helende kristalkinderen

Ik heb veel tijd besteed aan het schrijven over Indigo’s de laatste tijd, omdat de jonge generatie op deze leeftijd, in hun vroege tot midden jaren twintig, veel problemen hebben. Maar Kristalkinderen zijn er ook nog steeds en ze wachten geduldig op ons tot we in staat zijn hun energie te ervaren. We kunnen aan hen denken als schattige, lieve kinderen en dat zijn ze ook, maar ze zijn ook zo veel meer. Kristallen hebben zulke sterke genezende energie dat zij in staat zijn om te weten waar(om) we pijn hebben en zichzelf en hun helende energie aanbieden om ons te helpen herstellen.

Wanneer het jonge kinderen zijn die in het nieuws komen vanwege ontvoering, ziekte of lijden, dan is  de helende energie van de kristallen aan het werk. Als we niet onszelf helen zullen ze ons helpen genezen op welke manier dan ook. Veel van hen bieden zichzelf aan als voorbeelden van wat er moet geheeld worden, omdat ze weten dat het niet genoeg is om te weten dat genezing moet gebeuren, we moeten een voorbeeld voor ons zien, voordat we er aandacht aan besteden en de problemen oppakken die al een lange tijd bestaan, maar waarop geen actie is ondernomen.

We zullen zien meer kristallen in het nieuws zien omdat ze een dubbele taak hebben:het werk van de Indigo’s voltooien en hun eigen werk doen. In sommige opzichten bewegen de Indigo’s niet snel genoeg, hun taak nam meer tijd en kostte meer moeite dan ze dachten en ze worstelen daarmee. We bewegen voortdurend naar voren dus onze kristallen voltooien hun werk met een nieuw soort genezing. Waar Indigo’s dwongen tot integriteit en het nemen van maatregelen, hebben kristallen een vergelijkbaar doel, maar ze doen dat door genezing van binnenuit over te brengen. Ze helpen ons de vlam van mededogen aan te steken en dan een stapje terug te doen zodat wij de rest van het werk doen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Kristalkinderen lijden voor de wereld en hun zachte geesten hebben veel verantwoordelijkheid aanvaard voor de genezing die nodig is op dit moment. Hoe sneller we onze behoefte aan genezing erkennen en de werkzaamheden voltooien des te minder ze moeten doen om onze aandacht te krijgen. Kristalkinderen hebben onze liefde en steun nodig, onze erkenning van hun taak, en onze waardering voor hun inspanningen. Zij lijden als we in oorlog zijn met elkaar, en dit maakt hun werk moeilijker. Elk kristalkind heeft deze rol aanvaard, zodat ze ruimte kunnen maken voor de volgende generatie van verlichte, krachtige kinderen. Als u een Kristalkind heeft, geef ze dan een extra knuffel deze week en laat ze weten hoeveel je waardeert wat ze doen. En vergeet niet dat ze één generatie zijn van de vele die zullen helpen bij de invoering en vasthouden van de energieën van de nieuwe werkelijkheid voor ons.

Copyright 2010 Jennifer Hoffman
-vertaling:Gordon, www.nieuwetijdskind.com-

andere artikelen Jennifer Hoffman/website Jennifer Hoffman

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in