw voorbij. Misschien hebben we deze keer het gevoel alsof we eindelijk echt ergens komen met het ascentieproces (we zijn er al voor een deel, het is maar even dat je het weet). Ik denk dat de reden dat we zo teleurgesteld waren de laatste keer is omdat we geloofden dat ascentie ons zou gaan overkomen, in plaats van dat het een zelfsturend proces zou zijn. Dus terwijl we allemaal op zoek waren naar aliens, ruimteschepen, engelen en de wonderbaarlijke transfiguraties, gebeurde het allemaal achter onze rug. Nu kijken we de goede kant op en zien we de actie terwijl het gebeurt omdat we er zijn.energieen-van-februari-2016

Energie stroomt vaak net zoals de getijden van de zee. Het komt geleidelijk op, zwelt aan en trekt zich weer terug over een bepaalde tijdsperiode. Als je ooit op het strand bent geweest tijdens vloed, merk je niet dat het water dichterbij je komt totdat het je handdoek nat maakt. Hou dat in je achterhoofd deze maand én voor het grootste deel van dit jaar, als ieder nieuw niveau van energie dat we bereiken verder opstijgt uit het werk dat we tijdens de vorige golf hebben verricht. Deze maand brengt een heleboel meesterlijke energie voort, wat betekent dat de energie ons toestaat nieuwe niveaus van meesterschap te bereiken als we daar klaar voor zijn. En zo niet, dan zal de energie er toch wel zijn als we zouden besluiten het te gebruiken. Jupiter is in Maagd, waarmee een nieuwe cyclus van 12-jaar van spiritueel ontwaken en bewustzijn begint, en het is conjunct het knooppunt van de maan deze maand, waardoor het een exponentieel hogere frequentie geeft. Dit is spiritualiteit op steroïden, instant manifestaties, spontane creaties en de kracht is met jou. Gebruik het verstandig en gebruik het goed. We krijgen wat we willen en waar we om vragen en als we die intentie niet zetten en vragen, zullen we niet het beste uit deze zeer krachtige energie halen.

Als je het doorvoeren van veranderingen een tijdje hebt uitgesteld, zouden ze deze maand zo maar eens je naam kunnen noemen. Je zou zomaar de motivatie, standvastigheid en moed kunnen hebben die keuze te maken. Het woord moed (courage) komt van het Franse woord “coeur”, dat “hart” betekent. Moed is de aanwezigheid van (het) hart, niet de afwezigheid van angst.energieen-van-februari-2016 En met een maand, waarbij de focus op liefde ligt, is het een goed moment om eens te kijken waar jouw hart om vraagt. Niet vanuit z’n gebroken staat, met de wens om te worden geheeld, maar vanuit zijn wens naar heelheid en congruentie met vreugde, vervulling, vertrouwen, helderheid en vrede. Wat heb je nodig om een vredig hart in jezelf te creëren? Bij genezing kijken we naar de missende stukjes en proberen ze bij elkaar te voegen tot een geheel, met invulling van de gaatjes of kloven die onze pijn en angst hebben gemaakt. Dan moeten we die volgende stap, met moed – vanuit het hart – zetten om die heelheid te omarmen en dan kunnen we harmonie creëren, die opstijgt vanuit congruentie, waar alle delen gladjes samenkomen. En wat is een beter moment dan dat te doen dan in een maand waarin de focus op de liefde ligt?

Veel dingen in deze maand en dit jaar, zullen een sterke focus hebben op de wonden van de ziel, trauma, pijn en onze angsten hier omheen. Terwijl we vanuit de 3D polariteit verschuiven naar de 5D dualiteit, bewegen we ons ook van heling naar heelheid en komen we in energetische congruentie. Dit is het doel van ons doel en het kan biologisch gebeuren als we ons overgeven – wat in dit geval betekent dat we stoppen met vechten en niet dat we het opgeven – aan ons eigen proces.

Wat steekt z’n hand op om de ruimte te verlaten omdat er iets anders bij de deur staat, wachtend om jouw realiteit binnen te komen? Kijk naar de nieuwe horizon, niet naar het verleden waarvan je wenste dat het anders was gelopen.energieen-van-februari-2016

De nieuwe maan van de 8e is ook het Chinese Nieuwjaar, en het symbool van dit jaar is de “Fire Monkey” (het jaar van de Aap) (elke keer dat ik daar aan denk zie ik een aap voor me die vuurwerk afsteekt). Apen zijn slim, sluw en zeer intelligent, dus na het jaar van het schaap van 2015, zal dit jaar wellicht meer actie brengen, dat hoop ik in ieder geval. Heeft het jaar van het schaap je laten zien waar je volgt in plaats van de leiding neemt, waar je je krachten weggeeft en waar je geen sterke intenties zet? Deze Nieuwe Maan is ook van groot belang, omdat het alle planeten behelst, inclusief Chiron, de gewonde heler. Denk jij dat een paar individuele en collectieve wonden naar de oppervlakte zouden kunnen komen? Zoek naar meer geheimen en het collectieve momentum om aan de waarheid, transparantie en transformatie in alles te bouwen. De Amerikaanse CIA heeft zeer recent duizenden documenten vrijgegeven die gaan over de aanwezigheid van buitenaardsen in de jaren ‘50 en ‘60. Ze zouden de volle omvang van die aanwezigheid nu bekend mogen maken.

Deze maand is een uitbreiding van de energieën die we hadden in januari, ons verder bewegend naar de 5D dualiteit, die multidimensionaal aan het worden is. Dit is nieuw terrein voor ons, we gaan letterlijk “waar nog nooit eerder iemand is geweest”, dus verwacht niet dat je alle antwoorden zult kennen, want dat mag je wellicht (nog) niet. Maar dit gaat niet over vraag en antwoord omdat we de beweging leiden, ascentie gebeurt dóór ons en ons verlangen om in onze hoogste vibratie en frequentie te zijn. 3E ontrafelt om plaats te maken voor het leven en zijn in hogere dimensies en dat is wat we altijd al gepland hadden, het heeft ons alleen wat meer tijd gekost dan we hadden verwacht dat het zou doen.

We kunnen niets verkeerd doen maar we kunnen de kansen missen om ons nu voor te bereiden op grotere veranderingen die dit jaar zullen komen. In de voorspellingen van 2016, die je HIER kunt lezen, schreef ik dat de maanden januari tot en met maart de basis leggen voor dit jaar. We zijn nu in de 2e maand van deze periode. Met de meestertrillingen van Februari hebben we alle energie die we nodig hebben om verder te kunnen gaan met het momentum. Vergeet niet dat je een energiecontainer bent, dus houd die container wagenwijd open en de energie stromend.

Heb een prachtige maand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in