DELEN
chicago-where-do-we-go-from-here
chicago-where-do-we-go-from-here
'Where do we go from here?'

Toen ik dit artikel begon te schrijven, hoorde ik het liedje van Chicago, ‘Where do we go from here?’. We zijn bijna aan het einde van 2011en wat een jaar is dit voor iedereen geweest. Persoonlijk verkies ik om te focussen op hoever we al gekomen zijn, en we zijn zeker al een hele lange weg gegaan. Kan je je herinneren waar je energetisch en emotioneel stond bij het begin van dit jaar? Waar sta je nu? Kan je zien waar je in je denken of je zijn diepe veranderingen hebt ingevoerd? Hou je goed vast want dit zal een krachtige maand en jaareinde zijn, waarin onze laatste Mercurius retrograde valt, en een eclips in december.

In de voorspellingen van 2011 die ik eind december 2010 postte, schreef ik het volgende over deze periode:

’21 tot 30 november: dit is de laatste intense periode van 2011 en een periode die bedrieglijk makkelijk zal lijken op ‘t eerste zicht, maar in werkelijkheid, hetgeen we zullen ervaren, is de flow van de energie en hoe makkelijk het echt is om daarin te zitten.

We zullen al wat we dit jaar meegemaakt hebben verwerken en begrijpen hoe goddelijke orde werkt. Deze periode is een sleutel tot de energieën van 2012, en wat in deze periode gebeurt, zal nog maar eens een beslissend moment zijn voor vele mensen. We zullen horen over veel overlijdens, en er zullen ook velen zijn die beslissen dat hun tijd hier beëindigd is.

Er zal ook een ongewoon aantal geboortes, drastische levensveranderingen, en plotse veranderingen in regeringen, politiek en economische omstandigheden zijn. ‘

Tot nu hebben we veel van deze veranderingen gezien, en ze zijn nog niet voorbij. Maar we moeten nergens bang voor zijn, want we zijn al lang deel van dit proces, zelfs als we denken dat veel buiten ons bewustzijn, intentie of wil gebeurt. We maken deel uit van deze ascensiereis, als deelnemers en medescheppers, niet als slachtoffers of hulpeloze omstaanders. November heeft ook een Mercurius retrograde periode, waarvan de schaduwperiode op 5 november begint, en we hebben een zonne-eclips op 25 november.

Deze maand is ons signaal om te beslissen hoe we willen leven, in chaos en angst, of in vrede en vreugde. Het is onze keuze, en we kunnen hebben wat we ook kiezen.

De tijd is altijd juist, zelfs als we voelen dat we niet het juiste moment of omstandigheden gebruikt hebben.

Ik haalde ook aan in de voorspellingen dat er velen zouden zijn die beslisten om over te gaan en ik zie dat nu gebeuren. Eer ieders keuze, hoe je je ook voelt over hen, omdat het hun reis is, en sommige mensen nemen de optie om de planeet te verlaten eens ze voelen dat hun karmische healingreis erop zit. Dit is jouw maand om een nieuw paradigma van leven te beginnen, waarin je focust op je zelf, je bewustzijn, behoeften en groei, en je afvraagt hoe een ervaring je dient en eert, voor je in situaties sprint en je tijd, energie en emoties ter beschikking stelt.

Het is tijd om ‘self-ish’ te zijn, hetgeen betekent zorg dragen voor jezelf. We zijn krachtiger wanneer we in onze eigen energie staan en de helderheid over ons pad hebben die komt als we sterke energetische grenzen hebben, die deze maand nuttig zullen zijn.
Heb een prachtige maand.

 

Copyright 2011 Jennifer Hoffman

Nederlandse vertaling Fran Tielemans

alle artikelen van Jennifer Hoffman op deze site

de website van Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman is een Amerikaanse,  zeer intuïtieve, begaafde vrouw die na een bezoek van Aartsengel Uriel  in 2003 de website Urielheals.com opstartte om zijn boodschappen te channelen.  Zij schrijft wereldwijd voor een aantal grote spirituele websites en is mede bekend door haar inzichten in de energieën van de Indigo en de Kristalkinderen. Haar artikelen hierover worden door Nieuwetijdskind.com vertaalt en op deze site geplaatst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in