De hemel op aarde en de keuzes die we maken

Een van de redenen waarom ik niet vaker over de pandemie schrijf is dat ik er nog te boos over ben, over hoe angst momenteel regeert en ingezet wordt om een nieuwe economische, technologische en medische consensus af te dwingen in democratieën die juist bestaan dankzij tegengestelden. Wat het huidige wereldwijde beleid, gericht op exponentiele economische groei ten bate van een hele kleine groep en ten koste van de rest me laat me zien is een enorme disconnectie met de levende aarde, met Spirit, en met het goddelijke vrouwelijke. De laatste stuiptrekkingen van een gedoemd millennia oud liefdeloos systeem van harde mannelijke energie zonder verbinding . En sommige dagen sta ik mezelf toe om daar verdrietig, bang en boos om te zijn.

En de andere dagen? Dan weet dat ik gekozen heb om juist nu hier te zijn in deze tijd van immense snelle veranderingen. Dat het mijn verantwoordelijkheid is om hier te zijn en mezelf te zijn. Daarmee een voorbeeld te zijn. Een transformator. Inspiratie. Anderen bij te staan en zaadjes te planten voor een nieuwe manier van samenleven gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde en een oprecht samen.

De andere dagen weet ik dat ik geen kind meer ben die zijn licht dimt uit zelfbescherming, die zich in zichzelf terugtrekt kijkend naar al die mensen die niet zichzelf zijn. Die niet zichzelf durft te laten zien en te zijn. De liefde die hij is. De andere dagen weet dat ik mezelf te kort doe daar zo alleen, dat ik daar niet verbonden ben. Niet met mezelf en niet met anderen. Terwijl ik in die verbinding juist gedragen wordt, en gevoed. Dat daar mijn kracht ligt.  De andere dagen weet ik dat verbondenheid mijn natuurlijke staat van zijn is, dat eenzaamheid een oud verhaal is. Dat het boek uit is.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Het boek dat ik momenteel lees is nog niet af. Het heet `De hemel op aarde`. We zijn het met heel veel mensen aan het schrijven, tegelijkertijd. Dat er een happy end komt staat misschien wel vast maar hoe lang het duurt voor we daar zijn weet ik niet. Hangt af van de keuzes die we maken. 1 Ding weet ik wel: het hoofdstuk dat ik nu lees gaat over Verbinding.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in