Met Mercurius in een uitdagende retrograde
Met Mercurius in een uitdagende retrograde
Met Mercurius in een uitdagende retrograde

Met Mercurius in een uitdagende retrograde was de hele maand april geen gemakkelijke maand. We kunnen een aantal krachtige lessen in loslaten gehad hebben van dingen die ons niet dienen, anderen zien zoals ze zijn en hen accepteren ‘in hun eigen energie en licht, wat ons allemaal terugbrengt naar onszelf en wat we in ons leven willen. Ons pad is individueel, en terwijl anderen naast ons lopen, moeten we leren om onszelf op de eerste plaats te zetten. Dit kan je in april meer dan eens duidelijk gemaakt  zijn en zal de basis neerzetten voor wat er in mei plaatsvindt.  En aangezien Mercurius tot 11 mei in de schaduw staat, heb je nog een wat meer mogelijkheden om dat te doen.

Deze maand zal handelen over het in beweging zetten van plannen, de behoefte om dingen voor anderen te doen terzijde te zetten, in hun leven te zijn als een lichtbaken of ondersteunende aanwezigheid op een manier die onze energie niet van ons doel weghaalt. Terwijl we dit jaar verder gaan hebben we al onze energie nodig om onze levenvisie te ondersteunen en onze intentie  om  de  vreugde, liefde en overvloed die we wensen, te vervullen.  Wat we dit jaar tot dusver hebben ontdekt, is dat het weggeven van onze energie aan anderen ons weghaalt van ons doel.  Wat we ook proberen voor hen te doen, haalt ons weg van ons vermogen om in ons eigen leven aanwezig te zijn.
De gebeurtenissen van het jaar tot nu toe, kunnen ons nog meer in de war gebracht hebben over ons levensdoel en wat we werkelijk willen.  De gedachte om actie te ondernemen kan ons teveel lijken, terwijl we er klaar voor zijn, kunnen we er geen idee van hebben welke richting in te slaan.  Handelen is een proces dat begint met ‘zijn’, niet met doen.  Doen is het resultaat, we moeten ‘zijn’ door een intentie te maken en de energie op te bouwen om richting te nemen.  Gebruik deze maand dus om te wennen aan je vrijheid, vind je kracht, stel je grenzen en leg de basis voor wat je wilt doen.
love-movement
Deze maand zal handelen over het in beweging zetten van plannen

Als we de maand met een krachtige noot beginnen, hebben we de stuwkracht om gebruik van te maken.  Eerst moeten we eraan wennen om in onze eigen energie te zijn, vrij van afleiding en energiezuigers.  Als we de dromen van anderen geen voeding geven, hebben we de tijd en de energie om die van onszelf te vervullen.  Hoe kunnen we krachtig zijn in ons eigen leven?  Hoe zien onze dromen eruit?  Wat is de eerste, de tweede stap, enzovoort?  Als het te overweldigend is om het grote beeld proberen te zien, welke kleine stapjes kunnen we dan elke dag nemen om verbonden te blijven met onze visie voor ons leven, om ons doel te vervullen en aanwezig te zijn in onze energie op elk moment van elke dag? Zoals ik al in de voorspellingen van  2011 zei, is juni tot augustus een krachtige tijd en is mei de tijd voor de voorbereiding, aangezien de voltooiingen in april de weg hebben vrijgemaakt voor een nieuw begin.  Dus bereid je voor, richt je focus, wees in vrede, droom groots en geniet van een heerlijke maand.


© 2011 Jennifer Hoffman
Nederlandse vertaling © Ulla Mertens  –   The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.
Copyright © 2011 door Jennifer Hoffman en Enlightening Life OmniMedia, Inc Dit materiaal wordt beschermd door Amerikaanse en internationale copyright-nu en mag vrij verspreid worden in zijn geheel, zolang de naam van de auteur en de website, zijn www.urielheals.com inbegrepen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in