DELEN
Isis
We zijn spirituele krijgers, maar onze wapens zijn geen zwaarden

Is het tot nu toe geen interessant jaar geweest? En het is snel voorbij gegaan, aangezien we nu de zesde maand van 2011 binnengaan en we slechts zes maanden verwijderd zijn van het begin van 2012. Tot nu toe hebben we dit jaar een ongekende eis naar sociale- en politieke hervormingen en ongewone weersomstandigheden gezien, waarvan sommige de meest verwoestende stormen in een eeuw waren, en de onthulling van de financiële- en politieke misdaden, wat voor de rest van dit jaar zal blijven doorgaan. En dat is precies wat er in de wereld gebeurt, en nog veel meer in ons eigen leven. Wat gaat er nog komen?

Juni gaat een spannende maand met drie verduisteringen worden, te beginnen met 1 juni en de Zonnewende op 21 juni. Wanneer een maand met een zonsverduistering begint, kunnen we een krachtige transformatie verwachten. De 1 juni Eclips vindt plaats in Tweelingen, een teken dat over communicatie regeert – verwacht een aantal onthullingen over de media-industrie en de eisen voor verandering. De eclips van 17 juni staat in conjunctie met het Galactisch Centrum, het krachtige middelpunt van ons melkwegstelsel, het zich ontvouwende centrum van ons melkwegstelsel. De 1 juli Eclips staat in aspect met Pluto die het soort sociale- en politieke ontwrichting creëert dat voor het laatst in de jaren 1770 werd gezien, zijn eerdere doorgang via Steenbok, geïnspireerd door onze nieuwe energieën, zelfbewustzijn en het verlangen naar verbinding. En we hebben de Zonnewende op 21 juni, die extreem krachtige en emotionele energieën meebrengt. Er is geen middenweg meer, we moeten voor ons pad kiezen.

Egypte
een ongekende eis naar sociale- en politieke hervormingen (deze foto: egypte)

We worden gepusht om integer te zijn met onszelf en elkaar, en onze verbinding als familie van de mensheid te erkennen. We kunnen ons op elk niveau uitgedaagd voelen, terwijl we ernaar streven om voor onze waarheid op te komen, maar dat komt omdat we het gevoel hebben dat we de energie en het licht van de transformatie moeten creëren, verplaatsen en dragen. Wat als we onze waarheid verklaren zonder bang te zijn dat er bij elke bocht uitdagingen zullen zijn? Wat als we gewoon aannemen dat we reeds zijn wat we willen worden en binnen het kader van dat weten onze verlangens krachtig doen gelden? Kunnen we ons herinneren dat we als medescheppers met het Universum samenwerken? Gaan we ons leven in angst of in onze waarheid leven? We kunnen altijd wel iets vinden om bang voor te zijn, maar als we weigeren om bang te zijn, dan heeft de angst niets om zich mee te verbinden en verdwijnt ze gewoon.

Dat is een grote keuze voor ons allen, wanneer we deze krachtige maand binnengaan. We kunnen onze pijn of onze kracht, in onze waarheid of in ontkenning zijn. We kunnen proberen om de duisternis te bestrijden of te onthouden dat het ook een plaats heeft in het grote ascensieplan. De mooie sterren die we aan de nachtelijke hemel zien, schitteren nog steeds tijdens de dag, we kunnen het gewoon niet zien omwille van het zonlicht. Welke schoonheid ligt er in onze duisternis dat het licht kan onthullen? We zijn spirituele krijgers, maar onze wapens zijn geen zwaarden, het is onze waarheid, ons geloof, ons weten en onze verbintenis met het licht. Wat kun je in je leven transformeren om krachtiger te zijn? Wat kun je in jezelf transformeren om je angsten los te laten? Juni zal kansen met zich meebrengen om jouw waarheid te uiten en wanneer je deze kansen benut, sta je het licht toe om je zwaard te zijn dat je pad door de duisternis zal onthullen naar een hogere en grotere waarheid.

© 2011 Jennifer Hoffman

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens – The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen. Copyright © 2011 door Jennifer Hoffman en Enlightening Life OmniMedia, Inc Dit materiaal wordt beschermd door Amerikaanse en internationale copyright-nu en mag vrij verspreid worden in zijn geheel, zolang de naam van de auteur en de website, zijn www.urielheals.com inbegrepen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in