DELEN

Mercurius is retrograde tot 20 juli, kijk je communicaties dus dubbel goed na en neem de tijd om een back up te nemen van je computer. Hij staat ook in Kreeft, en dat kan problemen creëren met water, zoals verborgen lekken, zoals ik deze week heb meegemaakt. Dit zou een wonderlijke week zijn voor ons, want we hebben een grote waterdriehoek, met Mercurius, Mars, Jupiter, Neptunus en Saturnus. Er zijn verschillende manieren waarop we dit kunnen ervaren, we kunnen volop bezig zijn met de healing van onze oude emoties, of we kunnen iets nieuws proberen, om die soort emotionele energie te creëren die we in ons leven willen.

liefdesgolf Het einde van karma en het nieuwe tijdperk van creatie

Als mensen verbinden we ons makkelijk met emotionele energie, en door dat soort te creëren dat we willen, maken we het makkelijker om de situaties en gebeurtenissen te creëren die resoneren met die energie. Heb je onlangs veel energie verwerkt, ben je vermoeid geweest (tot aan de uitputting toe) en voelde je je boos, verdrietig, tot tranen toe bewogen, en dat alles tegelijkertijd? Daar is een reden voor, en het heeft te maken met onze rol in het verwerken van energie op dit moment. Het wordt meer in detail beschreven in de boodschap van Uriel deze week.

Zoals ik al schreef in de voorspellingen voor 2013, bewegen de dingen zo snel nu dat de zomer voorbij zal zijn voor we het weten. Het verlangen naar transformatie wint snel aan tempo en dit bouwt zich op tot het eind van het jaar. De wereld ontwaakt en velen zijn angstig en gealarmeerd door wat ze net beginnen te beseffen.

Blijf uit de angst, je hebt alternatieven voor krachtiger, sterkere en vredevolle oplossingen.

door Jennifer Hoffman

www.enlighteninglife.com

vert. Fran Tielemans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in