DELEN

Nu ik dit schrijf kan ik niet geloven dat het al september is en dat dit jaar bijna voorbij is. Sommigen onder ons kijken met een bepaalde mate van angst naar volgend jaar, en vragen zich af wat er gaat gebeuren in 2012. Gaat het gedaan zijn met de aarde? Zullen al onze sociale en economische systemen falen? Zullen we vernietigd worden door cataclysmische aardeveranderingen? Laat de angst over wat kan gebeuren niet overheersen de komende vier maand omdat we het vermogen hebben om alles te verschuiven, ook het potentieel voor 2012. En in september beginnen we voorwaarts te stappen en integratie is het thema van deze maand.

Het is een hard jaar geweest, en dit is een blijvend thema geweest voor deze eeuw. De belofte voor deze eeuw is dat alles zal veranderen en verandering brengt altijd enige mate van chaos. We kunnen onze psychische en emotionele kasten niet schoonmaken zonder alles eruit te nemen en te beslissen of we het nog in ons leven willen. Ik maakte dit weekend al mijn kasten schoon en mijn kamer was een tijdje een puinhoop, met overal kleren. Maar het gaf me de kans om te sorteren wat ik niet langer nodig had en wat ik wilde houden. Iemand anders kan nog plezier hebben van wat ik niet langer meer nodig heb en kan wat ik wou weggeven omdat het niet langer juist is voor me naar waarde schatten.

Als we in het transformatieproces zijn ligt onze focus op gegrond en in balans blijven, en te proberen te begrijpen wat gebeurt en ons centrum vinden. Maar dit niveau van transformatie verandert ook ons centrum, hetgeen ons niet geaard maakt. We kunnen geen troost vinden in het gewone omdat ook dat alles veranderd is en we vergeten dat om een nieuw centrum te creëren we nieuwe energieën moeten integreren. En dat is wat we in september zullen doen, integreren wat we geleerd hebben zodat we op nieuwe manieren vooruit gaan, nieuwe manieren creëren van zijn vervangen wat we niet langer meer nodig hadden, en wat ons niet langer nodig heeft.

Er zijn enkele prachtige aspecten en energieëen voor integratie aanwezig deze maand, met de nadruk op vragen zoals ‘Is dit juist voor me?’ en ‘Is er iets beters?’. Waar we op focussen is dat wat we creëren, dus zal onze intentie belangrijk zijn, net als ons vermogen om voorbij te gaan aan het ‘wat’ en kijken naar het ‘waarom’ want dat behoort tot ons eigen pad van healing. We zijn verantwoordelijk voor ons leven, onze groei en onze ascensie; niemand anders kan of zal dat voor ons doen. September zal ons helpen om te beginnen te verrijzen uit de as van ons verleden en te leven in het nu-moment, waar we bewust het leven creêren zoals we dat willen en onszelf herinneren als medescheppers.

Deze maand moeten we onze spirituele helpers gebruiken, ons weer verbinden met onze goddelijkheid en kracht en beginnen te geloven dat het leven een vreugde-vol avontuur is gevuld met vreugde. Begin het jouwe vandaag te creëren door te integreren wat je geleerd hebt, los te laten wat je niet meer nodig hebt, erkennen wat jou niet langer meer nodig heeft, en geniet van je maand.

Door Jennifer Hoffman

Copyright 2011
Jennifer Hoffman is een Amerikaanse,  zeer intuïtieve, begaafde vrouw die na een bezoek van Aartsengel Uriel  in 2003 de website Urielheals.com opstartte om zijn boodschappen te channelen.  Zij schrijft wereldwijd voor een aantal grote spirituele websites en is mede bekend door haar inzichten in de energieën van de Indigo en de Kristalkinderen. Haar artikelen hierover worden door Nieuwetijdskind.com en vrijwilligers vertaalt en regelmatig op deze site geplaatst.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in