DELEN

Ben je de Mercurius retrograde al beu, ben je blij dat de vorige week voorbij is (het was een l-a-n-g-e week), en ben je klaar om vooruit te gaan?
‘Zet je motor aan’ kan een goede omschrijving zijn voor de komende week.
Mercurius gaat direct (hij is stationair en nog in zijn schaduwperiode tot 6 april), Mars komt in Ram (dat zullen alle Rammen leuk vinden) en de zware, zuiverende en reflectieve energie van de voorbije weken zal eindelijk optrekken.
Het heeft allemaal zijn zegeningen gehad, maar tegelijkertijd is het ook moeilijk om vooruit te willen en toch op zoveel manieren ter plaatse te moeten trappelen.

We voelen ons alsof we aan de slag moeten, dingen moeten afwerken, verder moeten gaan met ons werk, we zitten in een ascensieproces, we evolueren, we hebben dingen te doen en toch wordt ons gezegd nog te wachten, geduldig te zijn, het stof wat te laten optrekken voor we verder gaan met de volgende stap.
Er gebeurt zoveel onder de oppervlakte, hou dus je focus zoveel mogelijk bij je intentie.
We worden ondersteund, op veel meer manieren dan we beseffen.

 

door Jennifer Hoffman

www.enlighteninglife.com

Vert. Fran Tielemans

 

6 REACTIES

 1. Hoi,
  Nav van het energierapport van maart heb ik een vraag. Sinds een week ben ik enorm moe en onrustig. Er zijn momenten van ansten en t gevoel van niet meer weten hoe nu verder overheerst.
  Ik had mijn motor aan,, ging lekker vooruit maar werd abrubt tot stilstand gebracht. Alhoewel ik de zegeningen kan zien en t incident me niet heeft overvallen lijkt juist de energie me uit balans te brengen. Ik kan even geen voet aan de grond krijgen en lees dit niet direct terug in t raport. Herkend iemand dit…

  • @Ka,

   Door alle gebeurtenissen, die zijn geweest, voor iedereen,is het zaak om even uit te rusten en weer in balans te komen…als je vooruit wilt…raak je inderdaad uit balans….de motor draaiende houden is goed….maar dan ook alleen maar draaiende houden…als je weer een stapje vooruit kunt…zul je dat wel voelen…Geniet even van de zegeningen die je al kan zien…maak plannen…maar wacht nog even…je krijgt wel een seintje,als je verder kunt. oké?
   ik herken jouw vraag wel, ik kreeg ook de kaart; wachten..
   vandaar dat ik je nu dit even zo uitleg, is dit voldoende voor jouw lieve Ka? ik wens je het beste toe in alles wat je graag wenst…lekker genieten.. 😉

   liefs, Henriëtte 🙂 xxx

 2. Ja, ik ben zeker blij dat de vorige week echt voorbij is, de depressieve, zware gevoelens.
  En blijdschap is, wat ik de afgelopen dagen voel. Vreugde en liefde op een wijze waar ik nooit bij kon komen en wel weet dat ik het in me heb. Eindelijk!!!
  Nu toelaten, stap voor stap, maar dat gaat lukken. die angst: dat wordt verleden tijd!
  DEAR DRAMA, I’M BREAKING UP WITH YOU!
  De ondersteuning voel ik duidelijk, het is intenser dan ooit.
  Ik sta niet te popelen, wil wel graag vooruit. Maar ik geniet van dit gevoel.
  Prachtig!!!
  En dan samen met de liefdevolle reactie’s die ik kreeg, vorige week: hoe snel kan een verandering gaan.
  Ik ben erg dankbaar.

  Liefs voor allen
  Namasté
  Yvonne

 3. Dank jullie wel, voor het plaatsen, vertalen enz.

  Bedankt voor de update! 🙂 wij blijven bij onze intentie!

  zeker weten en we voelen dat we ondersteund worden in alles

  en ja, het is oefenen met geduld…hihi 😉 xxx

  Maar dat is niet erg…de hulp is er…das belangrijk…
  volhouden…dat is wat ik doe…wie we zijn.. hihi xxx

  Liefde overwint álles en de aanhouder wint 😉 xxx

  liefs, Henriëtte <3 🙂 xxx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in