de aura

Het veld van de aura kan gedefinieerd worden als een kleurrijke gloed dat om het menselijk lichaam zit, het lijkt op een halo. Oude religieuze en spirituele zieners zagen delen van de aura. Tegenwoordig heeft men ontdekt, door de moderne technieken dat we omringd zijn door een soort veld. En het kan van invloed zijn op hoe we ons voelen.

We weten dat we deze energie niet kunnen zien met het blote oog, waardoor het meten van dit onzichtbare fenomeen vaak is ontvangen met sceptische kritiek. Maar dank zij het baanbrekend werk van toegewijde wetenschappers over de hele wereld, wordt het idee van deze niet zichtbare wetenschap meer geaccepteerd in de tegenwoordige stroming. Toen de regels van het idee dat de fysieke realiteit niet gezien hoefden te worden, werd het mogelijk dat we deze materie wetenschappelijk konden benaderen.

Geschreven door Arjun Walia

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

“De dag dat wetenschap begon te accepteren dat niet alleen fysieke waarneming relevant was, was er meer vooruitgang in 10 jaar dan de voorgaande eeuwen van het bestaan” (Nikola Tesla).

Voor dat we ingaan op de invloed van de aura op ons en onze omgeving, wil ik opmerken dat menselijke gedachten, intenties, gevoelens en emoties – de factoren van de associatie van het geweten – afhankelijk is van en in verbinding staat met de fysieke materiële wereld.

De stroming van de wetenschap zijn woorden van de niet zichtbare wereld, het universum gaat meer en meer lijken op een gedachte dan een grote machine. Het is niet meer een toevallige passant, het is meer de maker en veroorzaker van de gebeurtenis.  Accepteer dat dit het begin is. het universum is niet zichtbaar en spiritueel. (sir. James Jeans, the mental Univers; nature 436.29.2005)

De menselijke aura

Werk van de meest briljante wetenschappers van het instituut van Heartmath kan misschien het beste een uitleg van de aura geven. Een groot deel van hun onderzoek was de interactie tussen het hart en hersenen. De onderzoekers hebben geëxperimenteerd hoe het hart en de hersenen communiceren met elkaar en hoe dit het geweten beïnvloed en de manier waarop we de wereld begrijpen. Als voorbeeld; als iemand zich goed voelt en positief, in dankbaarheid, liefde en acceptatie, heeft het hart een bepaalde uitstraling. Omdat het lichaam een elektromagnetisch veld produceert, die onderzoekers konden waarnemen. Rolin McCratey, Ph.D. directeur van onderzoek van het instituut zegt daarover:

De emotionele informatie is actueel en verandert deze velden. Bij het leren van het sturen van de emoties, veranderen we de informatie gecodeerd in de velden van het hart en de omgeving. We zijn fundamenteel en diep verbonden met de ander om ons heen en de planeet. Wat we individueel doen maakt beslist uit.  (bron)

Wist je dat  jouw hart met het uitzenden van een elektromagnetisch veld veranderd als jouw emoties veranderen, of dat het menselijk hart een magnetisch veld heeft dat vanaf afstand van een lichaam gemeten kan worden? Wist je dat positieve emoties een psychisch voordeel kan teweeg brengen in jouw lichaam? Of dat je een positieve draai kan geven aan jouw immuun systeem met positieve emoties? Wist je dat negatieve emoties chaos in het zenuwstelsel kan brengen en dat positieve emoties het tegenovergestelde kan geven? De grondreden is dat liefde, dankbaarheid en compassie – en alle positieve gevoelens – meer impact hebben dan we ons voor kunnen stellen.

Het is fascinerend om vast te stellen hoe het hart het magnetisch veld kan beïnvloeden van jezelf en andere mensen. Het brengt mij tot de verbazende conclusie dat het elektro- magnetisch veld rond ons lichaam misschien  verbonden is met anderen of de aarde. Welk effect, als het er al is, kan de informatie overbrengen van ons elektromagnetisch veld naar het veld van de wereld? Het is allemaal opwindend en het laat meer vragen over om te beantwoorden.

Hieronder is een video van dr. Konstantin Korotkov, een professor in fysica van de St. Petersburg State Universiteit, die gelooft dat onze positieve en negatieve gedachten elk een verschillende impact hebben op onze karakters en ontwikkeling.

Hij heeft een wetenschappelijk plan ontwikkeld gebaseerd op een oud Chinees systeem van energie meridianen die zowel de bio-energie van levende organismen kan meten als de omgeving. Het plan, die GDV genoemd is, gebruikt een pijnloze elektrische stroom op de vingertopjes – die in minder dan een milliseconde  zijn werk doet – om de hoogtepunt van een mogelijke vervelende toestand (fysiek en psycho-emotioneel). De lichamelijke reactie kan gemeten worden in de vorm van een elektro wolk, die uit licht energie bestaat. De gloed van deze … is niet met het blote oog waarneembaar (mensen kunnen alleen 1 procent van het elektromagnetisch spectrum zien) en is vastgehouden in een optimetrische CCD camera systeem en daarna vertaald naar een computer.

In de GDV software, is de gloed van de verschillende sectoren van de vingers geprojecteerd in de vorm van het menslijk lichaam, die correspondeert met de plaats van de verschillende organen en systemen. Met het resultaat dat het beelden met energie velden te zien zijn, dat open staat voor een intuïtieve analyse van de fysiologische stand van het menselijk lichamelijk functioneren.

Deze onderzoekswijze is door het Russische Ministerie van gezondheid geaccepteerd en geregistreerd op aanraden van de Russische wetenschappelijke Academie om een medische diagnose te stellen.

Overeenkomstig de westerse metafysieke theorieën van de Ayurvedic Indian medicijnmannen zijn er 7 chakra’s, centrums van energie in samenhang met fysiek, mentaal, emotioneel en het spirituele welbevinden. Deze energie chakra’s zijn ingebed in de ruggenwervel op verschillende plaatsen. De plaatsen beginnen bij de stuit en gaan naar boven naar de kruin van het hoofd. dr. Pradeep b. Deshpande, professor emeritus van de afdeling chemie van de universiteit van Louisville legt uit dat:

elke chakra is geprogrammeerd om te resoneren op een verschillende frequentie. Met de nieuwe BioWell software is het nu mogelijk om kwalitatief de energie van de chacra’s te meten, het tonen op een display van de stand deze energie en het actief zijn van activatie en of de activatie boven of lager is dan andere dingen. (BRON)

Door onderzoek met 100 participanten is gebleken dat chakra’s die niet in balans zijn makkelijk te zien zijn.

Elk deeltje van de vingertop is verbonden met een specifiek orgaan of systeem. Als de gegevens van de 10 individuele BOI-gram nagekeken en beschreven zijn, wordt het in een beeld gebracht. Een voorbeeld van een aura van en gezond persoon naast een ongezond, instabiel persoon wordt gegeven in figuur 3. De hiaten van de verminderde uitstraling en de instabiele chakra’s van de ongezonde persoon is duidelijk zichtbaar. (BRON)

Hou in gedachte dat klinische studies van meer dan 10.000 patiënten met verschillende gezondheidsniveaus in Rusland gearchiveerd zijn.

Bronnen:

Jakovleva E, Korotkov K., Electrophotonic Analysis in Medicine. GDV Bioelectrography research. 2013. 160 p. Amazon.com.

Pehek J. O., Kyler, H. J., and Foust, D.L., Image Modulation in Corona Discharge Photography, Science, Vol. 194, 263-270, October 1976.

 

TIP: Auraspray voor hoogsensitieve volwassenen

Deze Auraspray voor hoogsensitieve volwassenen werkt vooral aardend en beschermend en het schept ruimte om je heen.

>>Lees meer<<

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

  1. Dank je wel Arjun voor dit mooie artikel!
    Wat zou het super zijn als iedereen zich hier van bewust was!
    Mogelijk komt er dan ook steeds meer (h)erkenning voor het werk van Lichtwerkers, aurahealers, energetische therapeuten enz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in