DELEN

 De energieën van Juli UPDATE 22/7/2013 door Jennifer Hoffman

Het is het einde van juli!! Hoera, je kan samen met mij een zucht van verlichting slaken. Ik weet dat het gewoon maar een dag is als een andere, maar er zijn zeker bepaalde energie-signalen geassocieerd met maanden en data, en juli, dat meestal een moeilijke maand is voor me, had letterlijk de ene energetische gebeurtenis na de andere. We gaan wat ademruimte krijgen in augustus voor we september en de equinox krijgen, en deze equinox zal een speciale zijn, hierover meer in boodschap over de Energieën van Augustus, die dit weekend zal gepubliceerd worden.

Hier zijn we dus, op het kruispunt van universa, zoals ik in de vorige nieuwsbrief schreef. Waar gaan we naartoe vanuit dit punt, wat gaat er gebeuren en hoe raken we er? Hoe lang moeten we nog wachten eer we opnieuw de dingen in beweging voelen komen? Dat is de vraag die iemand stelde in de nieuwsbrief van deze week, en die past (zoals meestal) bij wat er momenteel gebeurt. Het antwoord aan deze lezer kan ook nuttig zijn voor jou.

We staan letterlijk op het cruciale punt van het einde van de 3D paradigma’s, maar we bevinden ons ook op de piek van polariteit, en dat is waarom je je kwaad, geïrriteerd en gestresst voelde deze week.

We kunnen de diepste angst voelen, maar ook de hoogste vreugde en vrede.

Door Jennifer Hoffman

www.enlighteninglife.com

Vert. Fran Tielemans

3 REACTIES

  1. ZO herkenbaar!!! huilbuien inclusief. dit is zo vreemd!! het voelt alsof er dingen losweken..eruit willen. plaatsmaken voor het nieuwe is het thema in mijn lijf momenteel. het voelt onrustig..maar heel mooi tegelijkertijd. liefdevol afscheid nemen.. dank voor dit bericht!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in