Iedere generatie bereidt de weg voor de volgende, op een manier, een stroom, die niet altijd recht vooruit is, positief of verheffend.Soms stopt de stroom en lijkt ze achteruit te gaan.En dus lijkt een generatie de zaken te verslechteren in plaats van te verbeteren. De daarop volgende generatie heeft twee jobs te doen: de energie van de voorgangers “resetten” en het werk dat ze kwamen te doen. Er zijn “kloof generaties”, zij wier doel is om enorme veranderingen te creeren en dat doen door zulke krachtige voorbeelden te creeren van wat dient te veranderen dat iedereen het erover eens is.

We zagen dat met de Indigo’s wiens energie pas werkelijk de wereld in kwam via de laatste drie generaties (ze waren er al eerder, maar de laatste 3 generaties zijn degenen die in staat bleken de de energie te activeren) De wereld van de jaren 60, 80, en de eerste jaren van het nieuwe millenium scheen kapot en niet te maken te zijn en toch, er is veel veranderd in het laatste decennium, en veel sneller dan ooit tevoren. De Indigo energie heeft eindelijk vaste voet gekregen maar uitsluitend omdat de behoefte aan verandering zo groot was en voor zoveel mensen duidelijk was dat alles beter was dan wat we hadden en er weinig weerstand tegen verandering was.

De “kloof generaties”hebben in deze wereld een krachtig doel in de energie stroom van onze reis naar ascensie en dat is om zoveel pijn en chaos te creëren dat ze daarmee de wereld stimuleren bij elkaar komen in een gezamenlijk doel.
Ze worden onze meest uitdagende leraren, en toch hun doel is de verandering te initieren die ze ogenschijnlijk tegenwerken.De energetische vibratie die ze creeeren staat alleen een of/of reactie toe en iedereen gaat op zoek naar een oplossing om ze uit die vibratie en haar uitdagingen te halen. Met zo’n verlangen naar verandering is het pad vrijgemaakt voor de aankomende generatie en de energie die zij meenemen.

Totdat we leren om zelfbekrachtigende en verlichte transformators te worden hebben we deze kloofgeneraties nodig om zaken zo oncomfortabel te maken dat we uit onze comfortzones stappen, gemotiveerd raken om iets te doen en ,het allerbelangrijkst, ons verenigen in een gezamenlijk doel.We bekrachtigen onzelf wanneer we samenwerken, maar toch hebben we een krachtige gebeurtenis nodig, die ons zeer ongemakkelijk doet voelen, om richting een verbonden doelmatige en bewuste transformatie te bewegen.Dus in plaats van tegen de kloofgeneratie te zijn, wees de verandering die je wilt zien in deze wereld. Verbind dan je intentie met andere met andere gelijkgestemde mensen. Door samen te werken kunnen we de wereld creeeren waarvan we weten dat die voor iedereen mogelijk is.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Lees ook: de Indigogeneratie

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

  1. het is denk ik moeilijk voor ons, om bruggen te bouwen aangezien 2 generaties terug er vanuit is gegaan dat de generatie voor ons dat zou doen. Dus moeten we met z’n allen (ook de gepensioneerden!!!)samen die brug slaan.

    • @Y, ik voel al jaren dat we dit echt met zijn allen moeten doen (all together now); ik maak in die zin ook geen onderscheid in generaties of leeftijd. Groetjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in