Mei kondigt het volgende stadium aan van onze verlichtingscyclus en 3D/5D-integratie, waarin we iets zullen ervaren dat we al vele generaties willen zien, een collectieve ontwaking. Dat wil niet zeggen dat we klaar zijn met ons werk, want we bewegen ons alleen naar nieuwe niveaus in de verlichting. Wat het wel wil zeggen, is dat de lichtwerker, die energie vasthoudt, de energiedepots, het helende en transformerende werk dat we al zo lang verrichten een andere dimensie aanneemt nu we het stokje overdragen aan anderen, die het zware werk kunnen doen, en dat we onze nieuwe 5D-paradigma’s binnengaan.

Er zal een zeer grote energiekloof komen tussen de mensen die ontwaakt zijn en de anderen, die nog slapen – of ze die keuze nu bewust of onbewust maken. We bevinden ons op nieuwe niveaus van integratie, vanwaar we nu de dichtheid van 3D kunnen zien; dat is wat we zien in de tirannie die openbaar is gemaakt door de recente gebeurtenissen – en iedereen kan dat nu zien. Dus, wat betekent dat? Zet je schrap voor wonderen, laat je droommotor weer brullen, en als je al een tijdje stationair draait, maak je dan klaar om actie te ondernemen. Mei is aangebroken en de verlichting staat in de hoogste versnelling.

Met mei begint er een nieuwe cyclus van 19 jaar, omdat de knooppunten van Kreeft naar Tweelingen bewegen, wat voor het laatst gebeurde in oktober 2001 en maart 1983. Wat gebeurde er toen in de wereld? Zijn er lijnen te trekken tussen wat er vandaag in de wereld gebeurt en wat er in oktober 2001 gebeurde? Interessant hoe deze dingen werken… In mei werken we ook met de krachtige thema’s van transformatie versus verandering, zelfbewustzijn versus angst en zelfbeschikking versus overheersing. De integratie van de 3D/5D-verlichting is in volle gang en het gebeurt allemaal nu.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Mei opent met een grote energieverschuiving doordat we ons in een nieuw collectief paradigma van ontwaking en bewustzijn begeven. We hebben een gebeurtenis meegemaakt die bijna iedereen ter wereld met ons heeft gedeeld, en dit is een voorbeeld van onze mate van verbinding nu we verder op het pad der verlichting komen. Er is een wereldwijd bewustzijn van alles, overal, door iedereen. We zijn niet langer los-gekoppeld van elkaar, we weten wat er gebeurt, overal, met iedereen en op ieder moment. Dit heeft ons bewuster gemaakt van onze gedeelde menselijkheid en het heeft ons collectief laten werken naar een hoger niveau van goddelijkheid.

En dat is precies waar verlichting over gaat. We zijn aangekomen.

Maar de reis is nog niet voorbij en we zijn nog steeds verwikkeld in een strijd om onze energetische vrijheid, die we gepersonifieerd zien in de wereldwijde lockdown en inzet van macht door overheden en politici wereldwijd, die allemaal proberen te profiteren van deze gebeurtenis om zo de individuele burgerlijke rechten en persoonlijke vrijheid verder in te perken.

Niet dat dat werkt. We hebben ons collectief gerealiseerd dat we niet vrij en soeverein kunnen zijn als we in de schaduw van tirannie staan. Als we vroeger sliepen, dan worden we nu massaal wakker, en dat is iets goeds. Bedenk je daarbij wel dat hoe meer mensen ontwaken, hoe meer mensen meer energie nodig hebben, dus de inname van energie zal deze maand nogal intens zijn. Bereid je voor op comadutjes, vermoeidheid, motivatie en een heleboel multidimensionale energiewerk; dat wil zeggen, verwacht niet voor 4 uur ‘s ochtends in slaap te vallen.

Je moet eerst de duisternis gezien hebben om op zoek te kunnen gaan naar het licht en het te kunnen vinden. April was een donkere maand voor velen van ons, en mei schijnt een nieuw licht van waarheid en begrip. Het is een tijd die ons kracht geeft, zelfs al worden we omringd door machteloosheid. We zijn nu getuige van de diepste, duisterste krochten van 3D, van alle corruptie, slechtheid, controle, overheersing en ontkrachting.

Ik zeg al jarenlang dat 3D het paradigma is van kracht, overheersing en controle, terwijl 5D het paradigma is voor verbinding, samenwerking, gemeenschap en zelfbeschikking. Daar wil ik nu zelfbewustzijn aan toevoegen, en ook samenhang, want zoals we nu ontdekken, hangt er een net tussen ons allemaal, dat iedere dag nauwer en nauwer wordt.De Energieën van mei 2020

We zien de waarheid in plaats van wat we geloven, wat we kunnen zien en wat van ons verborgen is. Dit zal gebeuren in onze individuele en in onze collectieve realiteiten. Dat kan een onthulling van familiegeheimen zijn, waarin je achter lang verborgen geheime verhoudingen of activiteiten komt, of nieuwe familieleden ontdekt dankzij DNA-onderzoek. Op het collectieve niveau zal het gaan om verraad, corruptie en de onverschilligheid voor mensenlevens en lijden, in de vorm van diepgewortelde organisaties en politieke figuren.

Achter nieuwe waarheden komen is zwaar, zeker als ze de hele fundering waarop onze realiteit is gebouwd uitdagen. Maar zonder deze waarheden kunnen we de karmische cycli niet afsluiten en een einde maken aan de energieën van het verleden tijdens onze versnelling van ons verlichtingswerk van 3D/5D-integratie.

We moeten ook een punt zetten achter wat onze energie uit ons zuigt, wat ons in beperkte energiekringen houdt, wat onze karmische verbindingen in stand houdt en bij ons pijn, verdriet, schaamte en machteloosheid teweegbrengt. Het nieuwe tijdperk van goddelijkheid met zelfbeschikking is aangebroken – en daarvoor moeten we ons ontdoen van onze energielast van pijn.

Het collectieve energieveld wordt groter, hoger, sterker en beweegt nu op een veel hogere frequentie, wat betekent dat alles sneller gebeurt nu de donkerste dichtheid van 3D uit ons collectieve energieveld wordt gewist en wordt vervangen met een veel hogere trilling van lichtere energie.

Er zal ook van ons gevraagd worden om ons te begeven naar de transformatiefasen van verlichting, en niet te blijven hangen in de veel veiligere, langzamere en minder ingrijpende fasen van verandering waar we ons tot nu toe in bevonden. Dat is het verschil tussen je tenen in het water steken of met een sprong het diepe ingaan. Ik noem het ‘je haar nat maken’, want je bent niet echt in het zwembad geweest als je haar nog droog is.

We moeten onze angst loslaten en open staan voor nieuwe mogelijkheden nu ons bewustzijn zich uitbreidt. We moeten niet bang zijn voor angst, angst is geen ding. We zijn bang voor gevolgen, dus moeten we die innerlijke dialoog transformeren die ons ervan weerhoudt het verleden te herhalen, om zo nieuwe potentie een mogelijkheid te laten worden. Als er geen gevolgen zijn die zich zouden herhalen, wat zou er dan mogelijk worden?

De volle maan van mei op de 7e vindt plaats op de as van Schorpioen/Stier en met Mercurius in conjunctie. Bereid je voor op karmische onthullingen en lastige energieën. Mercurius beslist over karma, dus iedere keer dat het een grote rol speelt, dan vindt er ook een bepaalde gebeurtenis van karmische energie plaats.

De nieuwe maan op de 22e staat in Tweelingen, wat nadruk legt op de knooppunten die Tweelingen binnengaat op de 5e en ons uiteindelijk een behulpzaam aspect verleent voor Chiron, de gewonde heler, die al maanden onder zware energieën gebukt gaat. Dat geeft ons wat ademruimte in voorbereiding op de eclipsen van juni en het grote retro-seizoen dat begint in mei en loopt tot het einde van het jaar.

Pluto begon in april de jaarlijkse retrograde cycli toen het op de 25e in retro ging. Dat is een opluchting. Al die opgravingen van Pluto begonnen zwaar op ons te drukken. Nu mogen we beginnen de brokstukken op te ruimen die de Pluto storm (en de Saturnus/Pluto-conjunctie) heeft achtergelaten. De week van 11 mei wordt een drukke week, aangezien Venus in retrograde gaat, samen met Saturnus en Jupiter, en Mercurius treedt zijn retro-schaduw binnen. Ben je er klaar voor om wat nieuwe zaadjes van potentie in je leven te planten? Retrograde betekent niet ‘doe niets’ of ‘ga terug’. Dit zijn tijden om terug te kijken, je te vernieuwen, te rusten, te besluiten tot iets, opnieuw te beginnen en om opnieuw te overwegen.

Word je al je angst, eenzaamheid, onzekerheid en twijfel zat? Kan je geest wel wat rust gebruiken met al die zorgen? Ga op een innerlijke reis en vind je geest, verbind je met je gidsen en verkrijg vrede en rust door bij je middelpunt te blijven, geaard en gebalanceerd.De Energieën van mei 2020

In de afgelopen 30 dagen zijn er veel dingen veranderd in de wereld. Mensen worden wakker in een realiteit die ze niet leuk vinden. Verwacht veel verdriet te voelen voor de naïviteit van het verleden nu veel mensen inzien dat ze moeten leven met meer intentie en zelfbeschikking, en dat ze hun energetische soevereiniteit zelf moeten onderhouden. Tegelijkertijd zal er een nieuwe beweging naar voren komen, gedreven door een grotere intentie voor vrede, geluk, liefde, voorspoed en bewustzijn. Het licht wint het altijd van de duisternis, zelfs in de donkerste tijden.

Vreugde is je doel, dus stel je trilling af op het goddelijke en ervaar de sensatie van leven op je hoogste vibraties.

Ik wens je een fantastische maand toe.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

3 REACTIES

  1. Fantastisch inspirerend verwoord dank je wel!
    Maak je op voor wonderen en laat je droommotor weer bulderen. Zo is het en zo gaat het worden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in