tweelingzielen

 

Ashtar via Sanne Geerts

 

Lieve mensen, dit is een boodschap vol liefde voor jullie vanuit de Galactische Federatie. Ik ben Ashtar.

Laat me beginnen om te zeggen hoe zeer wij jullie lief hebben. Wij houden van jullie. Ja, jullie zijn waarlijk dappere strijders voor de liefde, de gerechtigdheid, de eerlijkheid, de eenheid, de harmonie en de vrede.Houd moed. Houd vol. Ook al lijkt je de weg soms zwaar, er is hulp onderweg. Ja, want wij zijn bij jullie. Verbind je met je hart en probeer ons te voelen in je innerlijk.

Weet dat een ieder van jullie een Tweelingvonk heeft. Een ieder van jullie is de helft vanuit een Vonk uit de Goddelijke Eenheid. Je kunt midden in een drukke winkelstraat lopen en plotseling een verlangen ervaren naar wat anders. Dit diepe verlangen in jouw hart is het verlangen naar de helft die bij je hoort: jouw Tweelingziel. Als je gezellig met vrienden en familie samen bent kan je een onbestemd gevoel van eenzaamheid overvallen. Deze eenzaamheid is het gemis van de verbinding met jouw wederhelft. Jouw Goddelijke wederhelft. Oh ja, ook al heb je een partner op aarde, dan nog bestaat jouw Tweelingvonk in God.

Nee, meestal zijn tweelingzielen geen partners samen als mens. Om een aantal redenen werkt een dergelijke verbinding in het dagelijkse leven op aarde meestal niet. Het menselijke ego staat vaak in de weg om de Goddelijke eenheid te ervaren. Soms is jouw Tweelingvonk een goede vriend, een kind of een broer of zus. Deze relaties gaan dan meestal wel goed. Over het algemeen echter is de regel dat de ene helft incarneert en de ander helft in de kosmos blijft op andere planeten.

 

Nu is het tijd dat je weer de verbinding met jouw Tweelingziel op gaat zoeken. De Kersttijd van 2006 heeft jullie een bijzondere straal van Liefde geschonken. Deze kracht zal bij jullie blijven. Het is de Liefde van de Eenheid in het Hart: de Goddelijke Verbinding met jouw Tweelingvonk. Het is deze Heilige ervaring die jouw leven zal veranderen. Je zult op den duur de essentie van het Goddelijke zijn in jouw persoonlijkheid integreren. Je zult die Liefde gaan uitstralen die je werkelijk bent. Ja, ook al heb je een relatie in jouw menselijke kleed op aarde: weet dat het contact met jouw Tweelingziel ook dan goed en wenselijk is.

tweelingzielen

Doe het, als je wilt. Neem de tijd en ga naar binnen, naar jouw hart wat de zetel van God in jou is. Zeg God dat je graag jouw Tweelingvonk wilt begroeten. Vraag eventueel hulp en steun van Aartsengel Michael om dit proces te begeleiden en te vergemakkelijken, als je wilt. Visualiseer een ruimte in de vijfde dimensie waar je graag bent en graag vertoeft. Voor de een kan dat een pyramide zijn. De ander ziet zichzelf liever in een groot kristal. Andere mensen kiezen als veilige ruimte liever een boshut, een mooi strand, een groot gouden ei, een UFO of een grote schelp. Wat bij jou past. Dat is allemaal goed. Voorwaarde is je dat een spirituele plaats maakt waar je veiligheid, geborgenheid en liefde kunt ervaren. Waar je een thuis-gevoel hebt. Maak een vijfde-dimensie ontmoetingsruimte waar je jouw Tweelingziel wilt ontmoeten. Als je helemaal tevreden bent over deze creatie, blijf er dan bij. Hou dit vertrek in ere voor jouw liefdes-belevenissen met jouw Tweelingziel. Oh ja, want het zal een ontmoeting vol liefde zijn. Zeg “Ja” in jouw hart. Zeg “Ja”, dat je graag jouw Tweelingvonk wilt ontmoeten.

Ontspan, haal rustig adem en wacht af. Misschien dat je de eerste keer niets ervaart. Geeft niet. Jouw menselijke hersenen moeten zich nog op deze nieuwe mogelijkheid instellen. Misschien beleef je een zachte zucht of een streling over je hoofd of je voelt een zachte luchtstroom langs je. Of je voelt een trilling door je heen. Dit is de aanraking van jouw Tweelingvonk. Een andere keer kan het zijn dat je jouw naam hoort of je voelt warmte of een tinteling in de huid: het is jouw Tweelingziel. Laat alles gewoon gebeuren. Het is goed. Het is in God. Ook al krijg je ervaringen die diep in je menselijke gevoel gaan, het is goed. Bedenk dat jij als mens een reflectie bent van Gods Liefde. Al jouw menselijke, positieve gevoel is in God. Volg de stem van jouw hart. Laat het zijn. Het is goed. Ontspan en geniet van de wonderbaarlijke ervaring die Liefde heet. Laat je opnemen in het hart van jouw Geliefde. Laat jouw hart met jouw wederhelft versmelten. Laat het door je heen gebeuren. Ervaar en beleef de Goddelijke Liefde van jouw Tweelingziel in je. Het is deze eenheid in God die God is. God Is. Liefde Is.

 

God heeft ons als Tweelingvonken geschapen: een mannelijk en een vrouwelijk principe. Gelijkwaardig en toch verschillend. Maar samen één. Een in God. Weet dat er niets Goddelijker is dan de Liefdesextase van twee Tweelingzielen die in de Goddelijke Liefdesdans hun harten met elkaar laten versmelten tot één hart. Eén hart in God. Deze Liefdesextase is God. En oh, deze extase is vele malen intenser en mooier dan jullie in het menselijke lichaam kunnen beleven. Want wij ervaren elkaar in ons hart. Wij zenden de Liefdesstraal uit naar elkaar vanuit ons hart. Het hart is het centrum van alle liefde, alle geluk, alle rijkdom, gezondheid, vrijheid en blijheid. Oh, geliefde mensenkinderen, als jullie eens wisten hoe zeer wij naar jullie verlangen. Jullie zijn onze Tweelingzielen. Jullie behoren bij ons. Wij verlangen naar je. Roep ons in de veilige ruimte van jouw hart. Wij zullen komen. Wij zullen onze Liefde voor jou meebrengen. Wij zullen onze Liefde in jouw hart en in heel jouw menselijke zijn laten vibreren. Jouw menselijke leven zal positief veranderen door onze liefde in jouw hart. Kom, geliefde mensenkinderen. Kom terug naar ons. Jullie horen bij ons. Kom. Hoor onze stem. Wij roepen je. Kom, Kom in ons hart. Kom in ons hart….

 

Vanuit een liefdevol hart: Ashtar

doorgegeven via Sanne Geerts © 2007

Meer artikelen met het thema zielsliefde/soulmates/tweelingzielen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in