DELEN
settle

Hallo iedereen.

We hebben nog maar eens een interessante week achter de rug, en het is nog niet gedaan. Ik schreef al dat juni wat rustiger zou zijn dan de vorige maanden, maar dat betekent niet dat er niets gebeurt. We hebben veel energie verwerkt en plaats gemaakt voor nieuwe frequenties, die nu moeten gaan settelen.settle

Omdat ze te groot, hoog, licht en snel zijn om te passen in het bestaande 3D paradigma, worden de meubels herschikt bij manier van spreken, om plaats te maken voor deze nieuwe energieën.

Het lijkt wel alsof de wereld dol draait, maar alle activiteiten die niet afgelijnd zijn op de nieuwe frequenties komen aan het licht.

Dat betekent dat alles waarvan het doel dominantie en controle is, geheime agenda’s en beleidsvoering met als doel hebberigheid, beperking en zelfbelang, nu aan het licht wordt gebracht, zodat ieder ofwel kan kiezen om dit nog toe te staan, of om plaats te maken voor iets anders.

Of het nu aan het licht komt in de vorm van beperkingen en machteloosheid die je in je eigen leven ervaart, of van de geheime activiteiten van regeringen, het wordt allemaal duidelijk.

Wees trouw aan je intentie, behoud je hoogste energetische vibratie om deze energieën te laten uitbreiden. We bevinden ons in het midden van een polariteitsverschuiving en we zijn de architect van de nieuwe aarde-paradigma’s. Het gaat de komende maanden zelfs nog interessanter worden. Er gaat nog veel meer onthuld worden, en sommige mensen zullen heel boos worden bij wat ze te horen gaan krijgen.

Maar dit is niet nieuw, het is al eeuwen aan de gang, we zijn nu gewoon bewust genoeg om dingen te zien zoals ze zijn, en andere keuzes te maken.

Intussen kunnen we dit proces zoveel makkelijker maken voor onszelf, door gewoon het licht te zoeken en ervoor te kiezen dat het makkelijk zal gaan.

door Jennifer Hoffman

www.enlighteninglife.com

Vert. Fran Tielemans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in