Deze nieuwe Maan toont ons de huidige processen die zich de komende Maan(d) weer in ons zullen ontvouwen. De intense dieptes die zich hebben geopend de afgelopen tijd worden meer gestabiliseerd, waardoor zich meer vrede en rust, maar ook eenheid en magie in het leven kan ontvouwen. Steeds herhalende patronen van het overlevingsmechanisme komen eindelijk in een nieuwe bedding. Hierbij horen diepe inzichten over projectie en het steeds opnieuw creëren van dezelfde patronen. Ook kun je in dit artikel lezen over nieuwe manieren van dromen en universeel bewustzijn gedurende de slaap. En over de nieuwe lagen die zich openen om met meer kwetsbaarheid en een gezond Ego in verbinding te zijn met de omgeving, waardoor de magie van het leven ontvouwt.

de nieuwe Maan in Schorpioen van maandag 28 oktober 2019

Nieuwe stabiliteit

De samenstand van Neptunus in Vissen met de instroom van de Bron (zwarte Maan), verliest nu langzaam haar greep op ons en de wereld (De exacte samenstand is voorbij.). De wonden worden gelikt en de nieuw verworven inzichten en diepere rust en vrede die innerlijk bereikt is, kan worden gevierd. Dat was een pittige rit de afgelopen maanden. Het kan zijn dat je een nieuwe, diepere stabiliteit hebt gevonden in jezelf. Als dat niet het geval is, dan is dit proces nog onderweg. Donderdagochtend begon er een nieuwe invloed van een zonnewind die toen binnenkwam. Het kan zijn dat deze impact je innerlijke rust weer enigszins heeft verstoord.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Herhalende patronen aantrekken

Eén van de lessen die in deze periode met vernieuwde helderheid is begrepen gaat over het doorzien van de eigen projectie en hoe gezonde verantwoordelijkheid daar mee is verbonden. Veel mensen benoemen dat ze nu doorzien dat en hoe ze zelf hun eigen situaties creëren. Zij zien daarin ook direct de steeds herhalende patronen die zij zelf steeds aantrekken. Met het zien zijn de patronen nog niet opgelost. Maar blijf in verbinding met wat het zien van deze herhaling met je doet en dan openen zich in rap tempo de nieuw verkregen basis en stabiliteit die je nog dieper thuis brengen in je lichaam. Wat een prachtige inzichten, groei en zegen is deze belangrijke stap naar vrijheid en authenticiteit, die deze Neptunus samenstand met de zwarte Maan ons heeft gebracht en nog in de staart actief is.

Diepe inzichten over projectie

We kregen en krijgen nog steeds de mogelijkheid aangereikt om op de diepste lagen te begrijpen wat projectie is. Iedereen krijgt op zijn of haar eigen manier inzicht in afgescheidenheidin jezelf en de bijbehorende vastgezette innerlijke pijn. Dit ligt aan de basis van onze projecties. Ook is er heling voor het herstellen van die eenheid in jezelf. De dieptes waarop we nu helen zijn heel praktisch, concreet, megadiep en omvattend. Ook hogere kosmische octaven van het bewustzijn en ons multi-dimensionale Zelf worden geïntegreerd tot in het lichaam aan toe, op weg naar volledige belichaming van wie wij in Wezen zijn.de nieuwe Maan in Schorpioen van maandag 28 oktober 2019

Nieuwe Maan in Schorpioen

Deze nieuwe Maan in het transformerende dierenriemteken Schorpioen laat zien dat we nu toe zijn aan werkelijke verandering, loslaten en het toepassen van het geleerde in de praktijk. Voor hen die het proces dat ik net hierboven beschreef niet herkennen, geeft deze nieuwe Maan nog een boost hierin, zodat er uiteindelijk wel rust en vrede in je leven kunnen komen. Dus een weg uit de ratrace van het leven. 

Verbazing

Vanuit het huidige overlevingsmechanisme ziet de situatie er anders uit. En de realiteit is dat we toch regelmatig het overlevingsmechanisme ervaren. Het overlevingsmechanisme in Maagd laat oordelen zien en fragmentatie. Het is dan alsof er geen enkele samenhang is in je leven en dan moet je heel hard werken om alle losse eindjes aan elkaar te knopen en te verbinden. Dan is het hard rennen om alle ballen in de lucht te houden. Er kan ook verbazing zijn en zelfs schrik, omdat het steeds een andere wereld is waar de ander in leeft. Als je er dan verbinding mee maakt, zijn er al snel oordelen vanuit het niet begrijpen waar die ander is en wat die ander ervaart. De commotie rondom het verborgen gezin in Ruinerwold is daar een voorbeeld van. Er is op dit moment een wereldwijde fascinatie voor deze afwijkende manier van leven van dit gezin.

Valse dienstbaarheid

Ook valse dienstbaarheid is trouwens iets wat hoort bij het overlevingsmechanisme in Maagd. Als de dienstbaarheid niet zuiver is, dan krijg je in deze periode mogelijk te ervaren waar je over je grenzen gaat. Met valse dienstbaarheid bedoel ik dat wat je doet voor je omgeving niet ingegeven wordt door een oud patroon of angst, die meestal is ontstaan in de jonge jaren van je jeugd. Deze ervaringen hebben je in het overlevingsmechanisme gebracht en dit blijft zich herhalen. Deze patronen die we nu te zien krijgen zijn ouder dan dit leven en zijn opnieuw actief geworden in dit leven. Vaak met een diepe imprint van een trauma. Als deze patronen helder worden, dan kan dit vaak niet langer doorgezet worden. Veel mensen ervaren in deze periode dat ze overwerkt zijn en nemen de beslissing om voor zichzelf te kiezen. Dit kan ook worden afgedwongen door lichamelijke kwalen en letsel. Maar in dit proces is er dan ruimte om bewust te worden van wat wel en niet klopt en om opnieuw te bepalen waar je wel je energie aan wilt geven.

Dromen en andere dimensies

Intens dromen is ook iets wat hoort bij de instroom van energie van de Bron in Vissen (zwarte Maan) en Neptunus. Je kunt mogelijk nieuwe vormen en manieren van dromen ontwikkelen in deze fase en ook boodschappen krijgen tijdens de slaap. Ook lucide dromen zijn aan de orde, waarin je waarnemer bent van je eigen droom en tegelijk ook bewust kunt deelnemen. Sommige mensen zijn zich bewust dat zij in de nacht in andere realiteiten, universa en dimensies aanwezig zijn, gesprekken hebben, onderwijs geven, uitwisselen en ontvangen, helpen bij rampen enzovoort. Ons bewustzijn is multi-dimensionaal en in de nacht kun je je daar nog meer van bewust worden. Als je het multi-dimensionale meer gaat belichamen met het kosmische Hart als centrum, dan kan het zijn dat je in de nacht verschillende niveaus van je bewustzijn tegelijkertijd kunt ervaren. Bijvoorbeeld de laag van het verstand die doordendert, het niveau van het lichaam, andere dimensies waar je bewustzijn is en dit allemaal tegelijk. Dit zijn vaak korte (verwarrende) nachtelijke ervaringen en deze horenbij de overgangsperiode van het belichamen van multi-dimensionaliteit. Als de centrering in het kosmisch Hart is gestabiliseerd, overkomt het je niet meer op deze manier. Ik vermoed dat we dit straks bewust kunnen als we nog verder komen in het belichamen van het multi-dimensionale lichaam en het kosmische licht van de goddelijke lagen in onszelf.

Kwetsbaar in de verbinding

Wat zich nog meer verdiept is het proces waarin je jezelf te gewond kunt voelen om echt de verbinding met de ander aan te gaan. Dus spontane reacties van angst om je te verbinden kunnen plotseling in je bewustzijn komen. Het loslaten van oude patronen is één ding, maar om dan helemaal kwetsbaar en spontaan aanwezig te zijn is soms nog erg kwetsbaar. Maar dit is wel de volgende stap in het praktisch gaan leven van de nieuwe stroom in het leven. Als we diep geraakt durven te worden en als kwetsbaarheid wordt ervaren als kracht, dan kan de magie van het leven worden ervaren. Met jezelf als centrum in deze ervaring, vanuit een gezond Ego. Zonder een gezond Ego en brandpunt verlies je jezelf in de waan van de dag.huisje

Achterover leunen

We kunnen deze Maan(d) met meer gemak de nieuwe structuur, nieuwe vorm, gaan vinden die de zachtheid en de meer vrouwelijke ontvankelijke en voedende waarden in het leven zal uitnodigen om concreet te worden. Hoe meer we achterover durven leunen om het te laten ontstaan vanuit rust, hoe gemakkelijker alles tot stand zal komen.

*

Voor de geïnteresseerden:

**Online WEBINAR MAANDAG 28 oktober 2019 om 19:45 een webinar activatie&meditatie rondom de nieuwe Maan. (ieder nieuwe en volle Maan).

Je kunt je registreren met een link op www.inzichten.com/agenda bij de betreffende datum. Met deze webinar openen we het nieuwe multi-dimensionale plasma energielichaam vanuit jouw eigen kosmische hart en laten dit steeds verder ontvouwen. Met de online activatie&meditatie versterken we ook het multi-dimensionale plasma energielichaam, waardoor je ook veel makkelijker het plasma fotonenlicht kunt ontvangen en kunt laten door kunt laten stromen. Je kunt dan juist de hogere frequenties en elektromagnetisch verstoringen met meer gemak omzetten naar bliss ervaringen of opvangen. Je kunt ook tot rust komen en in jezelf zakken vanuit onvoorwaardelijkheid tijdens deze webinars, en er is heling door aanwezigheid en het openen van de onvoorwaardelijkheid van het kosmisch Hart en het nieuwe energielichaam. (deelname 10 euro) Voor de link om te kunnen registreren of voor meer informatie: http://www.inzichten.com/agenda/actuele-online-activatie-en-meditatie-nm-28okt19.html

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in